Eladó: Pirelli MT 60R 120/70-17 és 160/60-17 méretben, gyakorlatilag új. Utcára, pályázni egyaránt jó. A KTM ezzel a gumival szerelte az LC4 modelljeit...érd: giraffe64@freemail.hu
Milyen gumit tervezel venni ? Új vagy használt, simát vagy vágottat, csak pályára, vagy utcára is?
Mert én is tervezem a slicket, de tanácstalan vagyok még, "hogymitmeghogy"?
Esetleg a gyárit átalakitani?
Azt hogy alul legyen koptató simán megtudnám csinálni, egyedül az erősebb acélt nem tudnám megvalósitani.Bár ennyi pénzért elképzelhető hogy nekiállnék
Nekem egyenlőre csak a lábam ér le a motorról amikor felülök, vagy ha állok!
Az, hogy a gyári lábtartóm elkezdjen fogyni olyan messze vagyok mint Makó-Jeruzsálemtől! És nem arra gondolok amikor majd elesek!
Viszont köszönöm a gyors tájékoztatást,
mert annak tükrében, hogy milyen árban mennek a keményebb fémből készült lábtartók nem vészes!
Jövőre lesz slickem és remélhetőleg a döntéseim szögét a pálya napok alkalmával jócskán tudom csökkenteni! Így lesz vagy lenne esélye a lábtartómnak a fogyásra!
Akkor viszont jó tudni hogy Ti tudtok ilyen cuccot szerezni!
Mert én is tervezem a slicket, de tanácstalan vagyok még, "hogymitmeghogy"?
Azt hogy alul legyen koptató simán megtudnám csinálni, egyedül az erősebb acélt nem tudnám megvalósitani.Bár ennyi pénzért elképzelhető hogy nekiállnék
Nekem egyenlőre csak a lábam ér le a motorról amikor felülök, vagy ha állok!
Az, hogy a gyári lábtartóm elkezdjen fogyni olyan messze vagyok mint Makó-Jeruzsálemtől! És nem arra gondolok amikor majd elesek!
Viszont köszönöm a gyors tájékoztatást,
mert annak tükrében, hogy milyen árban mennek a keményebb fémből készült lábtartók nem vészes!
Jövőre lesz slickem és remélhetőleg a döntéseim szögét a pálya napok alkalmával jócskán tudom csökkenteni! Így lesz vagy lenne esélye a lábtartómnak a fogyásra!
Akkor viszont jó tudni hogy Ti tudtok ilyen cuccot szerezni!
Tudok segiteni! Szinte minden motorhoz van! Adatlap!
Ha jól látom ez már a tiéd! Komoly nagyon! Erős, könnyű mi kell még?!
egy az egyben ennek a mintájára készült,más az offset és szélesebb is
Mennyiben változtak a méretek a gyárihoz képest?!
Első
* VOR felni: 17MT x 3.50 (Italy, Sanremo)
*Gumiabroncs: Continental ContiForce SM
120/70 R 17 M/C 58H
Hátsó
* Vor felni: 17MT x 4.25 (Italy, Sanremo)
*Gumiabroncs: Michelin T66
150/70 R 17 M/C 69H
Talon agyakkal szerelve!
és bármilyen meglepő az összes méret passzol.
Vagy ha cserélne 4,25-re..