Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó: Pirelli MT 60R 120/70-17 és 160/60-17 méretben, gyakorlatilag új. Utcára, pályázni egyaránt jó. A KTM ezzel a gumival szerelte az LC4 modelljeit...érd: giraffe64@freemail.hu
Milyen gumit tervezel venni ? Új vagy használt, simát vagy vágottat, csak pályára, vagy utcára is?
Mert én is tervezem a slicket, de tanácstalan vagyok még, "hogymitmeghogy"?
A meghó-ból már a Hó megvan!
Tavasz nem lesz te kis butus!Hát 21-én mindenki meghó!
Azzal is kiegyezem!
ez igaz
nem lesz tavasz. tavaly se vót. a télből csak úgy jön a nyár egyszer
Egyenlőre várjuk ki a tavaszt mert mocskosul messzinek tűnik!
abba az időbe amikor én is jártam opályázni, akkor olyasmi koptató volt, ami forgott is a lábtartó alján, így mégkevésbé kopott. De már az is kevés ?
Esetleg a gyárit átalakitani?
Azt hogy alul legyen koptató simán megtudnám csinálni, egyedül az erősebb acélt nem tudnám megvalósitani.Bár ennyi pénzért elképzelhető hogy nekiállnék
Kedves Giraffe, és Zsolti!

Nekem egyenlőre csak a lábam ér le a motorról amikor felülök, vagy ha állok!
Az, hogy a gyári lábtartóm elkezdjen fogyni olyan messze vagyok mint Makó-Jeruzsálemtől! És nem arra gondolok amikor majd elesek!

Viszont köszönöm a gyors tájékoztatást,
mert annak tükrében, hogy milyen árban mennek a keményebb fémből készült lábtartók nem vészes!
Jövőre lesz slickem és remélhetőleg a döntéseim szögét a pálya napok alkalmával jócskán tudom csökkenteni! Így lesz vagy lenne esélye a lábtartómnak a fogyásra!
Akkor viszont jó tudni hogy Ti tudtok ilyen cuccot szerezni!
Szia

Tudok segiteni! Szinte minden motorhoz van! Adatlap!
Itthon is lehet venni, az állítható fajta, koptatóval együtt...24.000 pénz párban
Ííííjadrága Titán lábtartó de zsír!
Valamelyik külföldi fórumon láttam már ilyen cuccot, és nem vagyok benne biztos, de valami amcsi cég csinál ilyeneket!

Ha jól látom ez már a tiéd! Komoly nagyon! Erős, könnyű mi kell még?!
Zsír!
KTM

egy az egyben ennek a mintájára készült,más az offset és szélesebb is
Faszányos lett Börni!

Mennyiben változtak a méretek a gyárihoz képest?!
Keveset használt kerékszett eladó!

Első
* VOR felni: 17MT x 3.50 (Italy, Sanremo)
*Gumiabroncs: Continental ContiForce SM
120/70 R 17 M/C 58H

Hátsó
* Vor felni: 17MT x 4.25 (Italy, Sanremo)
*Gumiabroncs: Michelin T66
150/70 R 17 M/C 69H
Talon agyakkal szerelve!
ELKÉSZÜLT
és bármilyen meglepő az összes méret passzol.
Hello.Kérdésem a következő lenne.Szedett már szét valaki üzemóra mérőt?Tudom egybe van öntve,de mégis sikerült valakinek elemet cserélni benne?
Esetleg Ebay ?
szerintem egyértelmű a 17" * 5" széles felninek a jelentése, de ha valakinek van ilyen az tényleg szólhatna!
Vagy ha cserélne 4,25-re..