Hali
Ktm smr 560 boldog tulajdonosa vagyok.
Segítséget szeretnék kérni a szivató mellet van egy piros gomb szintén kihúzható és nem tudom mire való . ha valaki beavatna nagyon köszönöm. Boldog új évet mindenkinek
Minden attól függ,mennyit vagy hajlandó rákölteni.Ha 50e-től kevesebbet,akkor marad a Mito kerék,de nem fogsz rá nagyon értelmes és rávaló gumit találni,mert keskeny.Nekem CBR 600 kereke lett berakva,de esztergáltatással,lánckerékkel féktárcsákkal bőven több mint 80-ra jött ki,akkor már jobban jársz ha veszel készen,100-120 körül néha ki lehet fogni fűzöttet is.Szerintem.
Ja nem jártam itt vagy fél éve, BÚÉK Mindenkinek!
kicsit túlzásba esett lehet. a verseny fék gondolom az hogy nem a gyári tárcsa van fenn, a fedélzeti a kilométer órát jelentheti, a verseny fogaskerék az meg esetleg a színre utalhat
"..látod látod köllött az a piros gomb a versöny gépre bizbaz gomb.."
Jó fej vagy Börni hogy megírtad!
Ktm smr 560 boldog tulajdonosa vagyok.
Segítséget szeretnék kérni a szivató mellet van egy piros gomb szintén kihúzható és nem tudom mire való . ha valaki beavatna nagyon köszönöm. Boldog új évet mindenkinek
segítséget kérnék mit tud a képen látható poros szívatóhoz hasonló kihúzható bütyök. Ktm 560 smr
Tud valaki ajánlani úgynevezett univerzális sárvédőtoldatot?
( ami tartja a rendszámot )
Köszi
Nem jött meg az email. A gd2@freemail.hu-ra próbáld meg!
Jó nagy perec lehetett!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Írtam neked emailt.
Remélem jó a hotmailes címed!
Üdv:Csaba
Tetszik a ruha, de nem tudom rám jó lenne-e (180 cm és 68 kg vagyok) ?!
Mennyi lenne az ára?
Nem találtam semmi infót róla.
Köszi!
Motorkiállítás? Jöhetnél egyszer te is a Mecsekbe
BÚÉK neked is és a családnak is!
Mikor gurulsz idén bp-en?
BUÉK
Eladnám KTM Supermoto bőrruhámat.
Buék beléd is !
Ja nem jártam itt vagy fél éve, BÚÉK Mindenkinek!
nekem volt ilyen motorom,egyiket sem tapasztaltam,bár nem vagyok versenyző,de ez így vicces azért
KTM