Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem azért még hívjad fel Nehéz Janit hátha van valami konstruktív ötlete. Mielőtt elbontanád
Gondoltam rá én is. Viszont nem biztos, hogy megérné belevágni.
Szét kéne nézni mit kérnek mondjuk egy RMZ vagy KXF blokkért. Meg azt is számításba kell venni, hogy azt is előbb fel kéne újítani lehet.
Hát csöppet szétcsapna az ideg és valószínű már a 2 kezem gipszben pihenne, de részvét Másik, esetleg tipus idegen blokkal nem lenne jó játék ?
Jaja majdhogynem rííííííva szedegettem szét.
úúú de kár ezért a fain gépért!
Már beszéltem vele és sajnos csak ugyan ilyen szétrobbant blokkjai vannak. Ugyan is amit bontanak azoknak mindig ezzel áll meg a motorja. Azért felhívom hátha tud segíteni.
szerintem ő még olcsóbb használható cuccot is tudna neked intézni
Palcsee-t azért kérdezd meg, hátha tud segíteni!
Üdv. mindenkinek!
Sajnos befigyelt egy hajtókar törés és gyakorlatilag a hengerfej, kuplung és váltó alkatrészein kívül minden kuka
Mivel bontott cuccokat nem találok így a helyreállítás lényegében többe kerülne mint amennyiért a motort vettem. Ezért pillanatnyilag úgy gondolom, hogy szétbontom és eladogatom a verdát vagy ha valaki lát benne fantáziát és ajánl egy elfogadható összeget akkor egyben is eladnám. Szóval most ott tartok, hogy tapogatózom mi menyit érhet és próbálom beárazni a cuccokat úgyhogy mindenki jól járjon.
Ha valakinek kell valami elérhetőségem az adatlapomon. Kérdésekre szívesen válaszolok.
Nekem semmi cuccom nincsen hozzá úgyhogy szereltetés lesz!
Persze baráti hangulatban!
Magadnak szereled, vagy szerelteted?
Igen cserélgetve lesz! A slicknek úgy is csak a hétvége játszik!
a HAÓ meg a -20! :D
Akkor cserélgeted majd?
mire vársz?
azért én most már mennék.. :( ti nem? :D kurva hó.. :D
Utcán az nem megy, mert mifelénk a fakabátok igen éberek, plusz értenek is hozzá,
Ausztriába meg be is zárnak érte!
Újat tervezel? Utcán is használnád?
Hello mindenki.Vevő lennék egy KTM sxf450 2007-2010ig leömlőre.Ha van valakinek elfekvőbe írjon.Köszönöm valahogy így néz ki,mindegy hogy gyári vagy nem köszönöm
A tanácsokat már meg hallgattam...
van akinek ez jött be, van akinek az, de én szerintem Dunlop vagy GoldenTyre lesz! Egyenlőre nem agyalok rajta majd nyáron kiderül, hogy akkor mi lesz a piacon "jó vétel"!

Csak lenne már május..!
Ha lesz VDB lépcsős ülésed, szólj!
Hali,
Van den Bosch eredeti vadonat új SM lábtartó és hűtőmerevítő protektor szintén új eladó
Aprilia sxv mxv rxv-hez
45.000,-a pár
Hogyé aggya, kend?
ejjj.. most vettem gumit.. :S