Hát Árpykám nekem 2011 óta van meg a 650-es Bergendi de pályán csak 1x voltam vele... Én csak utcán használtam menősködni mert feltűnési viszketegség fog el ha ráülök a fekete kecskémre... hosszú távon nem ajánlom mert geci kényelmetlen az ülése ( persze ha kicseréled valami túrásabb ülésre nincs gond vele ) nem lebeszélni akarlak a Bergről de ha inkább túrázgatni akarsz egy szuperlotyóval akkor talán az LC-t válaszd mert a Berg egy vadállat és nem hosszútávú tötymörgésre tervezték hanem arra hogy lealázz mindenkit...
Vazz nagyon figyel a hűtésre, ezért az ő motorja nem üzemórás . Neki elég 800-1000km-enként olajat cserélni és 1600-2000km-enként szelephézagot állítani stb. Feldobtam a labdát, jöhet vissza.
Én jártam vele dolgozni csak a szomszédok nem nagyon bírták a hangos-napfelkeltét!
Természetesen nem arra való de azt is lehet vele csinálni!
Hamar összejönnek az órák és akkor mehetnek az olajcserék stb..
Túrázásra ott a k7-es.
Inkább városban rohangálásra, 20km-es környékbe rohangálás..
MAx 2 szer Balaton 1 szezonban..
Látom neked is van vagy volt? Fs-ed.
Kipuff leömlő előtt mi az a két cső? Rásegítés a hűtésre? vagy mi?
Üdv.:Árpy
Olvass bele, a husaberges fórumba, keress rá szavakra amire kíváncsi vagy, és nagy valószínűséggel választ kapsz kérdéseidre.
Vagy csak pályára, vagy városban hárdkórhuligánkodásra ajánlom. Napi szinten ábólbébe járásra (túrázásra) alkalmatlan.
Supermoto vásárlás előtt állok és lenne 1-2 kérdésem.
LC4 eseket nézegetek 2004utánit szürke blokkosat és husabergeket is néztem.
Legfontosabb kérdésem hogy használ-e valaki utcára fs 650-est ?
Vagy annyira pályára tervezték hogy küzdelem vele minden nap?
Megéri megvenni utcára? vagy amennyit utcán ki lehet használni, élvezni lehet arra elég egy Lc4-es is?
Akinek van esetleg tapasztalata valamelyik vassal megköszönném ha megosztaná velem. Akár e-mailen.
Teszteket már olvastam mindenhol jót is rosszat is....
Típus hibái vannak mire érdemes vásárlásnál odafigyelni?
stb stb.
Köszönöm mindenkinek előre.
Üdv.:Árpy
Szevasztok!
Eladóvá váltak a képen látható EXCEL 17es supermoto kerekek, kompletten féktárcsával, fogaskerékkel. DRZ 400SM- ról.
Ha valakit érdekel, hívjon a 06304150451es számon.
Üdv mindenkinek.Eladó egy 16" supermoto kerékszett,44-es Diadora csizma,Honda kipufogó rezonátor,Scott Cross mez XXL,Honda első és hátsó lánckerék 48 és 14 fogszámú.
eladó cross felszerelésem
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 ef
teljes ár itt!