Üdv Börni6 . Úgy vettem ki te vagy aki tudja igazán hogy miről is szól a sm motorozás. Mivel én kezdő vagyok de nagyon lelkes idén ha lehetséges szívesen veletek tartanék ,
Ha Bakonyt jártad keresztbe hosszába az furcsa lehetett, mert hihetetlen szar az út. Cseszneken meg nem láttalak sajna egyszer sem, pedig ott zsír az aszfalt... Meg a Bakonytól egy köpés a pannoniaring
Segítjük.
Börni megmondta neked , a piros a meleg inditó gomb.
Pan-ringre, Kakucsra, Visontára, Kecskemétre, Máriapócsra kell majd járnod gépelni.
Ezt meg én montam
Amit hirdetek azt a hatéves fiam használta mivel most egy Honda cr85 nyergében ül így ez a motor eladó sorba került.
Én naiv azt hittem itt a kezdőket segítik. De tévedtem.
Ti biztosan profinak születtetek. Jó nektek .
Végre valaki aki hasonlóan látja helyzetet mint én!
Már azt hittem hülye vagyok!
Ja régen amikor megvettem a az lcd tv-met akkor évekig nem tudtam bekapcsolni aztán egyszer csak valaki mondta hogy a piros gombbal kell! Na aztán évekig néztük a sistergő képet mert nem volt adás.. és akkor mondták hogy van adás. Kérdem én hol van az az adás hát a koakszba..! Mi koaksz? És adás! na azóta büdös a hal és nyálkás a picsa!
Metzeler Sportec M3 120/70
Metzeler Roadtec Z6 170/60
Pirelli diablo 160/60
Pirelli corsa rosso 190/50
legújabb 2011.22edik heti, legrégebbi 2009 50.
1,5-2,2 mm közöttiek középen, vágásra szorulnak. Szélén 5mm.
Érdeklődni mailben, ár megegyezés szerint.
csonkamail kukac citromail pont hu
Csesznekre is kijártok?
Börni megmondta neked , a piros a meleg inditó gomb.
Pan-ringre, Kakucsra, Visontára, Kecskemétre, Máriapócsra kell majd járnod gépelni.
Ezt meg én montam
Én naiv azt hittem itt a kezdőket segítik. De tévedtem.
Ti biztosan profinak születtetek. Jó nektek .
Mint említettem eddig a Bakonyt jártam keresztbe hosszába.
Már azt hittem hülye vagyok!
Ja régen amikor megvettem a az lcd tv-met akkor évekig nem tudtam bekapcsolni aztán egyszer csak valaki mondta hogy a piros gombbal kell! Na aztán évekig néztük a sistergő képet mert nem volt adás.. és akkor mondták hogy van adás. Kérdem én hol van az az adás hát a koakszba..! Mi koaksz? És adás! na azóta büdös a hal és nyálkás a picsa!
Befejeztem!
Most vagy nem tudja mit akar vagy mit vett vagy mit tudom én. Vagy csak hülyíti a népet.
Ezt most komolyan kérdezed?!