Használtan motorral én nem csinálnám végig.
De a kérdésedre válaszolva nem jönnél ki a rászánt összegből.
Inkább keress tovább van itt bent már papiros smr.
Mindent lehet.
De az sok sok forint. Vásárlás lámpák aksi stb. Romániában forgalomba helyezés behozatal s itt újra forgalomba helyezés.
már is rendszámos a motor.
Szép na hát igen vagy valami hasonló érdekelne..... DRZ-vel sincs sok bajom csak az meg valami 145 kg....bár ha nem találok olyat h A2 okmányos 450-es supermotó akkor DRZ lesz :D
Gyári crossban hogy papírost találj eléggé kicsi az esélye...de viszont hogyha abba is bele pakolgatod az aksit meg még ami kell kilóban nem fog elmaradni pl az én yamaha WR emtől... igaz már nem így néz ki mint ahogy a képen van :) de szépséges...és ez is csak 120 kg
Az előző hozzászólásomhoz még ha esetleg nem lehetne a 450 SMR-t lepapírozni, akkor ez lehetséges, hogy veszek egy 250-es cross-t és azt alakítom át supermoto-ra? Az belefér az A2-be. Itt egy frankó vidi, bár ez biztos,hogy nem rendszámos.....Ja és akksinak van hely egyébként a krossz motorokban? Vagy lehet kialakítani nekik helyet? Lényeg az nekem, hogy ha veszek supermotót ne legyen nehéz.....Egy ilyen 250 4T is 95 kg... http://youtu.be/GxDMGRLatoQ
Remélem, hogy most egy ideig nekem is csak ennyi problémám lesz Tegnap előtt voltam a matricáshoz.....hát egyáltalán még csak hozzá se kezdett az általunk mintának tervezett matrica legyártásához....boldog voltam...
tárcsa: 320 as átmérőjű és Yamahán volt....
fejidom: festett, 2003 as Yamahán volt
Sziasztok! Nyár végén szeretnék venni egy KTM 450 SMR-t (vagy valami könnyű supermotót ami kb 100-120 kg max.) Kérdésem az, hogy ha egy okmányok nélküli supermotót veszek, mert több ilyen 450 SMR van okmányok nélkül, akkor megoldható az, hogy le lelegyen műszakiztatva papírozva legyen rajt rendszám meg minden az kb mennyibe kerül? Egyáltalán lehetséges ez?
Nem ismeri ezt a motort valaki?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Köszi
De a kérdésedre válaszolva nem jönnél ki a rászánt összegből.
Inkább keress tovább van itt bent már papiros smr.
De az sok sok forint. Vásárlás lámpák aksi stb. Romániában forgalomba helyezés behozatal s itt újra forgalomba helyezés.
már is rendszámos a motor.
apriliarx125@gmail.com
de majd megmondják az okosabbak a frankót
tárcsa: 320 as átmérőjű és Yamahán volt....
fejidom: festett, 2003 as Yamahán volt