Sajna nem csak mellette örültem ha felülhettem hétvégente! De jövőre lesz végre slickem, meg a futómű fel lesz frissítve és vár még rám egy nagy generál!
Tudom hogy külön lehet a Hauptfedert és a wellenfedereket álítani cserélni...... Tudom, hogy igen zsírkirály a kuplung.... De nem ezek érdekelnek. Hanem pont az, hogy ha valaki szedte már szét a dolgokat és cserélte a gyárit, akkor csinált e képeket a műveletről.?!
ne m mondtad
mit akarz tudni
megveszed 150-180.000 huffert kiveszed a gyarit es beteszed a suter-hinson cuccot.mindenki áttert erre a dologra mert verhetetlen.
a rugokkal lehet meg jatszani de az külön játék,külön dollar
Sziasztok!
KTM 450-500 SX-F/EXC 12-13 anti hopping kuplungot használ valaki? Ha régebbi az sem baj. Érdekelne bármi nemű tapasztalat, Kép videó szerelési útmutató róla. Valaki tudna segíteni ebben?
Peti Bácsi megmondta a frankót, a mi csapatunk (No.: 3, 5, 19,26,421) hasonló tempóban ment évekig , cross, sm, WP, Öhlins futóművekkel. Az érzés biztonságosabb, de a tempó hasonló.
Sziasztok.a futómű témához szólnák hozzá 7éve megyek cross futóművel elehet vele poroszkálni a pályán néha pattog de szerintem nem sokkal lennék gyorsabb egy smr-rel, maximum nyugottabban mennék.
Én csak egyszer láttam menni amikor elkészült a cucc és lementünk Kakucsra kipróbálni. De azt mondta hogy nagyon tetszik neki.
Ahogy ment vele, hát az meg
ktm vagy a felkelö nap armadaja
Mert supermotozni YOO!
Engem érdekelnének a ktm narancs villabefogók, márha eladó és ha vmi frankó áron vannak 525 exc 05" re jólehet?
mit akarz tudni
megveszed 150-180.000 huffert kiveszed a gyarit es beteszed a suter-hinson cuccot.mindenki áttert erre a dologra mert verhetetlen.
a rugokkal lehet meg jatszani de az külön játék,külön dollar
http://www.quad-motorgumi.com/...
Keresek fékkart a kis malagutimra, ha esetleg van valakinek eladó az kérném jelezze mailben. Az adatlapomon megtalálja. Nagyon szépen köszönöm.
KTM 450-500 SX-F/EXC 12-13 anti hopping kuplungot használ valaki? Ha régebbi az sem baj. Érdekelne bármi nemű tapasztalat, Kép videó szerelési útmutató róla. Valaki tudna segíteni ebben?
Bár lehet valójában Misi egy UFO .
kettő egyben 8000 FT
150-es a hátsó , 120-as az első
Ahogy ment vele, hát az meg