Ezért gáz a lassú és tapasztalatlan motorosok közt menni. Pedig az az első, amit megtanítanak, hogy ne akard elengedni a gyorsabb versenyzőt. Ne helyezkedj, ne akarj segíteni. Maradj a vonaladon, és menj. Majd a gyorsabb megelőz úgy is...
Jobb szeretem, ha magam hibájából kerülök az aszfaltra! A képen jó magam 100-méteren keresztül vergődtem a 18 posztól a 19-ig, csak a ruhám, meg a motorom sérült meg!
A DRZ-s jobbról akart elengedni, majd hirtelen balra húzódott és PUFF megtörtént a baj, összeakadtunk, azóta jegelem a két térdemet meg a vállamat!
A tököm már amúgy is tele van a motárdozással, ez a hétvége megerősített benne.................
Nyiregyháza, Supermotó!
Lesz olyan pálya, ahol csak fapadló van a supermotósoknak az ugratót is kivesszük. Ha lesztek legalább 10-en csinálunk nektek 2 futamot. Edzés délelőtt. Nevezés 10 000.- a 2 napra.
Több mint 6000 ember fogja csodálni a motorozásotokat.
Ha van kérdésetek....................
Nevezők névsorát ide a fórumba írjátok be!
KÖSZÖNET!
Minden RÉSZTVEVŐNEK, hozzátartozóknak, fotósoknak a pálya tulajdonosainak!
Az Edző versenyen nem véletlenül, egymás mellől indultatok. Ízelítőt kaptatok a jövőben bevezetendő rajtproceduráról!
És lám, semmilyen probléma nem akadt a 8 fős rajtnál, meglepően fegyelmezetten fogadtátok és baleset mentesen csaptatok össze.
A mezőny eleje nem növelte előnyét, a közép mezőnyhöz képest, ahol egy rendszámos DUKE-val is lehetett csodákat művelni! A közép mezőnyben nagyobb adok- kapok volt, mint az élmezőnyben.
Nálam, mindenki dobogós helyen végzett!
Talán elindul egy baráti supermotádozás!
Találkozunk November 17-én, a Nyíregyházi supermotó versenyen!
17x3.0-es felnit(ráf) keresek!
Használt ,új minden jöhet,főleg alu színben!
Ha valaki tud kérem jelezze!
köszi
üdv
Teljesen jól látod, ha egyenesen haladt VOLNA, de ugye itt a volna akkor most nem lennék romokba!
Indulsz 28.-án?
A DRZ-s jobbról akart elengedni, majd hirtelen balra húzódott és PUFF megtörtént a baj, összeakadtunk, azóta jegelem a két térdemet meg a vállamat!
A tököm már amúgy is tele van a motárdozással, ez a hétvége megerősített benne.................
1
2
3
4
Te mit csinálsz ott!? Há nem oda kell ülni! Úgy,mint a többiek...
Lesz olyan pálya, ahol csak fapadló van a supermotósoknak az ugratót is kivesszük. Ha lesztek legalább 10-en csinálunk nektek 2 futamot. Edzés délelőtt. Nevezés 10 000.- a 2 napra.
Több mint 6000 ember fogja csodálni a motorozásotokat.
Ha van kérdésetek....................
Nevezők névsorát ide a fórumba írjátok be!
Minden RÉSZTVEVŐNEK, hozzátartozóknak, fotósoknak a pálya tulajdonosainak!
Az Edző versenyen nem véletlenül, egymás mellől indultatok. Ízelítőt kaptatok a jövőben bevezetendő rajtproceduráról!
És lám, semmilyen probléma nem akadt a 8 fős rajtnál, meglepően fegyelmezetten fogadtátok és baleset mentesen csaptatok össze.
A mezőny eleje nem növelte előnyét, a közép mezőnyhöz képest, ahol egy rendszámos DUKE-val is lehetett csodákat művelni! A közép mezőnyben nagyobb adok- kapok volt, mint az élmezőnyben.
Nálam, mindenki dobogós helyen végzett!
Talán elindul egy baráti supermotádozás!
Találkozunk November 17-én, a Nyíregyházi supermotó versenyen!