Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hideg levegő oxigén tartalma nagyobb, mint a melegebbé. ez által elszegényedik a keverék. egy nagyobb főfúvóka megoldja a gondot azonnal. ezért ne szedd szét a motort darabokra.
SUMO a facebookon!
http://www.facebook.com/groups...
gyertek bátran!
Nekem hideg motornál, vagy 15- 20 fok alatt csinálja ezt.
Szia

Ha tolattyús karburátorod van, akkor a tolattyúval és/vagy a bowden-nél lehet a hiba.
Keresek LC4-hez komplett hátsó gyémánt lámpát, az egész belsejével együtt.
Akinek van: linkaska@freemail.hu
tank nem koszos bovden nem akad holnap szétszedem a karbit kipucolom összerakom aztán meglátjuk...
Talán falsot szív valahol.
tank mosas.porlaszto tisztitas.bowdrn zsirozas.
sziasztok!
KTM fórumra már írtam, de ide is be kell írnom hátha valaki tud valami okosat mondani (nem olyat, hogy fúrjam meg a dugó tetejét )
Szóval egy kis segítségre lenne szükségem.
Olyat csinál a motorkám, hogy van mikor gázelvétel után "feljebb marad" az alapjárat, de ha egy kicsit megmozdítom a gázt, vagy megfullasztom akkor visszaáll normálba,ha letekerem az alapjáratot minimálra ( majdnem leáll, sőt ha hirtelen nagyobb gázt húzok alapról akkor lefullad) akkor nem csinálja
végülis!
Anno egyszer a sugovica parti motornepper elhozott, egy komplett Aprilia trofeo istállót az olaszoktól. 8 db éles SXV 450, na ehhez adtak 4 db VOR-t ajándékba, kosàrban...
Van alkatrész csak sokat kell olaszba járni érte!
Szia,
Erős, minősègi alkatrészekböl összerakott, mára màr mondhatjuk, hogy koncepció motor. Alkatrészellátás nélkül!
Szerintem abszolúte felejtős!
Bár a törtènete legendásan szèp; Vertemati motorinfo
Halihó valaki mesélne nekem pár mondatba a vor supermotorol? 2004évj..sajna nem ismerem...
Szeva!
Mi lenne az ára a csizmának.
Még 1x! vasárnap megyünk!
BOCSÁNAT! Vasárnap!
Szombaton Kakucson fel leszünk szerelve min 3-4 kamerával, úgyhogy aki szeretne jót motorozni és benne lenni egy jó kis street és pálya sm videóban az jöjjön! A videót Koph barátunk fogja összevágni, aki ismeri a munkáit az nem fog csalódni
Üdvözletem! Ákos , és még új vagyok errefelé. Szeretném figyelmetekbe ajánlani a Supermoto Hungary facebook oldalt , igazából egy közösség akarunk lenni és szeretném ha Tetszikelnétek az oldalt és csatlakoznátok minél többen hozzánk... Az oldal nem rég indult de itt minden van és lesz ami motorral és SM-el kapcsolatos! :)
Nem a legszebben, de legalább állítva vannak!
Sziasztok!
Volna egy gyakorlatilag új állapotú (még a szaga is új) OXTAR TCX Pro 2 fullos krosszcsizmám eladó. A csatolt képeken látható az állapota, tényleg hibátlan állapotú. 44-es (US 10.5) méretű, 43-44es lábra tökéletes.
További kérdések esetén kontakt a nick alatt.
Vasárnap valaki Kecskemét?
Esernyőslány stipi-stopi
Mi ott leszünk kb 10en remélem! Páran lemegyünk délelőtt 10re, a többiek 1 felé jönnek le!