Hali! a különbség krossz futómű és supermoto futómű között igen nagy. Az mx futóműve nagyon puha az SM-é sokkal feszesebb és nem tudod megfelelően behangolni, hogy jó legyen.(feltéve ha elviszed Havasi bácsihoz aki 120-150.000ért átszelepeli rak bele más rugót és belövi a súlyodra. Folyamatosan pattogni fog az eleje a kanyarokban. Nagyon sok ismerős panaszkodik erre...
800 az ára! ;)
Üdv!
Futómű átalakítás az annyi tuttomal egy alapabb hogy átlemezelteted keményebbre meg sűrűbb olaj kell bele magyarán be kell keményíteni a futóművet és erősíteni kell a féket....
Futómű átalakításon mit értesz pontosan? A bicikli teleszkópokban otthon vagyok és amennyit eddig láttam vannak eltérések a motor meg a bicaj között, de azért nem mint teljes analfabéta ként kérdem :) A ktm-et mennyiért szeretnéd eladni?
Sziaisztok!
Decemberben fogok eljutni végre oda, hogy saját motort vegyek. Abban szeretnék segítséget kérni és tanácsot, hogy mit ajánlotok. Eddig egy Husqvarna TE 610-el motorozgattam. Nem utcán szeretném használni.Meg olyan kérdésem lenne hogy érdemes-e Cross-ból csinálni SM-et?
Üdv.: Karesz
Mi történt Tomi barátoddal? több mint 1 hete nem hívott holott vártam mert mondta...
Nem igazán értem... egy csomó energiát dobtunk bele, hogy létrejöjjön amiről kérdeztél, aztán egyszer csak megszűnt létezni.
Ha nem kell neki nem gond, de az a minimum hogy lemondja ha már összevissza telefonálgattam, meg ő is.
Hard enduro?
Aki erre a szintre eljut és megfelelő adranalin pumpával rendelkezik, megtapasztalja azt, amiről maga az enduro motorozás szól...................
bölcs salamon mondá vala, majd az első nagyobb gázadásnál hanyatt dobja magát. Remek. Nagy nehezen feláll, alig kap levegőt, majd belerúg a motorba ordítva, hogy "..pokolba vele!".
Pénteken Gyöngyössolymosról indulunk. Alkalmazkodunk az időjáráshoz, ha jobb idő van kilátásba, akkor szombaton megyünk!
A cél hogy nagyokat röhögjünk, hátizsákba rettenetes!
800 az ára! ;)
Üdv!