Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elado a képen látható egyrészes ruha 56-os méret. én 80 kg vagyok nekem jo. Ruha kifogástalan nincs hibája. ( Nem használt)Képen látahtó csizmát sis mellé adom dainese gore tex

ár 45.000Ft érd 30=285-91-55
na most erre az áttételre változtattam én is
Talán ma volt az utolsó olyan nap amikor még érezni lehetett a nap erejét...
ezért a berget elvittem alapvető élőhelyére a Hegyre!
Csináltam pár fotót itthon meg elkapott az alkotás heve.. good time!
:)

http://youtu.be/2gmXdxguT00
Egy pici türelmeteket kérik, és a javaslatok/újdonságok kommunikálva lesznek!
Nem is kevés...
A minap beszéltem egy belső dolgozóval és ő mondta.
Személy szerint minden tiszteletem az Id. Kökényesi úrnak de ennek már nagyon eljött az ideje. A "vasmarok" effektus ebben a szakágban nem a fejlődést preferálja.
UFF
akkor fog vmi 2013tol valtozni.? es melyik iranyba?
Dédelgetek én sokmindent, de a bejegyzésemnek nem ez volt a fő mondanivalója!
Csak nem versenyzői ambíciókat dédelgetsz?
Változásoknak nézünk elébe a hír szerint:

Tisztelt Egyesületek, Egyesületi Vezetők!

Ezúton értesítem Önöket, hogy 2012. október 3-i elnökségi ülésen Kökényesi György lemondott a supermoto szakágvezetői tisztségről, és az elnökség a supermoto nevezői licenccel rendelkező egyesületek javaslata alapján Ónodi Tamást nevezte ki a supermoto szakág vezetőjének.

Köszönöm a beérkezett jelöléseket, az új szakágvezetőnek pedig ezúton kívánok sok sikert a munkájához.

Üdvözlettel
Zólyomi Andrea
főtitkár

Forrás: MAMS
http://www.mams.hu/hu/hirarchi...
már kaptam a győri aunerbe cnc martat 4000ft és piros színű is
már nekem is elveszett pár... kiesik a rugo vagy beragad és a nemlétező ellentartás miatt kitekeredik. 3500 ft a zsemberinél....
milyen motorrol van szo?
ktm szupermoto cuccok lc4 640 660smc 625 smc .... -hez eladok!
vilnov@citromail.hu
06307471871
OK, látom Szombaton rendezvény lesz, akkor marad a Vasárnap. (majd beöltözünk és gumimelegítővel együtt megyünk fel a pályára )
vasárnap foglalt a pálya
nekem8, ha az időjárás úgy engedi...
Nem lehetne átrakni Szombatra az LC4 napot? Szombatról Vasárnapra jelentősen romlik az idő az előrejelzés szerint
2004-es ktm exc-hez vennél szelepeket , ujjat vagy kevés üzemórásat :) 4db érdekel
#55 Versenyzői beszámoló. 2012.09.30. Melk, Ausztria
Szombat
Reggel fizetős első edzésén csak szoktam a motort, a pályát, hiszen a pályán eddig egyszer sem jártam. Kicsit kellett faragni a futóművön, de az egy órás szabadedzés pikk pakk elment. 1:34-es időket sikerült motorozni. Nem voltam tőle elragadtatva, de tudtam hogy azért nem megy minden csak úgy pikk pakk. Több gumit kipróbáltam, és végül csak sikerült még egy kicsit faragnom az időmből, amitől egy kicsit jobb kedvem lett. :) A futómű is pontosabb lett egy rugó csere után. Az eleje nagyon kemény volt, és nem tudtam rendesen fékezni a kanyarok közepéig. De lassan kezdett összeállni a kép a fejemben is. Vártam a délutáni időmérőt. Ahogy szokott lenni leszakadt az eső és minden aznapi beállítást át kellet állítani gumik, fékek cseréje, éppen beértem az esti 18:25 perckor elindított időmérőre! A szerelőm /Róka/ a motort, kitisztogatta mindent, rendbe tett éjszaka, hogy holnap szintén 100%os legyen alattam a paripa.
Vasárnap
Reggel jött a 8 perces Warm-Up. Itt ezt bemelegítésnek veszik, de olyannak, hogy gyakorlatilag bemelegítenek a verseny csatáira. :) Boksz nyitástól nyél gáz, hát itt is próbáltam elindulni velük, hátha tudok még lesni egy keveset. Időben is sikerült javítani, de minden egyes körnél csak épült a pálya a fejemben. Innentől „csak” a verseny volt hátra. A terv úgy nézett ki, hogy a rajtot megpróbálom jól elkapni, és a mezőnnyel menni, nem beragadni sehova. Ez a dolog működött is a 3. körig, amikor megláttam a stop and go táblán a rajtszámomat! Akkora tempót vettem hirtelen, hogy jó pár embert körbemotoroztam. A terv az volt, hogy a gyors jobbosban már belül is vagyok, és át is ugrottam 2-3 motorost. Nem jött be…:S Az első offrodnál becsapódtam a felugró elött és nagyon összezúztam magam! Felpattantam és örült tempóval utolérve a mezőny végét, sikerült pontszerző helyen végeznem! A fájdalmaim ellenére a délutáni futamon mindent feltettem egy lapra! A rajtom jól sikerült és irtózatos tempót diktáltam de sajnos 3. körben ismét ugyanott szinte centiméterre pontosan az ugrató előtt ismét bukfenceztem. Felpattantam, nagy nehezen felállítottam a motort, nagyjából minden megvolt rajta…indulás tovább. Első körben még próbálgattam rajta mindent, hogy működnek e a dolgok, de nagyjából rendbe volt. A mezőny nagyon elment, gondoltam akkor „edzek egyet”. Gyorsulgattam, és ahogy tudtam, igyekeztem. Vártam a kék zászlót, hogy mikor is köröz le a mezőny eleje. De nem így lett…2-3 kör után a célegyenesbe már megláttam egy motorost…hűűű mondom, nem elérhetetlen. Nagyon nagy léptekben közeledtem és nem egy, hanem 2-en voltak. 1 kör alatt be is érem őket, és ahol épp megérkeztem mögéjük, el is fordultam, illetve féktávon be is estem nekik. Húztam tovább, mert innentől már láttam a következő bolyt. Közeledtem is, mikor 3 körrel a vége előtt lengett a kockás zászló, vége lett sajnos a versenyemnek.
Ha nem esek el a dobogó legalsó foka is meg lett volna a köridőm azt igazolta. Persze, nagyon nem így terveztem az utolsó külföldi futamot, de ez valamiért így történt…Nagyon örülök, hogy ott lehettem, ezzel egy álmom már valóra vált. Bizonyítottam magamnak az eredményemmel hogy supermotóval koromhoz képest, helyt tudtam állni, a nemzetközi porondon!
Köszönöm a szerelőmnek /Beátának/ az egész éves munkáját!
Üdv mindenkinek!
Eladóvá vált a motorom KTM 505 XC-f ,ami úgy gondolom,hogy supermotozásra is alkalmas lenne .
Az alábbi linken megtalálható ( http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_505_xc-f-6218170 ) ,ha vkit érdekel a hirdetésben található számon elérhet vagy emailen. A motor kerékszett nélkül is eladó,ha vki supermotozásra akarná használni.
Hozod az új gépet is vagy csak nézelődést terveztek?!
Halli Öregmotoros de legalább részt vettél rajta csak Vasárnap tudunk menni a Pancsira,,ha jóó
Szia Miklós!

Köszönöm hogy eljöttetek Melk-be, Börni-nek is hogy odajött hozzám!
Sajnálom hogy a dobogóra nem állhattam fel, de ezt az évet tisztességesen lenyomtam Ausztriában!
Azt kívánom, hogy így álljon a Kawád a bakon mint a képen.
A jövő héten a Pannonia Ringen Gyorsasági versenyem lesz! Ha időtök engedi gyertek el, szívesen látnálak benneteket!
Üdv Attila!