Egy kis beszámolót az Örbottyányi versenyről kérhetek. Indultál? Eredmény? Indulók........ stb
November első hétvégéjén a Mátrába, endúrózunk 10-15-en!
Azoknak akik nem kívánnak ugratókon megmérkőzni a Nyíregy házi terem supermotó versenyen, nekik csak a sima pozdorján kell teljesíteni a szombati és vasárnapi futamon, a közel hatezer néző előtt! Amennyiben, tíz motoros leadja részvételi szándékát, úgy a verseny részükre lebonyolításra kerül. Eddig fél tucat versenyző jelentkezett. FONTOS dátum ! A nevezési határidő, november 4.
Sziasztok!
Végre összeírtam az eladó slick készletem. Szóval ha vki slick gumit venne, keressen magánban (adatlap!). 17collos 120 és 160-as gumijaim vannak új/használt/fiatal/öreg, szóval mindenféle! Ja, egy 95%-os Heidenau SuperRain első gumi is van.
Ezen kívül KTM Powerparts gumimelegítő, 43-as SIDI Crossfire SM csizma és köridőmérő is van eladó.
Illetve arany Talon ráffal szerelt supermoto szett is akad.
Meg mindenféle bontott cucc KTM-hez...
70/6321-829
Egy kis beszámolót az Örbottyányi versenyről kérhetek. Indultál? Eredmény? Indulók........ stb
November első hétvégéjén a Mátrába, endúrózunk 10-15-en!
SM gumik eladók
EXCEL természetesen!
Végre összeírtam az eladó slick készletem. Szóval ha vki slick gumit venne, keressen magánban (adatlap!). 17collos 120 és 160-as gumijaim vannak új/használt/fiatal/öreg, szóval mindenféle! Ja, egy 95%-os Heidenau SuperRain első gumi is van.
Ezen kívül KTM Powerparts gumimelegítő, 43-as SIDI Crossfire SM csizma és köridőmérő is van eladó.
Illetve arany Talon ráffal szerelt supermoto szett is akad.
Meg mindenféle bontott cucc KTM-hez...
Eladó Blokkház repedt 560 SMR