Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oda Én is elmennék...
Eladó féknyergek.
70/6321-829
Szia!

Egy kis beszámolót az Örbottyányi versenyről kérhetek. Indultál? Eredmény? Indulók........ stb
November első hétvégéjén a Mátrába, endúrózunk 10-15-en!
Azoknak akik nem kívánnak ugratókon megmérkőzni a Nyíregy házi terem supermotó versenyen, nekik csak a sima pozdorján kell teljesíteni a szombati és vasárnapi futamon, a közel hatezer néző előtt! Amennyiben, tíz motoros leadja részvételi szándékát, úgy a verseny részükre lebonyolításra kerül. Eddig fél tucat versenyző jelentkezett. FONTOS dátum ! A nevezési határidő, november 4.
Na közben csináltam egy hirdetést, ebben benne van minden:
SM gumik eladók
Kűttem mélt!
Talon a faxom!
EXCEL természetesen!
Sziasztok!
Végre összeírtam az eladó slick készletem. Szóval ha vki slick gumit venne, keressen magánban (adatlap!). 17collos 120 és 160-as gumijaim vannak új/használt/fiatal/öreg, szóval mindenféle! Ja, egy 95%-os Heidenau SuperRain első gumi is van.
Ezen kívül KTM Powerparts gumimelegítő, 43-as SIDI Crossfire SM csizma és köridőmérő is van eladó.
Illetve arany Talon ráffal szerelt supermoto szett is akad.
Meg mindenféle bontott cucc KTM-hez...
Megyek nyomok 50 fényképet az esztergomi várról, az nekem egyszerűbb
Ez a teremcross keretein belül lesz?
Ejj nyaldel magad
Biztos az a könnyítés :D azért emeli ennyire az elejét
És poton pénz érte az 500 mátyás !
Miattad nem fogok tudni aludni, régóta fáj a fogam a 560 ra
Ezek szerint sikerült elhozni a masinát.... gratula hozzá !
Ja! Aztán megint nálad köt ki a masina.
A motor előéletét sokan tudják, több helyről leinformálható. Eladás oka: Nem akarom szerelgetni, már 450-nel nyomulok...
Eladó Blokkház repedt 560 SMR
nem rossz gép.enyémből még hiányoznak a kerekek.
kep lemaradt
avagy kepben
pár csavar hibádzik Pepító
Atillabácsikérem Mi ez a kanyarvételi technika? Fejjel érinted az aszfaltot? Hát ezt tanítottam?
Ez a járatós rész?