ezt már leírták neked 1 szer nem ? de am bemész egy olajos boltba elkotyogod szépen hogy neked van egy 50 es 2T géped és olaj kell a váltójához aztán hozzád vágnak egy flakont. kb ennyi a rituálé
Csúszik a kuplungja?
Remélem nem autó olajat öntöttél bele
Mert valszeg attól csúszik a kuplung, vagy akkora lehet akkora fenevad
Milyen olaj is van benne pontosan?
Szerintem ATF olaj kell bele (automata váltó olaj), a mennyiség meg rá van irva, de szerintem 1 liternél nem kell több egy 50-esbe
ATF-ből meg olyat veszel amire pénzed van
Üdv!
Segitség kéne nekem!
KTM 640 SM-be milyen első teló szimering kell?
Mert a gyári könyve és a KTM szerviz is 48x57,8x9,5-öset ir hozzá, viszont az Athena szerint nem az való hozzá, hanem 48x57,9x11,5-ös.
Nekem utóbbi lett belerakva, mivel amikor rendeltem a pinktől nekem is ezt mondták.6000km után semmi baja
Ha googleba beirjátok a 2 különböző méretet mindkettőre hozza ki a 625/640/660 motorokat hogy az kell bele.
Most akkor melyik kell?
ezt már leírták neked 1 szer nem ? de am bemész egy olajos boltba elkotyogod szépen hogy neked van egy 50 es 2T géped és olaj kell a váltójához aztán hozzád vágnak egy flakont. kb ennyi a rituálé
üdv
Tervezek vasárnap délutánra egy kakucsi pályázást.
Innen érdekel valakit egy kis pálya-móka?
kerékszett
magura kuplung
elsö féktárcsa
mikuni karbi
elektronika
világitás
kapcsolok
e-h lábtartó
stb.....
érd
uazosember@gmail.com
féktárcsa 310 es
Spyke bőr ruha 48 as
Remélem nem autó olajat öntöttél bele
Mert valszeg attól csúszik a kuplung, vagy akkora lehet akkora fenevad
Milyen olaj is van benne pontosan?
mert van 10w40 es attól meg csúszik a kuplungja...
ATF-ből meg olyat veszel amire pénzed van
Segitség kéne nekem!
KTM 640 SM-be milyen első teló szimering kell?
Mert a gyári könyve és a KTM szerviz is 48x57,8x9,5-öset ir hozzá, viszont az Athena szerint nem az való hozzá, hanem 48x57,9x11,5-ös.
Nekem utóbbi lett belerakva, mivel amikor rendeltem a pinktől nekem is ezt mondták.6000km után semmi baja
Ha googleba beirjátok a 2 különböző méretet mindkettőre hozza ki a 625/640/660 motorokat hogy az kell bele.
Most akkor melyik kell?
Tud nekem valaki keihin fcr 41 karbihoz keverékszabályzó csavart?
sikerült elhagynom fogalmam sincsen hogyan...
vélemények?:DD