Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó

ezt már leírták neked 1 szer nem ? de am bemész egy olajos boltba elkotyogod szépen hogy neked van egy 50 es 2T géped és olaj kell a váltójához aztán hozzád vágnak egy flakont. kb ennyi a rituálé

üdv
milyen típusú hajtőmű olajat ajánlotok a gilera smt 50 be .?
Micsoda váz szerkezet!?
A 2012-es Japán sm bajnok gépe...nem semmi darab...
Sziasztok!

Tervezek vasárnap délutánra egy kakucsi pályázást.
Innen érdekel valakit egy kis pálya-móka?
Halihó valakinek vmi alkatrész KTM DUKE 2 mocihoz?
kerékszett
magura kuplung
elsö féktárcsa
mikuni karbi
elektronika
világitás
kapcsolok
e-h lábtartó
stb.....
érd
uazosember@gmail.com
stipi stopi a felső munkahenger. Üzenj rám 06303314688
ELADÓ !

féktárcsa 310 es
Spyke bőr ruha 48 as
10/40w es Motul azt mondták jó ez bele de hát mégse.. mielőtt még nem cseréltem le akkor jó volt.! milyen típusút vegyek akkor bele.?
Csúszik a kuplungja?
Remélem nem autó olajat öntöttél bele
Mert valszeg attól csúszik a kuplung, vagy akkora lehet akkora fenevad
Milyen olaj is van benne pontosan?
de igy sűrűségbe gondoltam milyen kellen kb.?
mert van 10w40 es attól meg csúszik a kuplungja...
Szerintem ATF olaj kell bele (automata váltó olaj), a mennyiség meg rá van irva, de szerintem 1 liternél nem kell több egy 50-esbe
ATF-ből meg olyat veszel amire pénzed van
Van az a pénz amiért minden eladó!
Szerintem ha szétrántod simán ki lehet mérni... Talán még biztosító zéger vagy drótzéger is van felette.
hát de milyen típusú kell bele mondja már meg valaki.!
Üdv!
Segitség kéne nekem!
KTM 640 SM-be milyen első teló szimering kell?
Mert a gyári könyve és a KTM szerviz is 48x57,8x9,5-öset ir hozzá, viszont az Athena szerint nem az való hozzá, hanem 48x57,9x11,5-ös.
Nekem utóbbi lett belerakva, mivel amikor rendeltem a pinktől nekem is ezt mondták.6000km után semmi baja
Ha googleba beirjátok a 2 különböző méretet mindkettőre hozza ki a 625/640/660 motorokat hogy az kell bele.
Most akkor melyik kell?
Sziasztok
Tud nekem valaki keihin fcr 41 karbihoz keverékszabályzó csavart?
sikerült elhagynom fogalmam sincsen hogyan...
felül magura radiális pumpa van erre fék fékcső és lenn meg 4 dugós brembo nyereg szóval a fém fékcsőnél nem hiszem hogy lélegezne....
Szép sárga!
Nem lehet, hogy a fékcsöved "lélegzik", azaz annyit tágul a cső, hogy nem tud felkeményedni?
Sziasztok valaki tudna segíteni.? milyen hajtómű olajat vegyek a Gilera Smt 50-es be és mennyi kell bele kb.? :)