Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt....kopp kopp...de erre a fékre most igazából nem tudok rájönni...olyan mintha valahonan szívna be levegőt..lehetséges ez ?
Te fikázod mindig, hogy ez is szar, az is szar, csak erre reagáltam...
8 dugattyús Spieglert tudok, Magura pumpával...
láttam,hogy nem nekem írtad ,de hátha tudsz valamit
hát te is szerelted ha jól tudom...legalább a munkád ne írd le hogy minden szar volt de most már jó nincs semmi baja sem, megcsináltam amit megkelett már csak nyomás pont kell.
Szerintem meg azon a motoron szar volt minden, és becsaptak csúnyán, mint a kocsiajtót...
csináltam már ilyet csak az az érdekes hogy ennél nem tudtuk megcsinálni...már amikor elhoztam az előző gazditól azóta nem volt fix nyomáspont hanem ilyen gumis maradt mindíg...most pedig levettük az egészet a motorról hogy egyenes legyen a fékcső is és egyszerűen nem lett jó sehogy sem
Vagy csak nem érted a módját...
Seprűnyél Zeher, seprűűűnyéél
csak érdeklődtem hogy mégis hogy van

az enyém nem tudjuk lelégteleníteni -.- valami nem kóser a szettel...
Tudom, nem is neked írtam...
kawára kell
Most vette...nem írta, hogy eladó lenne a fék...de ha Yamahára kell fék, akkor tudok...
a távtartót adod ? vagy a munkahengerrel együtt ? és mennyi ha szabad érdeklődni
Mátra- Bükk SM Bandázás
Kedves Hölgyek és Urak!
Szombaton csapjunk bele a lecsóba, mielőtt le esik az első hó!
Szombat 10-11 körülre terveznénk az indulást, (vagy esetleg később?), hogy ne fagyjunk a motorra majd irány a Mátra és a Bükk.
Aki velünk tart jelezze hol csatlakozik és egyeztetünk időpontot.

köpönyeg
Hello Mindenkinek!

Gondoltam írok egy pár sort a hétvégéről, csak amire személy szerint emlékszem és szemtanúja voltam. Sajnos nincs meg a hivatalos eredmény lista a kakucsi versenyről. Remélhetőleg holnap megkapom és kiposztolom.

Szombat reggel volt egy kis kalamajka a versennyel kapcsolatban. Felmerült, hogy elmarad ,mert nagyon kevesen voltunk, kb. 8-10en és még 3 quados. Óriási deficitnek néztek elébe a Szervezők. Háromnegyed 10ig becsorgott még pár SM és össze jött 15 SM versenyző. A Szervező úgy döntöttek, hogy ha már ennyien eljöttek, akkor nem hagyják cserben a Srácokat és elindítják a versenyt! Ezennel minden tiszteletem a Szervezőknek! 2 kategóriában indulhattak a supermotosok, amit saját belátásuk alapján dönthettek el, Supermoto A és B("profi" és "amatőr") Gépátvétel után, ahogy elkezdődött a szabad edzés elkezdett esni. Majd 2 órán keresztül esett. Akiknél volt" vizes gumi az már neki is állt szerelni. Mivel nem volt időmérő, ezért a rajt sorrendet húzás" alapján döntötték el. Az első futamon jó pár ember nem vállalta az eső áztatta pályát slick gumival, köztük Én se és Balu cimbora se. Gondoltuk izgalmasabb lesz a lelátóról, pedig az első rajtkockáról indulhattam volna! :) A rajt érdekes volt, mert nem működött a rajtberendezés és a pálya szélére felállt autó reflektorát kellett nézni és ahogy leoltották indulhatott a megmérettetés. Az első helyért nagyon komoly kis harc alakult ki Börni Supermoto és Bartha Sanyi között. Miután sikerül Börninek az első helyre verekedni magát elesett és csigalassúsággal ballagott a motorjáért, valószínűleg az összes létező csúnya szót elkáromkodta. Az első helyen Bartha Sanyi végzett a második Börni lett, aki a futam végére teljesen felzárkózott és kb. félméteren múlott az első helye. Pedig óriás szurkolást kapott! Nagyon sokan elpereceltek, de nem történt semmi komolyabb sérülés. A második futamra teljesen kivirult az idő. A szervezők előrébb hozták a quadosok futamát, hogy Ők is segítsenek nekünk "száritani" a pályát. Nagyon jó ötlet volt mert a második futam 100%-osan száraz pályán kezdődhetett. A rajtsorrend az 1.futam eredményei alapján lettek elosztva. Akik nem indultak az 1. futamon azok, pedig a leghátsó sorokból feszülhettek neki a rajtnak. Nekem a 13. hely jutott. Csak arra koncentráltam, hogy az előttem lévő sort tudjam megelőzni. Elaludt a lámpa, egész jól elkaptam a rajtot, sikerült a terv. A szemem sarkából láttam, hogy a jobbra előttem rajtoló Ónodi Benjamin, ki lő és eltűnik. Állítolag 3.-ként fordult az első kanyarba, csak későbbi körökben defektet kapott és ki kellett állnia.
Apránként jöttem felfelé, aztán megragadtam a 6.hely körül. Ákos Lengyel, ment előttem, aki nagyon jól zárta a szögeket és nem hagyta magát, pedig körökön át ostromoltam keményen, ami végül a vesztemet okozta, persze a saját hibámból. Külső ívről mentem rá Ákosra, hogy a következő kanyarba belülről megtudjam előzni, de összeért a kerekünk, keresztbe állt a kormány, sikerült a világ legnagyobb tigrisbukfencét bemutatnom, amit fejjel vettem le és sarokkal tompítottam. :D Ebből semmit sem vett észre, utólagos elmondása alapján. Ez jelentette nekem a verseny végét. Sajnos Ő is óriásit bukott és neki is ki kellett állnia.
Összesítettbe az amatőr kategóriát Börni nyerte, a profit meg Márk Kecskeméti.
Sokan elmentek szombaton, de maradtunk ott jópáran. A vasárnap is nagyon jó volt. Eljöttek sokan az utcai vasaikkal a SUMOra, aminek kifejezetten nagyon örültem. Meg persze jött pár pálya SM is. Nagyon jó kis csapat alakult ki. (kb. 15en) Sokan is voltak rajtunk kivül a Ringen, ezért ketté kellett szedni a társaságot. Volt egy "gyors" és egy "kibaszott gyors" csoport. Nem is kell mondanom az összes MOTOs a második csoportban veretett. Nagyon faszákat mentünk. Legjobbak azok az etapok voltak mikor 5en-6an vonatban verettük és össze vissza mentek az előzgetések. Izgalomból nem volt hiány!
Tomekk haverommal, meg alakítottuk a "Balut utálok klubját". Ez a Robotsárkány, olyan "balf@sz" volt, hogy végig keresztbe ment azzal a Fém vacakkal a bal keze helyén, de esküszöm jó volt nézni. :D:D Respect neki!
Egyszóval Kurv@ jó volt NAAaa! Remélem a következő megmozdulás is legalább ilyen jó lesz és egyre Többen jelenünk meg!

ÜdV!

a "279-es" :D
SUMO a közösségi portálon!
http://www.facebook.com/groups...
most ez mi ?eladóóó?
Nem. Csak Yamahán használták. Ami a nyergen van az Wr-re, a radiális csizma pedig YZ-re való!
rmz-hez? kompatibilis a yamival?
Csinos kis szett !
Nééédmáán mit találtam a garázsba ..
Sziasztok, 125-ös sendámat előző tulaja terepen nem kímélte, első kereke, nincs vonalba, kicsi "8"-as van benne 70-80-tól ráz az eleje, gondolom, megkellene küllőzni, meg kicentírozni, tudtok, egy olcsó/jó szerelőt győr-moson-sopron megyébe, kb, mennyiben van egy ilyen szerelés? :) előre is köszi! :)
Kár, hogy nem lesz időmérés az sm ob-n....
Helló!
Nagyon sokan bejelentkeztek hétvégére Kakucsra, hál istennek! Mint a versenyre, mint a SUMOra! Többen már ma érkezünk, de folyamatosan jönnek majd a MOTOsokkk! Aki nem tudná: vasárnap külön SUPERMOTO kategória lesz a pályán, külön a többi utcai motortól! ;)
Jihhháááá! Let's gooo Kakucs-ring!
aki nem tudná a Facebookon is fent vagyunk(SUMO). Lehet nyugodtan csatlakozni, aki valamiféle szimpátiát érez a Supermotokkal!
A hétvégével kapcsolatos aktualitásokat ott megtekinthetitek!
http://www.facebook.com/groups...
ühüm ezt kaptam....nekem 320 as kellene helyette aztán mivel cserére nem sok esély van így eladom és veszek másikat.