Mivel minden akadály elhárult, s az időjárás is kegyesnek bizonyul,Varga Norbi szervező, szeretne kérni minden motardost, hogy a szeptember 15-i szombati Kakucsi versenyére, minél többen menjetek el és továbbítsátok a hírt SMS-ben vagy más módon az ismerős, lányoknak, kezdőknek, utcai rendszámosoknak, gyerekeknek, mutassátok meg, milyen összetartóak a SUPERMOTÓSOK!
Nem volt egy könnyű verseny az Osztrák Bajnoki, de az összetett ötödik hellyel, /38 pont/ elégedett vagyok!
Külön köszönöm az egy szem magyar szurkolónak /Zsoltinak/ aki csak miattam utazott el, hogy megnézhessen.
Én úgy tudom, hogy főleg gokart az irányvonal, de a tervezésnél figyelembe vették a supemoto szabályait is, így lesz offroad szakasz is. Meg egyéb finomságok, szabadidő, rendezvényközpont, koncertek, stb.
Én úgy tudom, hogy mindenképp épül, remélem igaz az is, hogy a pórnép számára is elérhető lesz a kanyargászás rajta! Lóvé van rá nekik az tuti, hátha megépítik a legfaszább pályát ide nekünk!
Arra kíváncsi leszek....meg hogy egyáltalán aszfaltos lesz-e vagy cross....no meg hogy igaz-e a pletyka...mert én nem láttam még róla hivatalos írást vagy tervet.
Nyíljon meg a HELL Ring jövőre, aztán jöhettek ide is kanyarogni, mert ez igy negativ diszkrimináció hogy tőlünk meg 250km-re rendezitek meg a SUMO-t
Azért mert fekák vagyunk?
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Eladó 120/70 R17-150/60 R17 Pirelli Dragon Supercorsa Sc2
(2009-es hibátlan,szinte új)
Érd.: 0620294tizenkettő80
Eladó SM fék KTM-re
joci232@hotmail.com
Én minden résztvevőnek, jó versenyzést kívánok
Ha kell valakinek KTM -hez gyári felső fék munkahenger, üzenjen rám :)
El akarom sózni az SMC - ből megmaradt alkatrészeket.
Holnap lövök fotót
Valaki használt már Bridgestone Battlax-ot?
Vélemény,tapasztalat?
Külön köszönöm az egy szem magyar szurkolónak /Zsoltinak/ aki csak miattam utazott el, hogy megnézhessen.
Kakucs- ring
Holnap lehet menni Kakucsra motorozni, mert láttam, hogy vezetéstechnikai képzés is lesz? Köszi
Tanácsot szeretnék kérni tőletek ,hogy milyen gumit ajánlotok pályázásra!
Pirelli,Dunlop,Brigestone,Michelin méretet tekintve pedig 115 120 125 / 150 160 165 ?!
Segítségeteket köszönöm!
legalább nem kellene utazgatni 100 200 stb..km-et hogy pályát lássak
Azért mert fekák vagyunk?
Üdv, "dudi"