Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen? ugyanilyen randa kék?
Eladó Beringer tárcsafék. 310 es úszóágyas ilyen mint ami a képen látható.

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
robesszel nyomulok :D
Mivan veled semmi? Motorod vanemár?
Vegyétek, vigyétek ! Brembo
Sziasztok!

Eladó 120/70 R17-150/60 R17 Pirelli Dragon Supercorsa Sc2
(2009-es hibátlan,szinte új)

Érd.: 0620294tizenkettő80
Sziasztok!

Eladó SM fék KTM-re

joci232@hotmail.com
Mivel minden akadály elhárult, s az időjárás is kegyesnek bizonyul,Varga Norbi szervező, szeretne kérni minden motardost, hogy a szeptember 15-i szombati Kakucsi versenyére, minél többen menjetek el és továbbítsátok a hírt SMS-ben vagy más módon az ismerős, lányoknak, kezdőknek, utcai rendszámosoknak, gyerekeknek, mutassátok meg, milyen összetartóak a SUPERMOTÓSOK!

Én minden résztvevőnek, jó versenyzést kívánok
Sziasztok !

Ha kell valakinek KTM -hez gyári felső fék munkahenger, üzenjen rám :)

El akarom sózni az SMC - ből megmaradt alkatrészeket.
Holnap lövök fotót
bt016 én igen jó gumi, a michelin pilot power 2ct ugyan azt tudja ha nem jobban és olcsóbb is jóval
Hali!

Valaki használt már Bridgestone Battlax-ot?
Vélemény,tapasztalat?
Aki tud az tud
Gratulálok Attila!Mi innen szurkoltunk!
Nem volt egy könnyű verseny az Osztrák Bajnoki, de az összetett ötödik hellyel, /38 pont/ elégedett vagyok!
Külön köszönöm az egy szem magyar szurkolónak /Zsoltinak/ aki csak miattam utazott el, hogy megnézhessen.
Vasárnap lehet leugranék Gyöngyösről- Kakucsra, ha más is van aki menne ebből az irányból, az ne tartsa magában. Guruljunk le együtt.
Kakucs- ring
Én úgy tudom, hogy főleg gokart az irányvonal, de a tervezésnél figyelembe vették a supemoto szabályait is, így lesz offroad szakasz is. Meg egyéb finomságok, szabadidő, rendezvényközpont, koncertek, stb.
Igen lehetett.. Köszi
Sziasztok,
Holnap lehet menni Kakucsra motorozni, mert láttam, hogy vezetéstechnikai képzés is lesz? Köszi
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek ,hogy milyen gumit ajánlotok pályázásra!
Pirelli,Dunlop,Brigestone,Michelin méretet tekintve pedig 115 120 125 / 150 160 165 ?!

Segítségeteket köszönöm!
Ennek örülnék én is nagyon !
legalább nem kellene utazgatni 100 200 stb..km-et hogy pályát lássak
Én úgy tudom, hogy mindenképp épül, remélem igaz az is, hogy a pórnép számára is elérhető lesz a kanyargászás rajta! Lóvé van rá nekik az tuti, hátha megépítik a legfaszább pályát ide nekünk!
Arra kíváncsi leszek....meg hogy egyáltalán aszfaltos lesz-e vagy cross....no meg hogy igaz-e a pletyka...mert én nem láttam még róla hivatalos írást vagy tervet.
Nyíljon meg a HELL Ring jövőre, aztán jöhettek ide is kanyarogni, mert ez igy negativ diszkrimináció hogy tőlünk meg 250km-re rendezitek meg a SUMO-t
Azért mert fekák vagyunk?
gyertek, csak gyertek! nincs sokkal messzebb. Sőt az egész napos jegy annyi lesz mint a délutáni!
Remélhetőleg a hévégén száraz versenyen fogok indulni!
Üdv, "dudi"