Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki tudna valami jó láncot ajánlani ennél:
renthal lánc
5000km bírt
17x4.25 a hátsó felnim. keresd meg a felniden.ha ez rajta van szerintem akkor neked is rá fog menni.
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne van egy pár eladó cuccom!
A fék teljesen gyári, sosem használt!
A tükör balos! (most látom, hogy majdnem a tököm fényképeztem a tükörben:-)) balek....:-)
nincs értelme betenni 3 colos felnit hátra DRZbe
Csakhogy nekem egy ősrégi cagiva 3colos felnim van, emiatt agódom.
ez igen jó
sőt! még ezret is. csak a berg story-t kell megnézni!

Valós történet!
Érdeklődnék hozzáértő személytől.

FS650 vagy EXC520 szervizigény viszonya érdekelne, melyik blokk időtállóbb, tudom hogy használat függő de, EXC520nál 500-560 üzemórát is képes elmenni egy jól szervizelt blokk, FS650nél is kibír ennyit ha rendszeresen megkapja amit kell?
Köszönöm szépen a segítségetek.
Nekem is 140 volt gyárilag a DRZ be. Simán bele megy a 160 slick de még a 165 is.
Micsodaaa
ezt találtam, hátha jó neked.
http://www.cagivaonline.dk/mod...
Köszi, holnap reggel felhívom!
esetleg V2 fórum? de amugy 10w50 full synt. nekem is az van a ducatiban.
greghun

Hívd fel, neki van 140es dunlop sportmax, ami a gyári sm-en van. Majdnem új első hátsó. http://www.kepesmotor.hu/teles...
Emberke ne háborogjál mert írtam is hogy nagyon kezdő vagyok . Ezért elnézést is kérek amúgy egy 650cc-is Cagiva Alazzurra gépezetbe kellene. De ha már motor fórumon sem lehet érdeklődni mert le b---sznak akkor hol?
Nekem 160- as van fent, ha nem kopott az alsó és felső láncvezető nem ér bele, de lehet játszani a hátsó lánckerék távtartózásával is.
Beszéltem egy motorgumissal, és azt mondta, hogy a 150-est is felrakhatom, nem fog beleérni a láncba, mert a felni úgyis "összehúzza" majd.. Szerintetek megpróbáljam?
Ezt nem hiszem el B+, ennyire kezdő nincs Ez nem lehet bakker ilyen a világon nincs.
Egyáltalán hogy jött ez a kérdés az SM fórumba? Nem egyszerűbb lenne ha leírnád milyen szájbabaszott motorba kell az a redvás kúrva geci olaj. A méret meg a hengerszám éppen szart se ér.
Adatlapod szerint meg nincs is motorod.
A guglit meg nem ismered?
Hú de ideges lettem egy perc alatt.
Akkor veszek ra turagumit hatezerert esnem palyazok ebben a honapban, nincs most ra 30 40 50 exrem :( thnx
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy egy 650cc-is v2-es motorkerékpárhoz milyen motorolajt használjak tanácsokat kérek mert ultra kezdő vagyok előre is köszönöm a válaszokat.
Nagyon vékonny lenne szeirntem az hátra !

poton pénzekért lehet venni Cagiva Mito felniket ami aránylag jól is néz ki és rámegy a 160/60 as gumi az már egész jó
tudja valaki lehet e motorozni hétvégén kakucson?
Bicigli gumihoz, bicigli tempó- az nagyon vékony lenne szerintem.
Inkább szerezz egy nagyobb felnit hátulra:
felni
Sziasztok,
szerintetek milyen lenne, ha a DRZ-mbe 120/70 es slicket tennék hátulra, ugyanis max 140/70-es fér fel a felnire, de csak 120-as elsőt tudok venni. Pályára, utcára.
Köszi!
oké deszkimo@gmail.com