Eladó egy BULL márkájú motocross mez , XL - es ( 180 cm magas , 82 kg os
férfin volt ) kényelmes , laza viselet , 1 éves , endurozáshoz volt használva
max. 5-6 alkalommal , azóta a szekrényben volt . Sehol egy szakadás , sehol
egy sérülés . Új ára 16 E forint volt . Az árban benne van a postázás is !
A sogiéknál van egy csóka aki rendszerint egy fekete blokkos Duke-kal vereti a Panringen a sportmotorok között...!
5.-6.-7. helyen szokott karistolni néha előrébb is!
Pár éve Börnivel ránéztünk a kinyomtatott eredményre de már nem emlékszem arra mit ment a nagypályán..!
Azon viszont folyt a nyálunk hogy amikor a célegyenes végén a sportgépek kezdtek gázt elvenni, meg fékezni és vitorlázni ott a derék Duke Úrfi még teli gázon ták-ták-ták le is kapott mindig 3-4-5 embert a kanyar előtt kanyarban meg kint láb és a legszűkebb íven csáá elfordult!
Érdekes látvány, na meg persze öröm volt nézni!
Ja meg full profi csilli-villi-re megcsinált cr 500-ast is láttam a nagy pályán menni! Az is kurva érdekes volt!
Valaki meg tudná mondani hogy lesz szeptemper 2-án ezen a hétvégen supermoto futam Egerben? Mert a naptárban láttam a
MAMS oldalán de versenykiírás meg semmi reklám nincs róla sehol
és minjárt vasárnap.
Szia Miki.
A nevezés transzponderrel 9ezer-forint! További költség a versenyhez nem kell! HA! viszont nincs licenced+biztosításod, akkor azt a helyszínen ki kell váltanod ha meg akarsz küzdeni a többiekkel!
Hívd fel a lent megjelölt tel-számot és pontos matekot kapsz!
KAKUCS 2012 Szeptember 15. Supermoto-Superquad
Varga Norbertel történt telefonbeszélgetésre való hivatkozással közlöm, hogy 2012.Szeptember 15-én kerül lebonyolításra a supermoto superquad verseny Kakucson. MIINÉL TÖBB UTCAI versenyző jelentkezését várja a szervező, a licenccel rendelkező motorosok mellé!
Kategóriák: SM utcai rendszámos lelkes amatőr
SM utcai rendszámos középhaladó
SM utcai hölgyek
SM licences versenyzők offroad szakasszal.
A rendezvény eső esetén is megrendezésre kerül, természetesen az off-road rész kihagyásával, amit az amatőröknek nem kell teljesíteni száraz időben sem!
Több infó: Varga Norbi 70/ 6165120
Kezdődött azzal hogy péntek este gépátvételen nem volt világítás úgy vette át a sisakjaimat és a hologramot a motoromról, hogy semmit nem látott de szó szerint sötétbe tapogatózott a műszaki gépátvevő! Felajánlottam neki a bányász fej lámpámat, azt mondta ő lát így is!
Visszagondolva lehet hogy nem is ember volt, hanem UFO? vagy szent János?
Transzpondert sérülten kaptam, meg kértem írja le a megjegyzésbe hogy sérült, nehogy velem fizettessék ki utólag, tudod milyen drága!
A WC egy kis konténerben ahol közel 100-150 ember tette ki amilye volt és állt a latyak, bent nem folyt el az aznapi beleszarok és a sárga dinnye lé, hogy szépen fejezzem ki magam! Mind ezek papírokkal átitatva!
Ivóvíz? Az a BILLA áruházban volt kapható, a pályától egy-két kilométerre!
A szervezés az okés, az ellenfelek belevaló srácok, Shruff tanítványa is gratulált! Jó látni hogy a rajt rácson a nevem a kis táblán és a sponzorok is rá vannak írva!
Igényesen szép a motorod!
Mellesleg eljössz velem románba endúrózni?
Péntek délután, szombat egész és vasárnap egész nap! A képen látható gépet is elviszem!
férfin volt ) kényelmes , laza viselet , 1 éves , endurozáshoz volt használva
max. 5-6 alkalommal , azóta a szekrényben volt . Sehol egy szakadás , sehol
egy sérülés . Új ára 16 E forint volt . Az árban benne van a postázás is !
Ár: 4900 Ft.
TEL : 06 30 866 2022
email : doldermotorrad@gmail.com
A sogiéknál van egy csóka aki rendszerint egy fekete blokkos Duke-kal vereti a Panringen a sportmotorok között...!
5.-6.-7. helyen szokott karistolni néha előrébb is!
Pár éve Börnivel ránéztünk a kinyomtatott eredményre de már nem emlékszem arra mit ment a nagypályán..!
Azon viszont folyt a nyálunk hogy amikor a célegyenes végén a sportgépek kezdtek gázt elvenni, meg fékezni és vitorlázni ott a derék Duke Úrfi még teli gázon ták-ták-ták le is kapott mindig 3-4-5 embert a kanyar előtt kanyarban meg kint láb és a legszűkebb íven csáá elfordult!
Érdekes látvány, na meg persze öröm volt nézni!
Ja meg full profi csilli-villi-re megcsinált cr 500-ast is láttam a nagy pályán menni! Az is kurva érdekes volt!
Szerintetek lehetséges a hringen supermotoval két perc alá menni?
Hozd a futót tudod hol van oszt GO!
Jahh már ideje volt...
Szerintem 2-re lent leszek és ájulásig húzom neki...
Valaki meg tudná mondani hogy lesz szeptemper 2-án ezen a hétvégen supermoto futam Egerben? Mert a naptárban láttam a
MAMS oldalán de versenykiírás meg semmi reklám nincs róla sehol
és minjárt vasárnap.
A nevezés transzponderrel 9ezer-forint! További költség a versenyhez nem kell! HA! viszont nincs licenced+biztosításod, akkor azt a helyszínen ki kell váltanod ha meg akarsz küzdeni a többiekkel!
Hívd fel a lent megjelölt tel-számot és pontos matekot kapsz!
Varga Norbertel történt telefonbeszélgetésre való hivatkozással közlöm, hogy 2012.Szeptember 15-én kerül lebonyolításra a supermoto superquad verseny Kakucson. MIINÉL TÖBB UTCAI versenyző jelentkezését várja a szervező, a licenccel rendelkező motorosok mellé!
Kategóriák: SM utcai rendszámos lelkes amatőr
SM utcai rendszámos középhaladó
SM utcai hölgyek
SM licences versenyzők offroad szakasszal.
A rendezvény eső esetén is megrendezésre kerül, természetesen az off-road rész kihagyásával, amit az amatőröknek nem kell teljesíteni száraz időben sem!
Több infó: Varga Norbi 70/ 6165120
Kezdődött azzal hogy péntek este gépátvételen nem volt világítás úgy vette át a sisakjaimat és a hologramot a motoromról, hogy semmit nem látott de szó szerint sötétbe tapogatózott a műszaki gépátvevő! Felajánlottam neki a bányász fej lámpámat, azt mondta ő lát így is!
Visszagondolva lehet hogy nem is ember volt, hanem UFO? vagy szent János?
Transzpondert sérülten kaptam, meg kértem írja le a megjegyzésbe hogy sérült, nehogy velem fizettessék ki utólag, tudod milyen drága!
A WC egy kis konténerben ahol közel 100-150 ember tette ki amilye volt és állt a latyak, bent nem folyt el az aznapi beleszarok és a sárga dinnye lé, hogy szépen fejezzem ki magam! Mind ezek papírokkal átitatva!
Ivóvíz? Az a BILLA áruházban volt kapható, a pályától egy-két kilométerre!
A szervezés az okés, az ellenfelek belevaló srácok, Shruff tanítványa is gratulált! Jó látni hogy a rajt rácson a nevem a kis táblán és a sponzorok is rá vannak írva!
Igényesen szép a motorod!
Mellesleg eljössz velem románba endúrózni?