RMZ-be van eladó nagyon jó minőségű SM szettem. Ha kell lánccal, sárvédővel, fékátalakítóval.
Abban kérném még a segítségeteket, hogy hol és mikor lesz valami amatőr SM verseny, ami csak aszfaltos?
Hála!
Lehet a facebookon csatlakozni a "SUMO" csoporthoz nyugodtan. Ott is lehet kérdezni akármit, posztolni az eseménnyel kapcsolatban.
A túlfolyótartályról annyit, hogy jó ha van. A vasárnapi versenyre kötelező, egyébként a SUMO-ra nem kötelező, felengednek a pályára anélkül is. Ha nem esik nehezetekre azért dobjatok fel egyet
(a képen a legegyszerübb tartályok egyike, ideiglenes megoldásra!)
Olvastam már a sok hülyeséget de nem volt időm írni... bravó Zsírí!
Senki nem hiszi el, hogy mennyire csúszik, addig a pillanatig ameddig a kis sötét folt a periférikus látásodban be nem villan hogy megy a motor alá..! A többi meg ötven-ötven, hogy mi lesz!
Közúton nem nagyon tudod kivédeni, és raktam magam vízszintesre emiatt nem volt kellemes
na de pályán gyerekek? ott pont az a lényeg hogy ilyen szarra már ne keljen figyelni!
Egy szaros kolás vagy sörös doboz is megteszi meg 15 perces mókólás és lehet hogy ezért cserébe valaki nem, bassza szét a testét vagy motorját a betonon!
UFF
SUMO http://www.sportmotor.hu/motor...