Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.végre volt egy kis szabad időm leszedni a lánckereket hogy megnézzem hogy miért folyik az olaj.Le volt lazulva a fogaskerék rögzítő csavar.szimeringet szeretnék cserélni.De valahogy nem igazán akar kijönni.Hogyan szedjem ki hogy azért ne sérüljön annyira mert ez lenne a minta hogy vegyek egyet.
köszi a válaszotokat.
Sumo party Júli 28-29. Kakucs
már a fészbukon is! (SUMO)
Úgy is lesz, tervezek egyet.
Szia!
Én is kiszedtem az enyémből.Ledugóztam a kipufogó toroknál,a szívó torokhoz meg betekertem egy csavart.Számottevő változást nem tapasztaltam kb ennyi.
Itt találsz róla infót, hogy mi az és mit kell feltenned helyette: http://www.ktmforum.co.uk/supe...
ha gyartatsz az tuti olcsobb es pont akkorat tudsz keszittetni amekkorat akarsz
áh nem, csak biztos volt oka hogy kiszedték az SMC-ből is..
625
Na Ne! Máris kevés a 640 köbcenti?
Sziasztok!
Mi a módja a Secondary Air System (ez a gázvisszavezetős fojtás) eltávolításának az LC4-en? A henger elején ahol a 2 kipufugócsonk kijön, azok közt csatlakozik ez be, mit kell oda tenni ennek a helyére? Az SMC már úgy lett véve hogy ezt leszerelték róla, csak nem tudjuk van-e valami amire oda kellene figyelni.
E típusból lett SM és gyárilag 935mm ülésmagasságú szemben a gyári SM 890mm. A Husabergek persze a SM kivitelek csak 870mm esek.
Létezi kutyacsontból több méret, vagy gyártatni kell?
Eladó KTM lc4 elektronikai alkatrészek! SM sárvédő, lánckerék,gyújtás elektronika,index,relé,trafó,kábelköteg,kormány kapcsoló!
Szerintem valami 4t robogót. Benzint szinte termeli, sebesség különbség kb nulla
Eladó Motorgumi !
160/60r17 Metzeler Racetec Drift K2, képen látható állapotban.
Ára: 10.000Ft (+Postai utántétel megoldható)
Tel:06702465353
Na és azzal nem változik a geometria amikor a gyári 21colos DRZ kereket kicseréli 17esre?
ócsó megoldást keresett. Ez az, és utcára jóvanaz
Az én ülésemből kifaragott az előző tulaj.Jó kemény is lett,meg csúnya is.Nekem az eleje be van eresztve kormányig,a hátulja meg hangulattól függ.Ha kemény a terep,jó ha leér a lábam.A futóműgeometria meg biztos változott,de én nem érzékeltem.
De az is kérdés, hogy miért akarja leültetni? Ha magas neki a vas, eredményt hoz ha átszabja az ülést
hatul kutyacsontot kicsereled ,az mar kis lepes,de amugy igazabol mas rugo vagy teljes telo csere kellene.elöl ugy szinten csak elöl eleg csak a rugot kicserelni es mas olajat beleönteni
Mármint a gumikat lejjebb.
Vagy inkább a gumikat.
Ha egyszer le akarja ültetni, akkor mindenképp változik a geometria, vagy nem?
Amúgy gondolom hogy érted, hegyesebb lesz a villaszög (vagy mi), tehát a hátulját is le kell valahogy ereszteni.
Az nem jó semmire, mert változik a futómű geometria...