Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez komoly? Hol szörföztél? Én is szeretek, csak most nincs deszkám.
Üdvözlet!

Egy kis segítséget kérnék:
Miért van az hogy az egyik Akrapovic titán rendszer kékeslila színű, a másikon meg nyoma sincs lilulásnak?
Sikeresen ma nem tudtam kipróbálni a motoron, mert inkább szörföztem
És végre pár év után ismét beszereztem egy GoPro-t. Mehetnek a videok 1000L. Nagyon komoly a cucc, a régi sem volt rossz de ez nagyon durva. Ajánlom mindenkinek aki minőségi felvételeket szeretne. Wifi comboval legjobb .

Köszi Luki még egyszer.

Lukinál érdeklődjetek ha valakinek kellene a cucc !

GOPro HD2
hali! én lehet tudok neked segíteni! irj egy emailt. az adatlapomon megtalálod a címet. üdv!
Motorom eladása miatt megmaradt alkatrészek! Egyben 200.000Ft! Csak az arany Beriner/Ktm fékszett volt 164.000Ft! +Behr kerekek, (féktárcsával, lánckerékkel), idomok(két oldalidom volt csak motoron a többi teljesen új, új eloxált gyári váltókar, új markolatok, motoremelő, lánckerekek, slick gumik,
Itt a link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525-5925134
Helló! Az elektronika 98-as lc4 ből van kiszedve! nemtudom hogy a tiédbe jó lenne e! valakitől érdeklődd meg mert már érdeklődtek iránta a hétvégén! Írj az e-mailomra: piszer22@freemail.hu
jól hangzik! pénzből nem vagyok a helyzet magaslatán de valahogy megpróbálom kigazdálkodni
Ha megjön a hátsó fogaskerekem, akkor majd én is tiszteletemet teszem.
Üdv!
Mikori a bontott LC4? Engem gyújtás elektronika érdekelne, csak nem tudom, hogy egy 2005ös 625 SMCbe beletehető-e? Ugyan úgy LC4 blokkos.
Üdv!
2005-ös 625 SMC-be kellene nekem gyújtás elektronika.
Az is érdekelne, hogy a hasonló évjáratú KTM LC4 640 gyújtás elektronika belehető-e? Köszönöm a segítséget.
motoros keX , orpheus és Gyöngyös környékiek !
Júli 28.- án van kedvetek leugrani Kakucsra a SuMo Partyra, mert mehetnénk együtt?
A táv durván 200 km, mi az a 350- hez képest és a félnapos pálya díj is csak 4 rugó!
Szevasztok !
Help kéne
Elkopott gumám, mennék hétvégén visontára . Tudja valaki hol lehet kapni Dunlop 165/55 KR 108 akár új is. Keveréket nem tom én mediumra gondoltam . Ki mit használ és mi a száma. Előre is kösz

Uff
Köszi!
Érdekes, na nembaj, megnézzük, hátha. Meg az SMC-ből ki van szedve valami "gázállás érzékelő" is. Azt viszont határozottan tudom hogy jobb lett tőle mert az idekerülés után történt. Az miért lehet?
Köszi!
Köszi hogy hívtál, de ma megyek csak vissza, elhúzódott a tegnapi tavazás. De ez valóban jó kis útvonal
Tóalmás -- Mátraháza -- Eger -- Miskolc 350 km oda-vissza a Mátrán és Bükkön át.. kezd visszatérni a vér a végtagjaimba ajánlom mindenkinek, nem lesz vesekövetek
Ha jól értesültem Zsiráfot fejt (már)
GD! Te meg fejts rejtvényt...
A szimmering a futógyűrű palástján tömít, az O gyűrű meg a futógyűrű oldalán. Cserélj O gyűrűt, és biztosító lemezt...
Mindenképpen cserélnem kell a szimeringeket akkor?Mert ha meghúztam nem folyt:S
Nekem eddig tök jól működtek a nem fémházas szimmeringek is
Azért folyt, mert laza volt a lánckerék. Az a tányér alátét azért van ott, hogy szorítsa a lánckereket a futógyűrűhöz, és a futógyűrű alatt lévő O gyűrű zárja el az olaj útját. Nem érdemes sima szimmeringgel próbálkozni, nem véletlenül van ott fém házas szimmering...
Újjat akarok bele csak elvinném megmutatni a szimeringesnek
azt a szimmeringet úgy nem tudod kivenni,hogy vissza is rakd