És végre pár év után ismét beszereztem egy GoPro-t. Mehetnek a videok 1000L. Nagyon komoly a cucc, a régi sem volt rossz de ez nagyon durva. Ajánlom mindenkinek aki minőségi felvételeket szeretne. Wifi comboval legjobb .
Köszi Luki még egyszer.
Lukinál érdeklődjetek ha valakinek kellene a cucc !
Motorom eladása miatt megmaradt alkatrészek! Egyben 200.000Ft! Csak az arany Beriner/Ktm fékszett volt 164.000Ft! +Behr kerekek, (féktárcsával, lánckerékkel), idomok(két oldalidom volt csak motoron a többi teljesen új, új eloxált gyári váltókar, új markolatok, motoremelő, lánckerekek, slick gumik,
Itt a link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525-5925134
Helló! Az elektronika 98-as lc4 ből van kiszedve! nemtudom hogy a tiédbe jó lenne e! valakitől érdeklődd meg mert már érdeklődtek iránta a hétvégén! Írj az e-mailomra: piszer22@freemail.hu
Üdv!
2005-ös 625 SMC-be kellene nekem gyújtás elektronika.
Az is érdekelne, hogy a hasonló évjáratú KTM LC4 640 gyújtás elektronika belehető-e? Köszönöm a segítséget.
motoros keX , orpheus és Gyöngyös környékiek !
Júli 28.- án van kedvetek leugrani Kakucsra a SuMo Partyra, mert mehetnénk együtt?
A táv durván 200 km, mi az a 350- hez képest és a félnapos pálya díj is csak 4 rugó!
Szevasztok !
Help kéne
Elkopott gumám, mennék hétvégén visontára . Tudja valaki hol lehet kapni Dunlop 165/55 KR 108 akár új is. Keveréket nem tom én mediumra gondoltam . Ki mit használ és mi a száma. Előre is kösz
Köszi!
Érdekes, na nembaj, megnézzük, hátha. Meg az SMC-ből ki van szedve valami "gázállás érzékelő" is. Azt viszont határozottan tudom hogy jobb lett tőle mert az idekerülés után történt. Az miért lehet?
Tóalmás -- Mátraháza -- Eger -- Miskolc 350 km oda-vissza a Mátrán és Bükkön át.. kezd visszatérni a vér a végtagjaimba ajánlom mindenkinek, nem lesz vesekövetek
Azért folyt, mert laza volt a lánckerék. Az a tányér alátét azért van ott, hogy szorítsa a lánckereket a futógyűrűhöz, és a futógyűrű alatt lévő O gyűrű zárja el az olaj útját. Nem érdemes sima szimmeringgel próbálkozni, nem véletlenül van ott fém házas szimmering...
Egy kis segítséget kérnék:
Miért van az hogy az egyik Akrapovic titán rendszer kékeslila színű, a másikon meg nyoma sincs lilulásnak?
Köszi Luki még egyszer.
Lukinál érdeklődjetek ha valakinek kellene a cucc !
GOPro HD2
Itt a link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525-5925134
Mikori a bontott LC4? Engem gyújtás elektronika érdekelne, csak nem tudom, hogy egy 2005ös 625 SMCbe beletehető-e? Ugyan úgy LC4 blokkos.
2005-ös 625 SMC-be kellene nekem gyújtás elektronika.
Az is érdekelne, hogy a hasonló évjáratú KTM LC4 640 gyújtás elektronika belehető-e? Köszönöm a segítséget.
Júli 28.- án van kedvetek leugrani Kakucsra a SuMo Partyra, mert mehetnénk együtt?
A táv durván 200 km, mi az a 350- hez képest és a félnapos pálya díj is csak 4 rugó!
Help kéne
Elkopott gumám, mennék hétvégén visontára . Tudja valaki hol lehet kapni Dunlop 165/55 KR 108 akár új is. Keveréket nem tom én mediumra gondoltam . Ki mit használ és mi a száma. Előre is kösz
Uff
Érdekes, na nembaj, megnézzük, hátha. Meg az SMC-ből ki van szedve valami "gázállás érzékelő" is. Azt viszont határozottan tudom hogy jobb lett tőle mert az idekerülés után történt. Az miért lehet?