Nekem volt Forma zsanéros csizmám,el is adtam gyorsan. Nagy,bumszli orra van. Nem fért be az orra a váltókarhoz,ha pedig valahogy beerőszakoltam,nem bírtam kivenni. A nagy asztal előtt elég mókás volt. Majd a váltókar feljebb állítása következett. Így már befért,viszont visszaváltásnál úgy csináltam mintha be akartam volna rúgni a DR-z-t.
Szia , nekem ilyen van felfelé váltás tényleg nehézkes, meg egy csuszástól 2 csat ment el... most már úgy vagyok h az egyik oldalon csak 2 jó csat van , de ha jól tudom még fémet is lehet hozzá venni , amúgy nagyon jó csizma nekem tetszik, meg olcsón vettem postán mert a méretet elcseszték.
ha lehet már nem innék, mert az utóbbi 2 évben annyit ittam, hogy egy életre elegendő lesz! az oakley aláöltözővel kapcsolatosan meg az a "csodálatos" hír van, hogy pakoltak a nagykerben és nem találják....... ehh mondom de jóóó! igaz kaptam ígéretet, hogy előkerül...de....
Nekem annyi szerencsém volt, hogy felpróbálhattam mielőtt megvettem én ugyanígy jártam nem tudtam felfelé váltani.
Ha a váltókart feljebb állítod,hogy a bakancs beférjen alá könnyebb lesz, de simán lábfejjel ezekben a csizmákban nem lehet, csak ha az egész lábadat emeled, ami csak megszokás kérdése. Vagy be kell ruházni egy zsanérosra.
Én ilyenre gyűjtők: null
Akin még nem volt ilyen csizma szinte mindenki panaszkodik, hogy nem tud váltani. Ez ilyen. Próbáld kenegetni valami valami bőrápolóval, ebben vágd a füvet, hord ki a trágyát vagy valami, be kell törni.
és persze a váltókart is jól kell beáll.
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, még nem volt korábban cross csizmám ezért nem tudtam mire kell figyelni a vásárlásnál, és most vettem egyet aminek a bokája és a "csizmaszára" egyben van, így nem mozog. Szörnyen kényelmetlen, alig bírok váltani! Leginkább sarokkal próbáltam, de nagyon bénán megy. Érdemes szenvedni,hátha belejövök, vagy adjam el és vegyek egy másik fajta cross csizmát?
Köszi!
Szia.
Nekem van eladó,drz-be való sm szett,fekete felni,aranyszínű Talon aggyal,távtartókkal,brembo 320-as tárcsával,új hátsó lánckerékkel.
Többi info mailben: repsol82@gmail.com
Köszi