Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont most hétvégén? Tokaji találkozó lesz...
Hali,Ha te hívtál telefonon akkor ŐT ajánlottam!
Sziasztok,
kora délután indulok Kakucsra szaunázni, ha valaki tud jöjjön, ne csak egyedül kőrözgessek :)
Van hely a futón, ha gondolod.
Mondjuk vasárnap
Szombaton Talmácsi nap lesz.
Kalmi, hét végén Kecsó?
Sziasztok!
Keresek eladó supermoto szettet Yamaha Yzf 250 es hez meg kipufogót is.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv.: Ricsi
ó dehogy, azzal már 3 hete motoroztam hosszú, de a lényeg hogy benyaltam 2 vírust amiktől megnő a lép és feszül szóval kisebb esés esetén is felrepedhet
erre mondom én hogy nem kell elesni...... de se a szüleimet sem az orvost nem hatja meg viszont van pótkulcsom szóval ha szerzek valahonnan fentre védőruhát (mert a kabátom elszakadt és hazahoztam megcsinálni, így hát nem tudom visszavinni a motorhoz Miskóczra ) akkor mehet a menet de persze csak lájtosba részemről
A bukás miatt?
na ez részemről erősen felkiáltójelesen kérdőjeles, zárójelben meg ideges szóval eltiltottak a motortól, úgyhogy még nem tudom hogy lógok ki már ha ki tudok
linkaska majd megmondja a tutit, mert ha ő megy, akkor én is (max én leszek a sereghajtó) - bár ha valaki tudna kölcsönözni valami védőfelszerelést akkor no problémó
amúgy szerintem szombat délután lenne az aktuális, de ez egy erősen megalapozott, ám nem alátámasztott tipp
Én is csatlakoznék. Most hétvégén melyik napról lenne szó, mert akkorra meló mentes napot tervezek. Gyöngyös és környékéről ki támadna?
http://www.parilla.hu/index.ph...
Öket hívd fel a sárvédővel kapcsolatban.
Sziasztok!

Van valakinek eladó fekete sm sárvédője? (KTM,Husaberg)
annyira élvezték akik arra jártak!
most hétvége jó volna
A fehér foltos rész miatököm? Havas hegycsúcs?
Én csatlakoznék egyébként!
Egy nagy közös Bükközést nem terveztek még a nyárra?
Mátrához képest az aszfalt:
-fényévekkel jobb a minősége (a 30km-es szakaszból 3km-van amin szar, de ott végig mindkét sáv közepén húzódik egy repedés)
-nincs szanaszét foltozva (sőt egyáltalán nincs foltozva) nemrégen lett újrahúzva
-picit keskenyebb
-nem olyan tempós de a lábtartót azért lelehet tenni pár helyen aki bátrabb.Supermotonak lett tervezve
-nem süt rád a 40 fokos nap, mert árnyékban mész végig
(nekem a mostani hétvége és 3 hét múlva hétvége jó)
Egy kis izelitő kép:
előre fékátalakítót kell csinálni oszt kész
Nem pont 10re én is olyan 20-30-ra gondoltam csak h mégis melyik tipusból lehetne könnyebben megoldani.
mert álltalában az első féktárcsa méretével vannak gondok (sokhoz meg nem is adják a felfogatás meg nem egyezik ami nekem van)a hátsón tudok állitani,de az első az fix.
Azért köszi a választ még nézelödök. vagy inkább gyüjtögetek :-D
Rendben,szeretettel várunk,addig még pontosítunk.
üdv
Ha nem melózom aznap, még akár lehet is róla szó...
10 ezer forintból ezt nem lehet megcsinálni. szerintem minimum egy huszas ha 15 körül veszel egy pár alufelnit ( ritkán de ki lehet fogni) aztán ismerősel ingyen megcsináltatod az átalakítókat.
Szia
Semmi extra,csak egy laza gurulás a Balcsi körül,pár hete volt egy csak akkor pont melóztam és szívesen elmennék társasággal!
Kb 200km...
Mi lenne a terv
Hali
Mit szólnátok 25-26.-ai hétvégén egy Balaton körúthoz? SM partyra gondolok főleg,persze más gépeket is szívesen látnánk!
üdv
Értem.köszi az infót.