Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint egy nagy buliból maradok ki.
Azz meredek.. :) Lesz tömeg bőven..
De van forrocsoki
De igen megyek.lehet már csütörtökön lenezek ismerkedni a palyaval
megtaláltam..
ee hoppácsek. hát ezt meg hogy? mikori?

Milyen kis suttyó lapul ott a háttérben
Beérkezett a 40. Elonevezes a versenyre. Aki teheti és ideje engedi az mar penteken szivesen latjuk! Este sutogetes ne feledjetek!
READY TO RACE
Az is jó! Meg nézd meg a nevemet a bejegyzésbe majdnem sikerült leírni vagy le másolni...! De egész biztos csak elírás mert trogi vagyok!
mekkora egy utolsó suttyó vagyok hogy merek szólni amiatt hogy valami nem lett megfelelő
ettől függetlenül nem írtam neki, meg nem hepciáskodok hogy rossz, csak hát na, nem kifogásolhatatlan a végeredmény
TróberG
Látod kicsi Kex Te is tróger lettél, mert a tényeket állítasz vagy kritikával illetsz vagy ne agy isten bírálod a szolgáltatást és a terméket amiért fizettél!

Ha ezt valaki végigolvassa normális ember akkor ez jön le neki hogy ez fikázás?
És volt itt közben egykét ember aki írt amit írt!
Szerintem kajak nem ez a lényege!
Már nem azért, de nekem is még van mit fúrni faragni a 8ezerért rendelt szetten! Nem becsméreltem a munkáját, de azért nekem is mint a 3 pár (első-hátsó-kormány) 6osra lett csinálva, holott simán elbírt volna 8ast is! Na mindegy, megoldom..

Na mototroskisbarátom jól megadtad! Pont úgy reagáltál ahogy vártam! Holott én csak a buktatóimat írtam le ezen ügyben! Még azt is leírtam hogy tényleg szép a kidolgozása!

A trógert vissza utasítom! Hogy kinek mi a vicc az nézőpont kérdése!
Nem fikáztam csak meg cáfoltam azt amit te írtál!
A másik felrakok úgy egy hirdetést hagy eladó a motorom 6000Ft! Kifizeted az új fékbetétet meg a maradék pár százezret a motorért!
Vágod?
A vásárlók megtévesztése következményekkel járhat és ez nem egyértelmű hirdetés! 1250Ft mi? Mi annyi az érdeklődés?!
Ja és nem tudom neked megmutatni a vásárlásunkat igazoló semmit se! Se blokk se számla! Vágod! Remélem nem kell ragozni!

Kitöltetlen adatlappal továbbra is nem tartozol te senkinek semmivel!
A másik te lehet ugyan az vagy aki a hirdetést feladta csak regelt egy másik nick néven és itt írogatsz!

Én korrekt voltam te meg támadod a tényeket! Persze ehhez jogod van!
N.A.

Tisztelt "Tróger" Abijam!
Én lenn voltam nála felszerelte nekem, teljesen normális volt és közvetlen,ajánlani fogom másnak is ez biztos!Ma megmutattam neki amit írtál és csak nevetett
Kezdjük ott hogy te a 2 garnitúrát lealkudtad 7 vagy 8ezerre, szóval kaptál 8 db/1000ft -ért(másnak 4db 5ezer de ez gondolom neked m1-fikázni könnyű).ez nevetséges összeg.Festett a bukógomba?!ÉS?fekete az fekete kék az kék,enyém is festett sterimobal mosom és nem jön le a festék nem egy temperával festett szart kaptam, nem gondolod h a csóri srác majd bemegy a husaberghez és kér egy színkódot majd neked h a 4ezres bukógombád pont olyan kék legyen hagyjuk már...vicc....Az hogy lopja a cuccot meg ez a baromság amiket te irkálsz szerintem téged minősít, hogy milyen ember vagy...mindig is lesznek ilyenek akik alkudoznak és amit pici pénzért megkapnak az nem jó meg kifogásolják meg fikázzák.Ha ennyire nem tetszik neked akkor menj be a Ktm hez mond h Hello kell bukógomba kapsz 20-40ezerért és akkor mindenki örül és te is!És akkor mehetsz fikázni a Ktm-hez de ő is kifognak nevetni meg mondják majd a kijárat arra van!
Csak gondoltam megírom ennyivel tartozom a topicnak!
További szép napot mindenkinek!
M.B.
Te nem jössz?
hantolo@invitel.hu
Szép időnk lessz
én nem régen írtam neki ! kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle a végén....de eddig a szett ára postával 5000 Ft- hmm nem értem akkor mért azt a kicsi árat írja ki....
Ohhh, én is hasonlóképp jártam az úriemberrel
Én ma este hívtam azt a 20-as számot ami a hirdetésben van és egy gyerek vette fel aki elmagyarázta, h biztos rossz számot hívtam mert ő azt sem tudja mi az a bukógomba...
Kedves motorosbarátom kitöltetlen adatlappal!

Most vasárnap szereltük fel a motoromra azt a bukógombát amit ez a hirdetés küldött kicsit nyögve nyelősen!
De végül is ide ért! Tényleg szépen ki van dolgozva a "műanyag" de ez szart se ért mert a 6-osra csinálta a belső menetes szár furatát így nekem újra el kellet vinni esztergályoshoz ki fúratni 8-asra és fel bővíteni az anya felőli hüvelyt hogy a vékony falú dugós beférjen! A tengelyek és végzáró kupakokra nem kis sakkozás után megtaláltuk az ideális setup-ot a legyártott bukógombák nem túl logikus és passzentos kiképzése miatt!

A hirdetést is lehetne jelenteni mert nem szerepel hogy ez az ár mire vonatkozik mert ennél jóval többet fizettünk két garnitúrára!
Most mondom neked hogy ezt az átlátszó anyagot melójában megmaradt felesleg vagy lopja és kajaszünetben leszúrja a géppel kb. 2 perc az egész! A szín! Úgy van ráfestve az átlátszó gombára a husaberg kéknek köze nincs ahhoz amilyen a gyári kék szín úgyhogy a másik szettet át kell fújni végül is feketére mert az mindenhez megy!

Szóval motorosbarátom nem kell "piár" meg az ömlengés! Nem lett rossz a cucc de ez a hirdetés ajánlás a leírtak tükrében elég gyenge és nem rajta múlt hogy ilyen lett!

Egyébként elégedett vagyok a végeredménnyel ezért leszarom a fent említett buktatókat! Csak azért írtam ezt le hogy a fórumot olvasók tisztában legyenek ezzel az oldallal is mert Én tartozom ennek a topicnak ennyivel!

Na széles utat!
Mankind
Peace