Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor marad nálad a gép!
gond nem volt vele ,rendes gazdija volt,de föleg van
kecskemeten biztos addig bemagolom a palyat.iden ha nem megyek 46ala az elsö embernek odaajandekozom a gepet,es maradok azutcai donortitulusnal.

de te is gurulhatsz ha meg nem adtad el
igen 5ös hatso van benne talon agyra füzve.szuperal rendesen csak meg nekem kell a kecson jobban fokuszalni.üo az pontosan nem tudom de keves
Köszi, akkor majd figyelek . Kell előre regisztrálni, vagy elég a helyszínen?
Sziasztok!
Keresek DRZ-hez SM szettet, csak fekete és fűzött küllős érdekel!
Akinek van eladó v tud eladót légyszi írjon!
Köszi!
Akkor S.tarjánban nem lesz verseny?
díjnyertes fotó!

Misike hogy füstöl
Hello.Neked,hogy szuperál az yz? Mik voltak eddig vele és hány óra van benne? Gyári agyas felnik vannak rajta vagy milyet lehet beleépíteni? hátra az 5" befér?
Valóban elírtam. Pepitónak igaza van. Júli 8.-ai hétvégét mondták, de állítólag vmi robogó verseny lesz ott. Ezt az eredményhirdetés után tudtam meg. Így maradt júli 15. Ez a verseny napja és elötte péntek du.-tól lehet érkezni a Sumo Party 2-re. Remélhetőleg nem lesz addigra kiírva semmi szervezett program és akkor minden mehet flottul
Köszi,
Legközelebb már indulnod kell!
Hátha én se leszek annyira másnapos...
kereket szetszedted? koran elmentel ,érmet is adtak volna,majd a norbitol kerd el kov fordulon
legkőzelebb viszek nemetjuhaszt
izomlaz az megterhelőbb mind a dohany
a pillanat müvesze kiraly foto
Szerintem azt Dani elírta. Nekem tegnap JÚLIUS 7-8.-ai hétvégét mondták. Akkor lett volna a salgótarjáni forduló, és ahelyett lesz/lenne Kakucs.
Ha minden igaz,ITT ki lesz írva h mikor és hol lesz még verseny.
Megyünk néhányan pályázni a Rabócsira jövő hét vasárnap!Akit érint a www.motorosnap.com-on tájékozódhat!Üdv:Laci
Szevasztok !

Lehetne többet tudni a kakucsi eseményről. Biztos JÚNIUS 13,14,15? 15.-ére autós napot írnak az oldalukon. http://www.kakucs-ring.hu/esem... Ha tuti ez a dátum akkor lehet tudni a forgatókönyvet, mert 3 nap szabit nem tudok kivenni .

Köszönöm
Dani,

A pályán komoly kamerarendszer van telepítve!
hát ha keményen akarod kenni akkor el lehet fáradni. ha egész nap akarod keményen kenni akkor durva kondi kell hozzá, ha még utána haza is vezetsz másfél órát kocsival
Azért az "elég durva kondi" egy kicsit túlzás. Fárasztó az hétszentség, dohányosok hátrányban , de azért nem kell ilyen dumákkal elijeszteni a csávót... Ja és: tudom, próbáltam én is már.
! Esetleg ha valaki látott egy fekete alapon narancssárgás laptoptáskát laptoppal Kecskeméten du. 14:30után valakinél akkor az jelezze, mert egy rohadt mocsárkezű ellopta. Eszmei értéke számomra felbecsülhetetlen...
akkor majd rájössz az első 20 perc után, hogy elég durva kondi kell ahhoz hogy egész nap ott légy. tudom, próbáltam én is már. nekem is tetszik meg minden, de 1 nap nem csak pénzben húzós(pálya-gumi-benzin) hanem elég durván megterhelő is. próbáld ki, majd meglátod
Mindenkinek köszönöm szépen a részvételt. Szenzációs hétvége volt! Sajnos nem mindenkinek jött össze úgy ahogy várta, de reméljük majd legközelebb jobb lesz!
A fotók is mesterien sikerültek!

Jön a Sumo party2-t mindenki már karcolhatja is naptárába!
A következő Supermoto OB állomásán, Kakucson.
Június 13-14-15 KAKUCSRING!