sziasztok :D
segítsetek legyetekszívesek!
supermoto-t akarok venni suliba járni. 15km-re lakom a várostól.
kinéztem 2-t, mind a 2 50cc-s papírokkal van.
az egyik: Generic trigger sm 50
a másik: cpi sm 50
a generic 2008-as, és volt szervizelve. a motorblokkot cserélték 70-esre. 200 ezer ft.
a cpi gyári felszereltségű. 170 ezer ft. körül.
nekem fontos lenne, h városon kívül is megállja a helyét.
mit javasoltok? vagy inkább melyiket?
Honda Dominatorba ajánljatok légyszives szupermoto kereket v valami hasonló! Melyik motorét lehet bele faragni a legnagyobb fúrás faragás esztergálással!
Az alátét rá volt hajtva két helyen is csak az anya nem volt kellő nyomatékkal meghúzva, gondolom a hirtelen gáz és a motorfék szépen kihajtotta a füleket és szabad volt az út az anyának.
A lánckerék mögött van egy futógyűrű, amire támaszkodik a szimmering ajka. A futógyűrű mögött pedig egy O gyűrű található. Ha fellazul a csavar, akkor az O gyűrű nem tömít elégé és emiatt jelenik meg az olaj...lehet kapni egy szettet, amibe szimmering, futógyűrű, O gyűrű, csavar található, 5 ezer párszáz forint az ára...
Szia.Egyik pillanatról a másikra elkezdett folyni a lánckerék mögül az olaj.Kicsit meg ijedtem mert nekem a ktm még új motor,nem volt még ktm em.Szétt szedtem és le volt lazulva a lánckerék és ugy gondoltam hogy a szimeringet gyűrte be
segítsetek legyetekszívesek!
supermoto-t akarok venni suliba járni. 15km-re lakom a várostól.
kinéztem 2-t, mind a 2 50cc-s papírokkal van.
az egyik: Generic trigger sm 50
a másik: cpi sm 50
a generic 2008-as, és volt szervizelve. a motorblokkot cserélték 70-esre. 200 ezer ft.
a cpi gyári felszereltségű. 170 ezer ft. körül.
nekem fontos lenne, h városon kívül is megállja a helyét.
mit javasoltok? vagy inkább melyiket?
van valami info ,elökerült raktarban az aläöltlzö?
Japcsiba ez nehezen megy bele
Jah esetleg új is érdekelne iszonyat akcióba, esetleg áfa nélkül stb...
Info:
Felni méret:
Első: BEHR 17"x3.5"
Hátsó: BEHR 17"x5.5"
Gumi:
Első: Metzeler Sportec MS 120/70 2R17 Évjárat: 2010.24. hét
Hátsó: Metzeler Sportec MS 180/55 2R17 Évjárat: 2010. 18. hét
Jár hozzá:
Első (320) és hátsó Braking féktácsa 95%-os állapotban
Lánckerék 46 foggal 95%
Első+hátsó tengely.
Ár.: 170.000ft
Tel.: 06306051630
mond be ezt a cikkszámot bármelyik KTM kereskedésbe és meghozzák,aztán egy borítékban elküldik. Ennyire egyszerű a dolog.