Szia! Én Nyirádi vagyok, nem lehet motorozni a pályán, de még a pályához vezető úton sem mert az magánterület, a biztonsági őrök mostanában nagyon komolyan veszik az efelé dolgokat...
Nyirádira is lehet menni motorozni csak úgy? Tudom hogy szoktak lenni ott sm versenyek és voltam már ilyenen meg rallycrosson is de csak így egyénileg is lehet menni motorozni?
100 euró Nem véletlenül a nagy pályát nézted? A supermoto belső pálya 24 illetve 30 euró (volt tavaly, hogy azóta emeltek, passz). Nyirádon van egy autócross pálya:
Segítséget szeretnék kérni , annyira nem vagyok otthon az LC4 ekben, hogy mi a különbség a fekete és a szürke blokkos között meg az 1 illetve 2 kipufdobos változatok között meg hogy milyen évjáratút és melyiket érdemes nézegetni várósba illetve túrázni.
Válaszokat előre is köszönöm
MuZs
azt mondták nekem a pályán, hogy szombaton rajtunk kívül csak a gokartverseny részvevői lesznek 16:00ig. Aztán utána mi lesz azt nem tudom...Valószínűleg felengednek más motorosokat is.
megjegyezném, hogy ígértek nekem olyan opciót, hogy 3x20 percet mehetünk, csak mi SUMOsok!
Ügyesek voltatok kivétel nélkül!