Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,

Ügyesek voltatok kivétel nélkül!
Egy pár kép a szombati SUMO-ról!
SUMO képek

Nagyon király volt, nekem szövetig kopott a gumim!
Nekem van, adatlapon a mail cím...
Szia! Én Nyirádi vagyok, nem lehet motorozni a pályán, de még a pályához vezető úton sem mert az magánterület, a biztonsági őrök mostanában nagyon komolyan veszik az efelé dolgokat...
Egyszer elmegyek kipróbálom milyen pályán!Még sosem voltam,ilyen helyen.
üdv
Nyirádira is lehet menni motorozni csak úgy? Tudom hogy szoktak lenni ott sm versenyek és voltam már ilyenen meg rallycrosson is de csak így egyénileg is lehet menni motorozni?
nekem nem, ezért nem pakolok ki oda, pedig környékbeli vagyok
Zsír!
Annyit megér simán,akkor megyek is.

kösz az infot
Szia,

az sm pálya nem a ringé, csak a ring területén van, ezért nem találsz ott infot róla.
Az idei árak:35 (HARMINCÖT ) € egész nap, 24 € fél nap.
Hali
De a nagy pályát néztem!
Lehet én vok a vak de nem találom a "kis" pálya árát.
link
100 euró Nem véletlenül a nagy pályát nézted? A supermoto belső pálya 24 illetve 30 euró (volt tavaly, hogy azóta emeltek, passz). Nyirádon van egy autócross pálya:

http://youtu.be/WMF6vcmJm-c
Sziasztok!
Keresek DRZ-hez SM szettet, csak fekete és fűzött küllős érdekel!
Akinek van eladó v tud eladót légyszi írjon!
Köszi!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni , annyira nem vagyok otthon az LC4 ekben, hogy mi a különbség a fekete és a szürke blokkos között meg az 1 illetve 2 kipufdobos változatok között meg hogy milyen évjáratút és melyiket érdemes nézegetni várósba illetve túrázni.
Válaszokat előre is köszönöm
MuZs
Hali
Veszprém megye és környékén hol található még pálya Pannónia ringen kívül?Kipróbálnám a dörzit de a 100eur-s belépő most kicsit sok.
köszi
üdv
ma győr és pápa között 640 LC4 supermoto + fehér ruha ? kivótazz? olyan ismerős volt..
40 helyett most 35-be vihető. sisak + szemcsi
lassan indulás...
mennyi az annyi?
http://www.keptelenseg.hu/spor...
A motorosok jó emberek !
vegyétek, vigyétek! kell a pénz az új iconra
150est nyugodtan feltehetsz 3,5 "os felnire! nekem 2,5"on van 130as
azt mondták nekem a pályán, hogy szombaton rajtunk kívül csak a gokartverseny részvevői lesznek 16:00ig. Aztán utána mi lesz azt nem tudom...Valószínűleg felengednek más motorosokat is.

megjegyezném, hogy ígértek nekem olyan opciót, hogy 3x20 percet mehetünk, csak mi SUMOsok!
Szombaton bárki motorozhat, bármilyen stílusú motorral, vagy csak gokart és moto?
hülyeséget mondok, mert nincs teljesen igazad. inkább péntek délutántól
így van, ahogy Tomi mondja!