Hello!
Tudna nekem valaki segíteni motor ügyben?
Kb. 170cm magas vagyok és olyan supermotot vagy sportmotot keresek amiről leér a lábam, és 2005-nél ne legyen öregebb és ne legyen drágább kb. 250 000Ft-nál! :)
Ötelteket ide vagy erre a címre várom: agi.vass.soma@gmail.com
Előre is köszönöm ;)
Hát nekem Husqvarna-m nem volt soha, de anno vásárláskor kb én is ezeket az alternatívákat találtam. Ez lett belőle
Mondom, a Husqvarna-kat nem ismerem, azokról nem is fogok nyilatkozni. Én nagyon elégedett vagyok a KTM-el, igazából sose volt semmi baja, sose kellett ezért vagy azért szerelgetni (a 3 év alatt csak a vízhőfok kapcsoló adta meg magát, vettem helyette egy újat, kicseréltem és ismét pörgött a ventilátor amikor kellett...ezen kívül a rendszeres olajcsere, aztán csókolom). Fogyasztása is elég kellemes (normál használat mellett max 5-5,5L), "kissé" rezonál, dehát egyhengeres, meg amúgy is megszokja az ember. Szóval mindent összevetve én csak ajánlani tudom ezt a típust, bár az enyém "fekete blokkos" (anno vásárláskor többen mondták, hogy ez sokkal megbízhatóbb mint a "szürke blokkos", de mivel olyanom még nem volt erről se nyilatkoznék...)
Aztán majd az okosok megmondják
KTM féktárcsák használtan milyen árban mozognak, első - hátsó?