Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
KTM féktárcsák használtan milyen árban mozognak, első - hátsó?
Igen, csak a 250 ezres ár elég szűkre szabja a lehetőségeket
160-as hátsó szlikket keresek vágva vagy vágatlanul, bp-en vagy környékén, ajánljatok már egy jó jóembert.

Irron 170-es magassággal már mindenről leér a lábad ne parázz.
nem mindenki égimeszelő erre felé.... 170-el már bőven jó vagy LC4-re, de bármi más SM-re is!
Hello!
Tudna nekem valaki segíteni motor ügyben?
Kb. 170cm magas vagyok és olyan supermotot vagy sportmotot keresek amiről leér a lábam, és 2005-nél ne legyen öregebb és ne legyen drágább kb. 250 000Ft-nál! :)
Ötelteket ide vagy erre a címre várom: agi.vass.soma@gmail.com
Előre is köszönöm ;)
Keresek KTM Behr supermoto kerékszettet 17\", elöl 3,50", hátul 4,25 vagy 5,00" fekete csak gyári menesztős felnit!Tel:06-209-540-200.

Üdv
Első-, hátsó gumi nyomásra vagyok kíváncsi. Aki tud segítsen!
hello :) felkerult par kep :)
Dél,fél egy körül érkezünk mi is!
Holnap én nagyjábol 11 fele érkezek Visóra.
Remélem leszünk kint sokan :)
Az új verdámat viszem !
Hívj fel, elmondom szívesen!
Holnap Visontázik valaki?
irány a ring
itt vannak occóóó dógok talán találsz

http://search.eim.ebay.hu/?en=...
giraffe64@freemail.hu
Valószínűleg 1 hónappal késűbb kezdődik és valószínűleg 3 magyarországi helyszínnel. Igyekszem tudatni veletek amint kész az új naptár.
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek fékadaptere 525 exc-hez?
(320-as tárcsához gyári féknyereg)
köszi hogy hajlandó voltál segíteni, sokat segítettél
milyen áron?
mi az ára?
Hát nekem Husqvarna-m nem volt soha, de anno vásárláskor kb én is ezeket az alternatívákat találtam. Ez lett belőle
Mondom, a Husqvarna-kat nem ismerem, azokról nem is fogok nyilatkozni. Én nagyon elégedett vagyok a KTM-el, igazából sose volt semmi baja, sose kellett ezért vagy azért szerelgetni (a 3 év alatt csak a vízhőfok kapcsoló adta meg magát, vettem helyette egy újat, kicseréltem és ismét pörgött a ventilátor amikor kellett...ezen kívül a rendszeres olajcsere, aztán csókolom). Fogyasztása is elég kellemes (normál használat mellett max 5-5,5L), "kissé" rezonál, dehát egyhengeres, meg amúgy is megszokja az ember. Szóval mindent összevetve én csak ajánlani tudom ezt a típust, bár az enyém "fekete blokkos" (anno vásárláskor többen mondták, hogy ez sokkal megbízhatóbb mint a "szürke blokkos", de mivel olyanom még nem volt erről se nyilatkoznék...)
Aztán majd az okosok megmondják
üdv nekem van Ktm LC4 duke 2 volt..szalon állapot.
bövebben email..
uazosember@gmail.com
Hétvégén ki mikor húzza a szarvát a gépenek Visón?
Persze,
mindig van nálam fölös apró...
Ne szövegelj, hétvégére nincs mentség hogy épp lakásfelújítás meg egyebek,
Jössz oszt kész :)
Mi vasárnap tudunk menni, gyertek inkább ti is akkor!