Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig szép ez a motor!
Zsír verda Már régebben is akartam kérdezni, hogy miért az RMZ-t favorizálod az SMR-rel szemben.
Sziasztok!

Úgy néz ki ereszt a hátsó gumim.
Szokták ezt foltozni vagy inkább belsőcsere?

A szelpgumit még megnézem, lehat csak az van elöregedve.
Átalakultunk
Jeeee olyan mind enyém.azt mennyiért adod?
ha egy hónappal előbb rakod fel.......... de így most megőrülök
Eladó! Vadi új Magura radiális pumpa, cnc mart, 16-os dugattyúval! Csak igényeseknek!
Érdekes, én eddig mindenhol egy árban láttam a spray-t (400 ml, amiből sztem a fele hajtógáz) meg a flakonos légszűrőolajat (1 l)...

Oké, 1-2 heted még biztos van dönteni.
Van már rég az SMC
Ha megveszi eladom!
Van hozzá még egy + rövid fékkar+tartalék felújító készlet + fékcső 45rugó
te de ha börni megveszi az alsót ,,,mit csinálsz a felsővel:?
Azt külön nem adom!
és a felső pumpa?
mi az ára?
Szia!
Ha érdekel a féknyereg meg a két pár fékbetét 40rugó!
Szia!
Miaszősz!? Lesz helyette valami Tomekk?
mert Fő a biztonság!
Anno a sprét vettem 2600Ft-ért a folyadék meg 5e. volt és mérlegeltem hogy kb mennyit fogok elhasználni na szóval a bergen és a ktmen is egyszer használtam plusz a galériában szereplő másik ktmnek az egyik barátom kocsijába kellet és még mindig van benne szóval nekem ez érte meg!

Az emailt olvastam emésztem!
Milyen fékre cserélted le a gyárit?
Köszi!
Majd megpróbálom így akkor!
Akkor már egyszerűbb (és sokkal olcsóbb is) ha nem spray-s hanem normál légszűrőolajat használsz. Szerintem
Már a zacskóba teszem egyből a szűrőt, a zacskó száját nagyra nyitom és fújom a szivacsot! Közben össze markolászom majd megint adni neki a cuccot... nem kell tocsognia de jól át kell itatni az anyaggal! Ennyi!
ÉS egy kis újítás!
Köszi megnéztem, az enyém ennyire még nem piszkos de már nem az igazi.

Az olajzást valahogy így csinálod;?
Befújod kívül-belül a sprayel majd a nylonba berakod és megnyomkorászod, hogy elterüljön benne az anyag?

Vagy miért kellett a zacsi?
Ott van a kép galériáim között egy "Levegő szűrő tísztitás" című mappa azt nézd meg!