Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elnézést, valóban igaz, hogy ezen a téren hiányosak az ismereteim,, nekem csak szürke blokkos volt. teljesen meg voltam győződve, hogy a fekete is ilyen. de legalább ma is tanultam valamit!
Úgy-úgy.
csak a fekete blokkosnak van nivópálcája, ha jól tudom. A szürkének nincs...
Luki minden tiszteletem a tiéd de nézd már meg azt a szájba baszott képet, hogy hol van az ablak azon a deknin. A tetején, ha addig öntené olajjal orrán-száján folyna belőle. A nívópálca pedig a beöntő csavarból lóg be a kuplungházba. Ez a fekete blokkos Lc4-nél így van ami a srácnak van. Viszont a szürke blokk deknijén az ablak alul van ott valóban az a nívó és annak a beöntőjén nincs pálca viszont ha jól emlékszem az a bal oldalon van, de ebben most nem vagyok biztos.
ertelmes vagy azt meg kell hagyni.
akkor tölts bele olajat, mer sanszos, hogy nincsen benne elegendő.
aztán hol a péróban van nívó pálca a KTM-ekben?
Te meg egy okoskodo genyzsák szem vagy ki a fasz kiváncsi rád ki kérdezet téged ki kiváncsi rád! Tudod mi vagy te a szomjuságtol kipálott szám sarkába összegyült fehér nyál az vagy
Szia.
Köszi szépen a segítséget:)furcsálltam is hogy hiába döntögetem a motort nem látóm a szintet.
Értem köszönöm az infót.

Megfontolóra veszem ezt a Sigma órát...
a kosót úgysem használom ki a motoron a fele sincs mint amit az mér....no meg SM re elég ha annyit látok, hogy mennyivel megyek mondjuk még ez a háttér pilács is érdekel hogy hogy mükszik rajta de ha lehet folyamatosra állítani akkor az már nagyon fain :D
A csíra meg hosszú í
1- kérdeztelek nem gvel a végén.2 nézz tükörbe es vedd a kapát észre a szádban,es 3- mind mar írtam,nyilvános fórum,de mind mindenhol itt is van pár tudatlan.akik a segítőkészséget nem értékelik
Anno én Sigmát vettem a bergre az teljesen jó volt!
Nem ez a fajta amit linkeltél egyel "gagyibb" de 6600Ft volt és mindent mért a kütyü!
A kerék kerületét pontosan lemértem majd beütve több autóval is össze mérve-hasonlítva is pontosan mutatott!
Amikor gurult a motor mérte az időt így üó ként is funkcionált!
Amikor feltettem azt amit a boltban volt az 2 nap után tönkre ment, majd vissza vittem hogy nem jó se kép se hang... elem csere de ugyan az!
Rendelt a csávó egyet mert cserélte na azzal nem volt semmi gond! A husaberg jam-es videómban van egy kép 3.06-nál!
Ja a jeladó vezetékébe bele kellet toldani mert rövid volt!
az első linket elrontottam tehát ez :)
Szia

annyira nagyon sokat még nem tudtam sajnos vele menni de eddig tetszetős ! erőben és minden másban is :)

monthatni eddig a pénzt vitte inkább mint hogy ment volna szépen :D

de a problémák orvosolva és minden patent most már a mocin :)
Apropo szerintetek ezt vagy ezt érdemesebb megvennem a WR re
Akkor sem téged kérdezteleg csira ne zörögj !
Megszoktad már a gépet?

Milyenek a tapasztalataid vele vagy a suzukihoz viszonyítva?
Sziasztok !

Érdeklődnék hogy valakinek nincs-e esetleg KM órája digitális mágneses méréssel működő kütyüje !

vagy esetleg egy linket is elfogadnék ha lenne valaki olyan kedves
Remélem tudsz visszaadni
Hello Baleee89!
Kérhetnék tőled egy e-mail címet, vagy egy telefonszámot?
A volt HusaberG-edről lenne pár kérdésem. (valószínű nálam van már 1 éve :) )
Köszönöm!
Kösz az infót!
ok! No problem.
Penz a kesztyűtartoban,amióta megegyeztünk