Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felhasználói beszámolót nem tudok adni,mert soha nem volt ilyen vasam.De Slash_ fórumtársunk egy 525öst nyúz utcán. Nagyon meg van vele elégedve, a kötelező szervízeket betartja,van amikor hetente cserél olajat,mert napi használatban van.Ő nagyon szereti.
Azonos töltésűvé teszi a molekulákat,így egy zárt téren belül az elrendeződésük térhâlós lesz.így az égés egyenletesebb.röviden.mint mondtam teszt darab.meglátjuk mit produkál.
Nem akarok venni,nem fér garázsba. akartam de fél szemem azért rajta tartom.csak tudni akartam hogy miféle?
Az üzemanyag molekuláit rendezi?
Valami hasonló volt nálunk a Volánnál a buszokban egy darabig. Viszont mérhető javulás nem volt kimutatható semmilyen műszerrel. Se megtakarítás se környezetvédelmi oldalról. Így hát vissza lett adva a "feltalálónak".
ez egy mágneses alapon működő égésjavító egység. egy éves egyeztetés után, most kaptam a feltalálótól, tesztelésre. fuvarozási vállalkozók és mezőgazdasági vállalkozók már használják, ez egy prototípus motorkerékpárok részére.
Ezmiez
beszerelés előtt!
Sziasztok !
Ha esetleg valakit érdekelne, vagy valaki tud olyat aki érdekelne:
Eladó sorba került egy 2005 ös Yamaha xt 660 x.
További tudnivalók és képek a profilomon és itt : http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_xt_660_x-5474745
azt szeretnél venni?
Nézd mááá...ezek még élnek...:D
nem értem a kérdést!
Luki. 525 el mi a helyzet?
Tegyél reá 500£ azt kapsz rendes et is
Gyári állapotában nem annyira agyonhúzott az sztem, alig valamivel erősebb mint egy DRZ. Viszont SXC-ből már a legfiatalabbak is elmúltak 10 évesek...
az exc-t felejtsd el, mert annak üzemórás a blokkja. nem a legjobb választás utcára. az összes többiben LC4 blokk van. Azért az sxc400-at is kivenném a sorból, mert az is egy eléggé agyon húzott blokk.
jol latom, hogy road-legal rendszamosbol kb. az epitett Exc es az LC4 es a Duke, SXC400, 625SC jatszik annyi zsetonbol rendszamosan?

Melyik kell(het) nekem? :)
lc4 640sm szerintem
KTM
Es a szivem valasztottjai kozul melyik tipusokat erdemes nezegetnem?
Amen,fék csak stopihez kell
Hallgass szivedre
Hali!

Sosem ultem terepmotoron, es supermoton sem...
Tudnatok ajanlani, mely markakat, tipusokat erdemes nezegetnem?
600ezer koruli keretem lenne ra, rendszamos kellene mindenkeppen (elony, ha ket szemelyre van vizsgaztatva) es minel magasabb, mert kozel 2m vagyok. Ritkan tudnam hasznalni, mert kulfoldon vagyok, moccer meg otthon lakna, eves szinten 5-6hetig lenne nyuzva, azt nem szerelessel/szervizbehordassal szeretnem tolteni....

A szivem Ktm-re vagy Berg-re vagyik, az eszem DRZ-t sug....
Tudtok tanacsot adni mi kell nekem?
Olvastam csak még nem volt időm mert lótok-futok, de pótolom!
Aszongyák, hogy csak a gyávák fékeznek