Ja marad 1-1mm ami vagy ott van vagy nincs mert lehet, hogy éppen az a fajta gumi amihez hozzájutok kicsit szélesebb és paff....
Ezért kérdeztem tud-e valaki olyan gumit ami kicsit keskenyebb a 160-asok között.
Szerintem abba a blokkba tök fölösleges a fullszint olaj.
Amúgy valóban nem "igazi" supermoto, inkább csak külsőleg tűnik annak, de szvsz tök jó kis moci, simán elfogadnék egyet én is.
Azért mert nem vagyok gép közelében, az még nem jelenti azt, hogy nem áll, amit megbeszéltünk. Ezek után kérlek, hogy ne fárassz a hülyeségeiddel, mert nem érdekel...üdv,
Sikerült beújítanom egy "supermoto"-t.
Nem egy igazi vadállat, csak egy 350-es beta(DR350 blokk).
De eddig tetszik a dolog.
Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
Láncápláshoz megfelelő az utcai motorokon használt spray vagy inkább olajozzam estleg főzzem ki faggyúban a láncot?
Szivacs légszűrő van benne, mivel mossam ki? Olajzáshoz jó a spray kiszerelésű castrol légszűrőolaj?
4.25-ös hátsó felni van benne, 150/60 17 a gyári méret.
Jelnleg mindkét oladlt kb 6-6mm hely van még.
160/60 gumi beférne szerintetek? Tudtok olyan típust mondani ami kicsit keskenyebb mint a többi 160-as gumi.
Mivel levegő hűtéses, arra gondoltam a gyár i10w-40 helyett kap 10w-50 olajat nehogy megfőzzem. Agip, Repsol, Elf lenne elfogadható áron. Természetesen full synt és 10w-50, ezek jó olajok, van valakinek tapasztalata?
Tudom a Motul a tuti, egy komolyabb motorba én is azt tenném.
Bármilyen választ szívesen fogadok, köszi előre is!
06-20-5-636-213
És elég jó kis gép.
Jók a felnik, nagyfék elől Brembo+Grimerca(vagy hohy kell írni )
Paioli telók(46mm) és központi rúgó. Elég könnyű is az egész gép.
Talán lehetne 10Kg-val könyebb és 10Le erősebb és máris felvehetné a versenyt a nagyokkal...
Ezért kérdeztem tud-e valaki olyan gumit ami kicsit keskenyebb a 160-asok között.
Köszi a gratulácíiót!
06-20-5-636-213
Amúgy valóban nem "igazi" supermoto, inkább csak külsőleg tűnik annak, de szvsz tök jó kis moci, simán elfogadnék egyet én is.
Azért mert nem vagyok gép közelében, az még nem jelenti azt, hogy nem áll, amit megbeszéltünk. Ezek után kérlek, hogy ne fárassz a hülyeségeiddel, mert nem érdekel...üdv,
Sikerült beújítanom egy "supermoto"-t.
Nem egy igazi vadállat, csak egy 350-es beta(DR350 blokk).
De eddig tetszik a dolog.
Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
Láncápláshoz megfelelő az utcai motorokon használt spray vagy inkább olajozzam estleg főzzem ki faggyúban a láncot?
Szivacs légszűrő van benne, mivel mossam ki? Olajzáshoz jó a spray kiszerelésű castrol légszűrőolaj?
4.25-ös hátsó felni van benne, 150/60 17 a gyári méret.
Jelnleg mindkét oladlt kb 6-6mm hely van még.
160/60 gumi beférne szerintetek? Tudtok olyan típust mondani ami kicsit keskenyebb mint a többi 160-as gumi.
Mivel levegő hűtéses, arra gondoltam a gyár i10w-40 helyett kap 10w-50 olajat nehogy megfőzzem. Agip, Repsol, Elf lenne elfogadható áron. Természetesen full synt és 10w-50, ezek jó olajok, van valakinek tapasztalata?
Tudom a Motul a tuti, egy komolyabb motorba én is azt tenném.
Bármilyen választ szívesen fogadok, köszi előre is!