Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló. Én 750 ről alkudtam 720ra. Nagy mákom volt, mert ez már a 4. motor volt amit megnéztem, az előzőek szarok voltak, vagy kamu volt a hirdetés. Szerintem nemfeltétlen az árat nézd, hanem magát a motort. Rengeteg piti, vagy hazug ember van sajna.
Az úttörő ahol tud segít.....
Mégegyszer köszi a segitseget!
Egyik ismerősöm érdeklődik a DUKE blokkod iránt.
Mi lenne az ára elektronikástól?
Kitölthetnéd az adatlapod,és akkor felhívnálak:
De az enyémen találsz elérhetőséget.
Klassz lesz a Börni day...már várom, hogy élőben is ilyen nagyon gizda leszel-e Luki...
Köszönöm, várom a visszajelzésed!
De van!
2db. holnapra megkérdem az árát!
Szia!
Ugye van véletlenül a polcodon egy Rxv vagy Sxv első lámpád?
Szombaton kapott egy pofont az enyém egy alacsonyan repülő kavicstól!
Hová valósi vagy? :) "Rápillantok" és megállapítjuk a hiba okát. :)
Mióta literszám vedeled a vodkát, nagyon közvetlen lettél mindenkivel
Imádom őket!
Szasz Luki,

Látom vannak azért FAN-jaid akik imádnak és "imádnak"
Nincs köze, hacsak nincs immo a motorban, amit kétlek Vagy ha akksiról megy a gyújtás, amit szintén kétlek. Próbálj némi benzint a hengerbe tölteni, és úgy próbáld! Tolásra indul? Ha igen, akkor sanszos hogy a kompresszió nem okés
Szikra van, megnéztem! Meghúztam a gyertyát is, nem volt túl szoros.
De rugom-rugom és nem indul így sem.
Az akksi elég gyenge, annak van köze a berugókarral való indításhoz?
*vagyok
Szia Lacika!
Ha nem vagy túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült a CRF-hez hozzájutnod? Egy 250-es RMZ-re pályázok, de akár KXF/CRF is szóba jöhet, szeretném tudni mi az az ár amennyiért szabad ilyen üzemórás vasakat venni. Mi a gyanúsan olcsó, mi az irreálisan sok. 05-06-tól felfelé Persze a legtöbb ilyen hirdetett motor "frissen felújított".
Köszönöm
Nézd meg, hogy ad-e szikrát? Ha igen, akkor némi anyag a hengerbe, ha úgy sem indul akkor karbi baja van! Ha nincs szikra, akkor ott kell kutakodni. Ja igen, dugattyú gyűrűivel minden okés?
"Yes yes... profik vagyunk!"
Szikra van? Kompresszió?
Szevasztok! Tudna valaki segíteni?
Van egy Aprilia SX 125-ös supermotom, 2009-es.Tegnap motoroztam vele és menet közbe leállt, azóta be sem indul. Először azt hittem kifogyott a benzin, de félig volt a tank. Mi lehet a baja? Gyertya szokott ilyet csinálni, hogy egyszer csak beáll?
te meg bekaphatod a faszomat! KÖCSÖG!
Luki! Nem ez volt a lényeg. Tudom, nekem humorom nincs, neked meg közöd hozzá...