Heló. Én 750 ről alkudtam 720ra. Nagy mákom volt, mert ez már a 4. motor volt amit megnéztem, az előzőek szarok voltak, vagy kamu volt a hirdetés. Szerintem nemfeltétlen az árat nézd, hanem magát a motort. Rengeteg piti, vagy hazug ember van sajna.
Egyik ismerősöm érdeklődik a DUKE blokkod iránt.
Mi lenne az ára elektronikástól?
Kitölthetnéd az adatlapod,és akkor felhívnálak:
De az enyémen találsz elérhetőséget.
Nincs köze, hacsak nincs immo a motorban, amit kétlek Vagy ha akksiról megy a gyújtás, amit szintén kétlek. Próbálj némi benzint a hengerbe tölteni, és úgy próbáld! Tolásra indul? Ha igen, akkor sanszos hogy a kompresszió nem okés
Szikra van, megnéztem! Meghúztam a gyertyát is, nem volt túl szoros.
De rugom-rugom és nem indul így sem.
Az akksi elég gyenge, annak van köze a berugókarral való indításhoz?
Szia Lacika!
Ha nem vagy túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült a CRF-hez hozzájutnod? Egy 250-es RMZ-re pályázok, de akár KXF/CRF is szóba jöhet, szeretném tudni mi az az ár amennyiért szabad ilyen üzemórás vasakat venni. Mi a gyanúsan olcsó, mi az irreálisan sok. 05-06-tól felfelé Persze a legtöbb ilyen hirdetett motor "frissen felújított".
Köszönöm
Nézd meg, hogy ad-e szikrát? Ha igen, akkor némi anyag a hengerbe, ha úgy sem indul akkor karbi baja van! Ha nincs szikra, akkor ott kell kutakodni. Ja igen, dugattyú gyűrűivel minden okés?
Szevasztok! Tudna valaki segíteni?
Van egy Aprilia SX 125-ös supermotom, 2009-es.Tegnap motoroztam vele és menet közbe leállt, azóta be sem indul. Először azt hittem kifogyott a benzin, de félig volt a tank. Mi lehet a baja? Gyertya szokott ilyet csinálni, hogy egyszer csak beáll?
Mi lenne az ára elektronikástól?
Kitölthetnéd az adatlapod,és akkor felhívnálak:
De az enyémen találsz elérhetőséget.
2db. holnapra megkérdem az árát!
Ugye van véletlenül a polcodon egy Rxv vagy Sxv első lámpád?
Szombaton kapott egy pofont az enyém egy alacsonyan repülő kavicstól!
Látom vannak azért FAN-jaid akik imádnak és "imádnak"
De rugom-rugom és nem indul így sem.
Az akksi elég gyenge, annak van köze a berugókarral való indításhoz?
Ha nem vagy túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült a CRF-hez hozzájutnod? Egy 250-es RMZ-re pályázok, de akár KXF/CRF is szóba jöhet, szeretném tudni mi az az ár amennyiért szabad ilyen üzemórás vasakat venni. Mi a gyanúsan olcsó, mi az irreálisan sok. 05-06-tól felfelé Persze a legtöbb ilyen hirdetett motor "frissen felújított".
Köszönöm
Van egy Aprilia SX 125-ös supermotom, 2009-es.Tegnap motoroztam vele és menet közbe leállt, azóta be sem indul. Először azt hittem kifogyott a benzin, de félig volt a tank. Mi lehet a baja? Gyertya szokott ilyet csinálni, hogy egyszer csak beáll?