Vogue!
Tőled akartam kérdezni, hogy hogyan vált be eddig az RM 125? A váltójáról sok rosszat hallottam volt RM tulajoktól (osztálytársam konkrétan, nem haver szomszédjának az egyszervolt ismerőse ), mármint a kettes fokozat szeret széthullani. Ez az egy infó ami visszatart a későbbi vásárlástól De minden egyéb érdekel. Köszi
ez valami NASA feltalálású TV-shopos kütyü, mint a magnetó müanyag golyó ami vízkőteleníti a csapvizet...
most komolyan hobbi motoroknál azon a néhány % üzemanyagon spórolunk?! ne máááár...
na jó csak húzom az agyad
Segítsetek nekem honnan tudnék gumit venni.
Nézegettem itt a fórumot és az aprót de nem találok olyat ami nekem kellene.
120/70 R17 és 150/60 R17 kellene, sajnos a 160-as nem fér el hátul....
Tudnátok ajánlani valakit aki jó áron árul használt sport vagy vágott slick gumikat és lenne nála 150-es hátsó?
Előre is köszi!
Üdv! Péter
Ők Aprilia szervíz
üdv
Aprilia 125ös 2T supermotohoz kellene, 2009-es évjáratú.
Nagyon fontos lenne!
Tőled akartam kérdezni, hogy hogyan vált be eddig az RM 125? A váltójáról sok rosszat hallottam volt RM tulajoktól (osztálytársam konkrétan, nem haver szomszédjának az egyszervolt ismerőse ), mármint a kettes fokozat szeret széthullani. Ez az egy infó ami visszatart a későbbi vásárlástól De minden egyéb érdekel. Köszi
Egyben szeretném eladni vagy legalább külön a komplett fékrendszert de majd még gondolkozok!
Kifogástalan a cucc van egy zsír új fékbetét pluszba!
06703859600 Mesterszállás
Holnap Pancsiringen leszek egy Superbike teszten!
üdv
Kerekeken nincs gumi!110ft
Féktárcsa+Magura+Beringer 110Ft
most komolyan hobbi motoroknál azon a néhány % üzemanyagon spórolunk?! ne máááár...
na jó csak húzom az agyad