Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Akkor így csinálom!
Hétvééégééén egy lightos Visontázááás?
úgy bányzásszák egyben
Az utolsó képeden, az új vasad?
Nem fogja megmarni, ha nem órákig-napokig áztatod benne (bár akkor sem hiszem, igaz nem kísérleteztem vele ). Kisebb mennyiség brigi egy magasabb falú tálba, beletunkolod, jól összegyúrod, kifacsarod, ezt addig ismételd míg tiszta nem lesz a szivacs. Utána bő vizes öblítés.
Okés, köszönöm!
Igen, ha minden igaz, akkor ez a 122-es Rotax.
Nem marja meg a szivacsot? Próbáltad már?
Igen, jó lesz ha, neked jó!
Szerdán jó neked délelőtt, vagy az ebéd utáni órákban? 15-e miatt aznap mennék haza, egy nem túl késői busszal
Mi lehet ennek a blokknak a pontos típusa? Főtengely meg dugó kell hozzá...
Rotax 122 lehet?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem semmi problémám vele. (Nem is volt ilyenem mondjuk...)
Ha az tetszik akkor meg kell venni azt. Én csak tippet akartam adni..
A GasGas-al van a problema, vagy az FSE450-el, vagy az ara gyanusan keves vagy csak siman az a baj, hogy nem Ktm?
Brigéciol.
SZivacs légszűrőt a direkt erre kitalált tisztítón kívül mivel lehetne kimosni? Petróleum esetleg? Majd utána mosószeres vízzel és száradás után légszűrőolajspary. Ez így jó lenne?

Nem kaptam tisztító csak olajzó sprayt-

Szia. Olcsó húsnak .... ezt jegyezd meg! Suzuki vagy Yamaha a te motorod vaaagy KTM :) 700 ért van a használtauton egy prestige lc4. Én azt venném meg, de én elfogult vagyok. üdv: Pity
Mindig igy kezdodik, meg £500, meg 200ezer, es jobb, es ujabb, es.... Mindig lesz jobb plusz penzert.
Osszessegebe otthonra szeretnek egy jatszos motort, evente 4-6hetet vagyok M.o.-n, akkor kiengedni a gozt legyen valami kis-vaddiszno

GasGas fse450sm-rol tudtok valamit? Talaltam egy 2003-ast 500ezer ft alatt, allitolag patent.
Felhasznalasi modom messze nem rendeltetesszeru lenne, minimalis tisza arter, esetleg egyszer a Bihari hegysegbe egy par nap, vagy a matraba egy par nap, amugy alapvetoen csendben vigyorogva szeretnek bohockodni, esetleg megtanulni egykerekezni-stoppizni.
Eves szinten 1000-1500km korul mennek az uj jovevennyel, es azt is easybe
hegesztés formájúra öntik
Azt' akkor mégis hogy a faszomba csinálnának belőle kipufogórendszert vagy mondjuk tengeralattjárót?!?
A titánt lehet hegeszteni? Eddig én úgy tudtam, hogy nem tudják!
Szia!

Köszönöm szépen!
Kinczel Csaba. Hivatkozz rám! Remélem a száma még a régi:
telenor 37 18 601
kinczel kukac freemail pont hu
Valaki esetleg tudna segíteni, hogy Budapesten hol tudnék titánt hegesztetni?