Nem fogja megmarni, ha nem órákig-napokig áztatod benne (bár akkor sem hiszem, igaz nem kísérleteztem vele ). Kisebb mennyiség brigi egy magasabb falú tálba, beletunkolod, jól összegyúrod, kifacsarod, ezt addig ismételd míg tiszta nem lesz a szivacs. Utána bő vizes öblítés.
SZivacs légszűrőt a direkt erre kitalált tisztítón kívül mivel lehetne kimosni? Petróleum esetleg? Majd utána mosószeres vízzel és száradás után légszűrőolajspary. Ez így jó lenne?
Szia. Olcsó húsnak .... ezt jegyezd meg! Suzuki vagy Yamaha a te motorod vaaagy KTM :) 700 ért van a használtauton egy prestige lc4. Én azt venném meg, de én elfogult vagyok. üdv: Pity
Mindig igy kezdodik, meg £500, meg 200ezer, es jobb, es ujabb, es.... Mindig lesz jobb plusz penzert.
Osszessegebe otthonra szeretnek egy jatszos motort, evente 4-6hetet vagyok M.o.-n, akkor kiengedni a gozt legyen valami kis-vaddiszno
GasGas fse450sm-rol tudtok valamit? Talaltam egy 2003-ast 500ezer ft alatt, allitolag patent.
Felhasznalasi modom messze nem rendeltetesszeru lenne, minimalis tisza arter, esetleg egyszer a Bihari hegysegbe egy par nap, vagy a matraba egy par nap, amugy alapvetoen csendben vigyorogva szeretnek bohockodni, esetleg megtanulni egykerekezni-stoppizni.
Eves szinten 1000-1500km korul mennek az uj jovevennyel, es azt is easybe
Akkor így csinálom!