Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kalmi! Írd már meg légyszi az email címemre a tel. számod, beszélni szeretnék veled. (Zsolti munkatársa)
Valaki segítsen nekem.... Holnap Tökölön úgy tudom lesz Supermoto, tudja valaki hánykor kezdődik? Előre is köszönöm a segítséget.
Már így vettem a verdát, nem tudom honnét lehet szerezni ilyet
Az a gyári szegecs helye, ha le kell szedni egy új szegecs és kész is az eredeti állapot(illetve 2).
És képes voltál rászegecselni a dobra?
Olyan szép piros karocskát honnét szereztél?
Ha nem titok megoszthatnád velem
Nem mentem ma motorozni olyan szar idő volt felénk(mondjuk most meg 100ágra süt a nap és a szél se fúj )
Így hát felszereltem egy slussz gombot a mocira.
Autóbuszok oldalán van ilyen díszléc. Alu lemezen van gumiréteg.
Sziasztok!
Eladó vált a motorom. Ha valaki tud vár vevőt további infókat itt megtalál.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_660_x-5
587337
Ez mibű' van
grat ez valóban minőségi munka hiába még van hová fejlődnöm
Tényleg nem kötődésből mondom, de így közelről még rosszabbul mutat. Az alsó csavarnál már el is áll az uccsó réteg
Amúgy én is csináltam egy védőt a múltkor. Most meg is mutatom akkor és jöhet a fikázás

Itt még pár kép: http://www.sportmotor.hu/motor...

Még a végén lenyúlom az ötletedet
Azért annyira nem vagyok hülye. Awa bilincsre van csavarozva 3 külön réteg karbon
Csak úgy parasztosan hozzá van csavarozva a kipufogó palástjához vagy hogy?
Nyomhatnál egy makrót róla. Szerintem annyira nyüzüge, hogy szart sem ér. Ráadásul kemény anyagból lehet így nem is tompít semmit becsapódáskor.
Szasz Börni,

Úgy látom maradt a cucc... örülök!
Kipufvédő jó cucc ha bírja a kínt amit ott kap..
Ezek a V2-es KTM-ek a legjobbak
Mi az az akrapovics?
elhalt a fórum,tessék egy kis vitatéma a kipufogó védőről
Szia, venni szeretnék majd!
2005 ös lc4-re, első ill. hátsó érdekelne elsősorban, meg az ára, meg esetleg fékbetétek szintén előre ill. hátulra!
Nekem meg egy első " Beringer " szerintem az is új de legalább is Én nem használtam!
venni akarsz vagy eladni?
van 1 hátsó tárcsám,a vágott verzió,teljesen zsír, 8ezer+posta! ÚJ!
250 ezerből minimum 2005-ös évjárat?!
Elnézést kérek elírtam 160 cm vagyok és ültem egy hispanian amiröl még lábujjhegyen se ért le a lábem xD