Tudna nekem segíteni valaki Budapesten elraktározni egy utánfutót, míg kedves Adolfó felkerül a fővárosba és át tudnám vinni hozzá? 3-4 napról lenne szó, Vasárnap estétől. Előre is köszönök minden némi nemű segítséget!
Olyan is számításba jött, hogy vasárnap hoznánk fel egy hűtőt, csak a utánfutót nem tudom, hogy hol tudom tárolni. Irtad, hogy üres ez a garázs , nem tudnánk oda betenni ideiglenesen míg vissza nem viszem Paksra?
Üdv!
Üdv kollegák!
Pesten hol tudnék venni Keihin FCR41-MX karbihoz 48-as alapjárati fúvókát?
LC4-hez kellene
Ha lehet valahol a 13. kerület közelében
Köszönöm!
Melyik idomra lenne szükséged?
Az a helyzet komplett idomszett van 2db, lámpák indexek műszerfal, ülések mindenestül. Természetesen "jóárasítva" gyári matricák 600 km van bennük.
Sziasztok, 2 éve van egy 125ös honda enduróm, most szeretnék supermotora váltani. drz-re vagy lc4-re gondoltam, mindenképpen olyan motor kellene ami nem szervízigényes, csak ráülök és megyek. Bár a Gas-gas és a husquarna supermotok talán aránylag olcsóbbak, mit ajánlotok milyet lenne leginkább érdemes venni, korlátozottak az anyagi kereteim, így hát olyan kellene ami bírja a gyűrődést, mert lehet hogy 8-10 éveset tudnék csak venni.
Még nekem is meg kell csinálni a motort. Vázat kell hegeszteni. Remélem szombaton meg tudom csinálni, már elvonási tüneteim vannak, október óta nem motoroztam egy normálisat.
Hozzám átviheted ott van az enyém is. XV. ker ha az jó!
Csörgess meg délelőtt mondom hol van! Ati voda héthetvenöt hatvankettőtizenhat
http://www.facebook.com/insane...
Üdv!
Csörögj jövő héten, szerda vagy csütörtök délután jó vagyok.
Holnap valaki Citadella?
szürke blokkos.. elöre utalás esetén postázok .
bővebben email: uazosember@freemail.hu
remélem már kivirum a rohadt életbe!
Pesten hol tudnék venni Keihin FCR41-MX karbihoz 48-as alapjárati fúvókát?
LC4-hez kellene
Ha lehet valahol a 13. kerület közelében
Köszönöm!
GasGas 4T abszolút felejtős, Husqvarna szerintem az általad megcélzott kategóriában szintén.
Melyik idomra lenne szükséged?
Az a helyzet komplett idomszett van 2db, lámpák indexek műszerfal, ülések mindenestül. Természetesen "jóárasítva" gyári matricák 600 km van bennük.
majd ha megcsináltattam mindent, tuti beleugrik egy 30-asba kb.