Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Későn szoltal :-D
Jahh M3 szerencs utcai lámpa környéke
Szewva Deniel,

Hozzám átviheted ott van az enyém is. XV. ker ha az jó!
Csörgess meg délelőtt mondom hol van! Ati voda héthetvenöt hatvankettőtizenhat
Sziasztok, Exklúzív sisakok supermotosoknak, nézzetek be!
http://www.facebook.com/insane...
Tudna nekem segíteni valaki Budapesten elraktározni egy utánfutót, míg kedves Adolfó felkerül a fővárosba és át tudnám vinni hozzá? 3-4 napról lenne szó, Vasárnap estétől. Előre is köszönök minden némi nemű segítséget!
Fasza lenne ez, csak kár hogy sárga az alap.
Ennek egy akadálya van, mégpedig hogy vasárnap-hétfőn nem vagyok Pesten Szerda vagy csütörtök lesz a tuti!
Olyan is számításba jött, hogy vasárnap hoznánk fel egy hűtőt, csak a utánfutót nem tudom, hogy hol tudom tárolni. Irtad, hogy üres ez a garázs , nem tudnánk oda betenni ideiglenesen míg vissza nem viszem Paksra?
Üdv!
pannon 42 nullanulla 530
Csörögj jövő héten, szerda vagy csütörtök délután jó vagyok.
hOOOHHÓÓÓ. DE. Figyú jövőhéten beszéljünk, megnézem... Ok? megadod a számod?
Helló!

Holnap valaki Citadella?
KTM 640 duke2 motoromat sajnos bontanom kell 2007évj képteleség most motort eladni..:( crossozni szeretnék..
szürke blokkos.. elöre utalás esetén postázok .
bővebben email: uazosember@freemail.hu
Garázs dolog a 8-ban akkor nem érdekel? Zárt udvar, zárható garázs, ingyér A körút mellett. Kihasználatlanul áll
de kurv@ra várom már, hogy motyozhassak!
remélem már kivirum a rohadt életbe!
Üdv kollegák!
Pesten hol tudnék venni Keihin FCR41-MX karbihoz 48-as alapjárati fúvókát?
LC4-hez kellene
Ha lehet valahol a 13. kerület közelében
Köszönöm!
De jó! Ott volt vagy fél évig a motorom, Pityinger művész úr emberievel nem találkoztam.
szervizelésben a drz anyagilag a legjobb megoldás szerintem
LC4, DRZ, XT660X.
GasGas 4T abszolút felejtős, Husqvarna szerintem az általad megcélzott kategóriában szintén.
Csákány,

Melyik idomra lenne szükséged?
Az a helyzet komplett idomszett van 2db, lámpák indexek műszerfal, ülések mindenestül. Természetesen "jóárasítva" gyári matricák 600 km van bennük.
Sziasztok, 2 éve van egy 125ös honda enduróm, most szeretnék supermotora váltani. drz-re vagy lc4-re gondoltam, mindenképpen olyan motor kellene ami nem szervízigényes, csak ráülök és megyek. Bár a Gas-gas és a husquarna supermotok talán aránylag olcsóbbak, mit ajánlotok milyet lenne leginkább érdemes venni, korlátozottak az anyagi kereteim, így hát olyan kellene ami bírja a gyűrődést, mert lehet hogy 8-10 éveset tudnék csak venni.
Még nekem is meg kell csinálni a motort. Vázat kell hegeszteni. Remélem szombaton meg tudom csinálni, már elvonási tüneteim vannak, október óta nem motoroztam egy normálisat.
zajlik az élet... na mi a helyzet drusza? mikor gurulunk egyet?
majd ha megcsináltattam mindent, tuti beleugrik egy 30-asba kb.
Te még élsz? Nagyon el vagy tűnve.