Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, Lc4.
Sztok!

Első, hátsó fékbetét csere + szimering csere a fogaskeréknél (olaj szökik kis mennyiségben), valamint műszaki vizsga, mert még júliusban lejárt xD, hogy "legálisan" is forgalomba motorozzak...hirtelen ez mennyibe fájna?
Sajna nem megy dolgoznom köll, de jövő hét szerdán szerintem 100% délután ha fríí a pléjsz!
Aprilia SX 125 fórum nincs ? Valaki esetleg kipufogót tudna hozzá?
Nem jó,mert Dopeman emberei felnyitják a garázst
köszönöm, beszéltem is vele. nicns meg sajnos csak segíteni akarok neki.
30/382-5080
megvan a kar?
sziasztok! Ki tudja itt a balu számát?
fontos lenne
22.-ik kerületben tudok. Kutya vigyáz rá!
Nyolcadik kerületben tudok... jó lesz?
Közben felhívtam a pályát és hát várnak mindenkit szeretettel
Hali Fazer1000, na mi a helyzet mégy Kecsóra holnap. Ha tényleg jó idő lesz én mennék. Esetleg még valaki?
Egyáltalán nyitva van már a pálya, lehet menni
én meg a 2.ba
értem, köszi.
csak ijjesztgetnek most hogy majd beszigorítanak és nézik majd hogy van-e valami átalakítva, és gyári-e a motor
Nekem nem szóltak (mondjuk NKH-nál nem, csak Autóklubnál meg maszek helyen vizsgáztattam anno így motort).
műszaki vizsgán szólnak hogyha endúrórol lett SM átalakítva?
XIV. kerület környékén jó lenne neked?
Hali!

Hasonló problémával küszködök,amennyiben megoldható szívesen csatlakoznék..
Üdv.
Ja és sajnos a gyenge anyagminőség miatt borzasztóan rezeg :S Cserébe viszont tényleg nagyon jól néz ki :) az ára pedig e-bayen 5e pénz kb; vaterán pedig 6-7
Nekem is volt ilyen tükröm, javaslom, hogy még mielőtt eltörik erősítsd meg a menetes illetve csukló részeket! Gyenge műanyag, és a rezgéstől magától eltörik... nekem az egyik az ölembe pottyant, a másikat pedig egy motoros bulis ereszdelahajam következtében, gyenge oldalirányú lökés után adta meg magát...!
Én ezt úgy orvosoltam, hogy lelakkoztam a kényes felületeket, majd szépen 0,2es fonott zsinórral körbetekertem (igy betapadt a lakkba és szép egyenletes maradt); majd ezt fekete körömlakkal ismét lefestegettem! Tökéletes megoldás volt, ameddig nálam volt a motor soha nem volt vele problémám!
Elment a gumi! Nézheted a postást.