Első, hátsó fékbetét csere + szimering csere a fogaskeréknél (olaj szökik kis mennyiségben), valamint műszaki vizsga, mert még júliusban lejárt xD, hogy "legálisan" is forgalomba motorozzak...hirtelen ez mennyibe fájna?
Hali Fazer1000, na mi a helyzet mégy Kecsóra holnap. Ha tényleg jó idő lesz én mennék. Esetleg még valaki?
Egyáltalán nyitva van már a pálya, lehet menni
Ja és sajnos a gyenge anyagminőség miatt borzasztóan rezeg :S Cserébe viszont tényleg nagyon jól néz ki :) az ára pedig e-bayen 5e pénz kb; vaterán pedig 6-7
Nekem is volt ilyen tükröm, javaslom, hogy még mielőtt eltörik erősítsd meg a menetes illetve csukló részeket! Gyenge műanyag, és a rezgéstől magától eltörik... nekem az egyik az ölembe pottyant, a másikat pedig egy motoros bulis ereszdelahajam következtében, gyenge oldalirányú lökés után adta meg magát...!
Én ezt úgy orvosoltam, hogy lelakkoztam a kényes felületeket, majd szépen 0,2es fonott zsinórral körbetekertem (igy betapadt a lakkba és szép egyenletes maradt); majd ezt fekete körömlakkal ismét lefestegettem! Tökéletes megoldás volt, ameddig nálam volt a motor soha nem volt vele problémám!
Első, hátsó fékbetét csere + szimering csere a fogaskeréknél (olaj szökik kis mennyiségben), valamint műszaki vizsga, mert még júliusban lejárt xD, hogy "legálisan" is forgalomba motorozzak...hirtelen ez mennyibe fájna?
fontos lenne
Egyáltalán nyitva van már a pálya, lehet menni
csak ijjesztgetnek most hogy majd beszigorítanak és nézik majd hogy van-e valami átalakítva, és gyári-e a motor
Hasonló problémával küszködök,amennyiben megoldható szívesen csatlakoznék..
Üdv.
Én ezt úgy orvosoltam, hogy lelakkoztam a kényes felületeket, majd szépen 0,2es fonott zsinórral körbetekertem (igy betapadt a lakkba és szép egyenletes maradt); majd ezt fekete körömlakkal ismét lefestegettem! Tökéletes megoldás volt, ameddig nálam volt a motor soha nem volt vele problémám!