Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen jó idő lesz a jövő héten? Lehet én is el kezdeném a szezont.
Utána jártam egy kicsit a supermoto szett témának és azt mondják az okosok, hogy nem fér be az rxv-be az Sxv szett még keskenyebb gumival sem, mert a hátsó agy is szélesebb mint az rxv-é! Az elsővel nem tudom mi újság, az lehet, hogy jó lenne csak a tárcsát kellene kisebbre cserélni! De hát mit csinálnék egy fél sm szettel és te is!
Kuva nagyot mentünk ma Ati!
Köszi a reggeli műszaki segítséget!
Ha előbb nem Májusban megverekszünk.....Őööööö aztán lehet hogy állnom kell a verést
ferstéééénn, kedves Bahhhátom
titok
Tisztelt MAMI,
Esetleg a facebukon kívül is lehet erről a kiírásról olvasni? Személy szerint nem igazán rajongok a közösségi oldalakért. Jelenleg is egy barlangban egyedül tengődöm...
Te Börni a múltkor mintha láttam volna a neten az apróban egyben... ez most az, vagy egy klón....
de jó neked .............egyenlőre így áll a KTM
nem lenne rossz csak a probléma az annyi ,hogy amíg senki nem tudja hányan is lennénk összesen vagy egyáltalán meglennénk e 12-en addig elég nehéz előre tervezni és emiatt esetleg lemaradunk valami más buliról
na neeeee
Helló Mindenkinek!

Az idei MAMI Kupa lebonyolítása lehetőséget ad Nektek arra, hogy aki akar, az a szombati X kategóriában indulhasson. Egy szabad, egy időmérő, egy futam. Ha kellő számban jöttök (min. 12-15 fő), akkor számotokra egy külön futamot csinálunk. A nevezési díj licenceseknek 7,000,-. Akinek nincs licence, az még 4,000,-.
Ha kérdésetek van, vagy az időpontok, műszaki és kupa kiírásra is kíváncsiak vagytok, akkor keressetek itt minket:
http://www.facebook.com/groups...
Mindenkit szeretettel várunk!
Én személy szerint a jövő héten kezdek Kecsón kb úgy csüt péntek körül.. Valaki esetleg?
Nekem az első pályázás valami Börni-day-en lesz a Pannóniaringen, a dátumra nem emlékszem...
ha melegszik még egy keveset az idő, akkor én 11.-én kisuhanok Visontára. ma meg már gurultam a Ducati-val
Ki mikorra tervezi az első pálya látogatást?
de marha jól néz ki
Fazer1000 barátunk ismerőseié! :)
Haveromé,

full titán arrow, légszűrővel meg elektronika, 16,5 első felni elég ütős járgány
Szasz Pepító,

Jól vágod ennek a gyári kerekei pipec vágott slick-el
hát ez a motóó meg kijjé Pepító
Csak nem ezekből való?
Szia,

Persze voda héthetvenöt hatvankettőtizenhat
Jaja, szerintem a március17. i hétvégét meg lehetne célozni
Előbb nem fasza, mert jövőhét utáni hét elejére jelentettem be a motort teleszkóp szervizre. Kicsit meg vagyok csúszva, de nem gáz hosszú a szezon