Inkább az ismeretlen arcok részéről! Baráti körben nem hiszem, hogy módi lenne a fillérbaszás, és szerintem ne keverjük össze az önzetlen segítséggel. Persze csak a saját példámból kiindulva
Nem vagyok okos, csak régóta ismerem őket, és az árfolyamokat is. Meg azt is tudom, hogy a mostani 'fiatal' generáció mit és hogyan gondol a supermoto világáról, és úgy az életről általában. Lehetőleg ingyen legyen minden, főleg a gumi, de kopjon soha el, és mindenki ingyen segítsen, baráti szeretetből...Na, ez olyan, mint a perpetuum mobile, ha feltaláltad, akkor őszintén tapsolok majd neked!
Hát persze, hogy nem aranyárban! Hogyan is lehetne összehasonlítani egy megfoghatatlan és súlytalan dolgot, az oktatást, mondjuk 1 kiló arany árával?! Te mindig olyan okos vagy, taníts minket kérlek!
Pont ez a lényeg, hogy nem aranyárban van, csak a magyar átlagnak drága. Hívd fel a kiskökényt, és ha tudsz 4-5 embert toborozni, akkor lehet, hogy tart neked edzést Kakucson.
Ktm lánc-lánckerék szett: 14-45, 1x használt.: 20.000.- egyben.
Ktm anti hopping új dobozában: 60.000.-
Fékbetét SMR-hez, új: 10.000.-
Fekete idomszett,komplett supermoto 2007 SMR-hez : 15.000.-
Új michelin medium slick szett: 45.000.- a pár.
Exc Smr hátsó féktárcs új: 10.000.-
Van egy KTM overálom is eladó.
Abszolut igazad van. A fene se gondolta volna, hogy arany árban mérik ezt a tábort. De attól függetlenül el szeretnék menni egy trainingre, ahol mondanak 1-2 okosságot. Szóval, ha valaki tud ilyet akkor jelezzen. Egy napos is tökeletesen elég lenne...
már nem azért de a shcruf-féle (ha jól irom a nevét) 3 napos edzőtábor kb 100e volt, igaz szállással kajával, de persze a gumi benya stb nincs benne, ennyit kicsengetnétek érte? mert én nem...
a másik meg, hogy a csóka nem beszél csak 'osztrákul', szóval én személy szerint a faszomra húzhatnám amit mond... angol oké lenne (azt meg ő nem beszéli), de így... bár ezzel nem mindenki lehet így, nekem viszont szempont
és egy 3. dolog, hogy - ha jól tudom - már a kintiek közül is túljelentkezés volt és nem igazán fogadtak több embert, mert egyszerűen nem tud annyi mindenkivel foglalkozni, akkor minek hirdetgetnék itt is és szenvedjenek a magyarszkiakkal - is?!
Igazából már ezer éve a pénzről szól, így akárki mehetne. Dani Müller, és Hanson Schruf a 2 legismertebb név az instruktorok közt. Igazából maga az oktatás sem olcsó, és gumi is fogy rendesen. Szar gumival nincs értelme menni, mert nem tudod a gyakorlatokat megcsinálni, így nem is fejlődsz...
ebben pl kifejezetten nagy igazság van a fórumra nézve is :
"... Lehetőleg ingyen legyen minden, főleg a gumi, de kopjon soha el, és mindenki ingyen segítsen, baráti szeretetből ..."
Köszönöm a tapsot! De ez már túlzás
http://bolthely.hu/generalspee...
Lenne pár eladó holmim...
Ktm lánc-lánckerék szett: 14-45, 1x használt.: 20.000.- egyben.
Ktm anti hopping új dobozában: 60.000.-
Fékbetét SMR-hez, új: 10.000.-
Fekete idomszett,komplett supermoto 2007 SMR-hez : 15.000.-
Új michelin medium slick szett: 45.000.- a pár.
Exc Smr hátsó féktárcs új: 10.000.-
Van egy KTM overálom is eladó.
Köszönöm!
a másik meg, hogy a csóka nem beszél csak 'osztrákul', szóval én személy szerint a faszomra húzhatnám amit mond... angol oké lenne (azt meg ő nem beszéli), de így... bár ezzel nem mindenki lehet így, nekem viszont szempont
és egy 3. dolog, hogy - ha jól tudom - már a kintiek közül is túljelentkezés volt és nem igazán fogadtak több embert, mert egyszerűen nem tud annyi mindenkivel foglalkozni, akkor minek hirdetgetnék itt is és szenvedjenek a magyarszkiakkal - is?!