Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Elől : kb. 13.5cm
Hátul : kb. 17cm a maximum befogadóképessége.
Elérhetőséget tudsz adni?
MOTUL TAVASZI AKCIÓ!

Motul 800 Off-Road 2T 4750Ft/l
Motul 710 2T 3500Ft/l
Motul Transoil Expert 10W-40 2800Ft/l
Motul 300V 10W-40 4950Ft/l
Motul 300V 15W-50 4950Ft/l
Motul 5100 4T 10W-40 2890Ft/l
Motul 7100 4T 10W-60 4050Ft/l
(KTM-hez fejlesztve)
Motul Fork Oil Factory Racing 5W 3350Ft/l
Motul Fork Oil Expert 5W 2880Ft/l

ÉRDEKLŐDJ ITT VAGY EZEN A SZÁMON: 0670/417-8030
na mi van papa mikor tolunk egyet nyársapáton? lassan elvonul az ős-ellenséged is
több mint fél éve én se ültem a bokorugrón, lehet majd ámátőrkodni
ez komoly?!
hogy rohadna meg az a pudvás besurranó gerinctelen kancsó...
a legszomorúbb hogy egy ilyen fasznak értektelen, eladhatatlan szar lesz és kidobja az első kukába Balázs komoly munkával összerakott motyóját...
szégyen hogy ilyenek vannak
Én már lassan nem lepődök meg semmin, de ettől köptem egy nagyot!
Most kaptam:
Most a segítségedet kérnénk!

Szerdán 6 óra körül törtek be Koleszár Balázs motorversenyzõhöz és ellopták a versenyzéshez használt saját fejlesztésû mûvégtagjait. Más számára ez használhatatlan, így értéktelen is. Ezen kívül eltûnt egy ezüst Panasonic HDSC1 kamera minden tartozékával, valamint egy laptop is, rajta pótolhatatlan adatokkal.
Fekete ASUS M50 VC – AS001C
SN: 8AN0AS178084415
CN: 9322

A tolvajok valószínûleg nem tudhatták, mit visznek el, egy fekete Samsonite táskában voltak a több millió forintot érõ hidraulikus mûvégtagok, amiket évek hosszú munkájával fejlesztett ki és gyártatott le. Ez derékba törheti a Supermoto karrierjét, melyet évek óta építget. A mûvégtagok speciálisan sportoláshoz lettek kialakítva, Balázs a fejlesztõmunkával nem csak saját, hanem hasonló helyzetû társain is igyekezett segíteni.

Bárkinek bármilyen információja van az ellopott tárgyakról, keresse meg Balázst a Facebookon: http://www.facebook.com/balazs...
Sziasztok! Lehet, hogy el kellene már adnom a kék suomy bőrruhám. Mióta nincs sm, nem is volt rajtam, sok értelme nincs, hogy a szobámban lógjon. 180cm/70kg vagyok/voltam

Ha esetleg valakit érdekel, írjon egy e-mailt és megbeszéljük. Azt sem tudom mennyit érhet.

Egyébként mi újság veletek? Rég jártam erre. Gondolom nagy erőkkel várjátok a tavaszt
7vegen 15C en meg igy.
Én speciel tudok 2 szettet is ami a gyári sxv sm kerekei. De azt nem hiszem hogy bele tudod tenni. De mérj egy első és hátsó villa közti távolságot és megnézem. Ha jó akkor laposra nyomott áron lehet megvenni.
Háló!

Tud valaki részleteket a Szlovák SM bajnoksággal kapcsolatban? Lehet-e majd menni napi licensszel?
Sziasztok!
Keresek olyan eladó supermoto szettet, amit bele tudok rakni Aprilia Rxv-be!
Hali,

Nekem volt a DRZ-n háááát ha valamit nem bírt akkor az esőt, de jól lehetett csúszkálni vele. Ha nem veszed túl gorombára a figurát akkor jó bár elég hamar fogy. Ez persze feltételesen
Ezt a pörgest kérem :-D
Sziasztok,jutányosan hozzá tudok jutni egy Heidenau K73 as hátsó gumihoz(16-e.) supermotóra,meg merjem venni vagy ne.Akinek van tapasztalata a gumival,kérem írja meg,köszönöm!Félek olcsó húsnak....
Üdv.Zoli
hat elegge lanyos igy ,hogy maskepp ne fogalmazzak
Pepító holnap megmondja a gumis hogy mi a tényállás
HasznosHolmik video verseny:
Hamarosan itt a tavasz és mindenki kedvére űzheti a kedvenc sportját a szabadban. Hogy ne maradjatok motiváció nélkül, egy videó versenyt indít a HasznosHolmik.
2012 március 1 és 2012 augusztus 30 közt készítsd el saját action sport videódat. A videóban jelenítsd meg a HasznosHolmik web címét, www.hasznosholmik.eu és a logóját, melyet letölthettek a Facebook oldalunkról, vagy tőlünk kérhettek az info@hasznosholmik.eu e-mail címen. Töltsd fel valamelyik video megosztó portálra, mondjuk a youtubera vagy a vimeora. Majd posztold számunkra a HasznosHolmik Facebook oldalán az üzenőfalon. Aki a legtöbb „lájk”-ot kapja és a mi tetszésünket is elnyeri a videó, az nyeri meg a GoPro HD Hero2 kamerát.
Fújd le feketére a féktárcsa közepet...
Alakul mint pupos gyerek a prés alatt!
Szia, én sajna árulom, akár igy sm és se szettel az enyémet, kérdés mire használnád elég más a kettő. Nagyvonalakban, kipuff elvezetés, első villa 1 illetve 2 tárcsa teljesen más befogok stb, hátső lengőkar hossza, áttétel, hátsó gátló rugóút stb.
Eladó csemege 10xxx €
Ha ránézel egymás mellett a kettőre rögtön látni fogod, azonkívül ami adatot tudsz róla. Mire használnád? Attól is függhet a választás... ha sportosabbra vágysz mint eddig akkor SM ha túra meg lájt terep akkor a másik. És így lehetne sorolni lehetőségeket naphosszat. Én személy szerint az endúrót választanám pedig pár perce már szupermotozom....
Ha jól tudom (most lehet belém kötni) kevés széria 950 van, ha van lehetőséget 990-et vegyél ha SM a befutó.
Sziasztok.

Lenne egy kérdésem ha bárki tud válaszolni megköszönném!
Mi a különbség a KTM 950 super enduro és a KTM950 supermoto között.Nekem sportmotorom van és most gondolkodom egy ilyen KTM-re való lecserélésén.Aki tud Írjon.
KÖSZI!
Akkor megy a cím is!
Elkelt!