Ja, eladtam szaréhugyé mert meg akartam venni a Huskyt.
Csak sportosabb mint a Duke volt és hát a stopper ellen csak ez számít. Kicsi azért tartok tőle mert nem egy elterjedt típus nálunk és az alkatrészellátásról is hallok hideget-meleget, de azért optimistán állok a dologhoz. Meg ennyi pénzért csak ez az SM volta piacon meg aztán mindig is tetszettek a Husqvarnák.
Úgyhogy nagyon várom már a jó időt, hogy kipróbálhassam a pályán.
lehet igazad van ,,de azért raktam fel a krossz hirdetésbe ,nem pedig a supermotóba ,,mert igy is meg úgy is adnám ,,kinek mi kell hozzá.AZ extrákat nem számolhatom bele ,mert az nagyon sokban van ....
Szia,
Hát azért a hirdetésed sincs tutira megírva. Ami képen látható a vizuális birkáknak, az nem egyezik amit írsz róla...
"vannak extrák is de az plussz,,ár fix krosszként,és eredeti állapotban"
Hidd el a gyökér ha látja a fotót, el sem olvassa vagy csak érintőlegesen a hirdetést, folyik a nyála azonnal hív... van két pitypangja és Te milyen kurva jól jársz ha féláron megszabadít a rabságodból
Anno nekem telefonba 500e ret alkudtak a motorért és hogy azonnal jön és elviszi ott erőszakoskodott és persze többször is felhívott, mondtam neki hogy annyi pénzért csak nézegetheti.
E-mailom az adatlapon, egyeztessünk!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Csak sportosabb mint a Duke volt és hát a stopper ellen csak ez számít. Kicsi azért tartok tőle mert nem egy elterjedt típus nálunk és az alkatrészellátásról is hallok hideget-meleget, de azért optimistán állok a dologhoz. Meg ennyi pénzért csak ez az SM volta piacon meg aztán mindig is tetszettek a Husqvarnák.
Úgyhogy nagyon várom már a jó időt, hogy kipróbálhassam a pályán.
Hanem ez 2.00 kicsit erős
Hát azért a hirdetésed sincs tutira megírva. Ami képen látható a vizuális birkáknak, az nem egyezik amit írsz róla...
"vannak extrák is de az plussz,,ár fix krosszként,és eredeti állapotban"
Hidd el a gyökér ha látja a fotót, el sem olvassa vagy csak érintőlegesen a hirdetést, folyik a nyála azonnal hív... van két pitypangja és Te milyen kurva jól jársz ha féláron megszabadít a rabságodból