Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen.
Ok köszi! Holnap küldöm a sárvédőt
Már el is küldtem a korpát
Köszi most már én is látom az előbb még nem volt ott,de mindegy már rám irt az én e-mail címemre
Nem találod? Pedig az adatlapján ki van írva...
Nem találom az e-mail címedet.Itt az enyém itt egyeztethetünk: hardamstaff@gmail.com
Érdekelne a sárvédő
E-mailom az adatlapon, egyeztessünk!
Én szerintem ismerem ezt a vasat. Nem arról nyíregyháza felől van ez, a keleti régióból?
jaa már le is cseréltem talán így jó lessz
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Tuskok miatt csereld le a fotót mx re volt a lényege ,de jo ugy a hirdetés ahogy van..olvassák el rendesen,es viritsak a lovét :-$
Eladó új supermoto sárvédő 3.000 ft tel 0620 3498275
ezt nem igazán értem
jóó ez a motor ne félj tőle,,alkatrész meg van hozzá sőt olcsobban mint a japókhoz
Ja, eladtam szaréhugyé mert meg akartam venni a Huskyt.
Csak sportosabb mint a Duke volt és hát a stopper ellen csak ez számít. Kicsi azért tartok tőle mert nem egy elterjedt típus nálunk és az alkatrészellátásról is hallok hideget-meleget, de azért optimistán állok a dologhoz. Meg ennyi pénzért csak ez az SM volta piacon meg aztán mindig is tetszettek a Husqvarnák.
Úgyhogy nagyon várom már a jó időt, hogy kipróbálhassam a pályán.
Sm változata mennyi huf?
Gyerek =cseréld
Te(u)sko lakók miatt gyerek le a fotót :-D
lehet igazad van ,,de azért raktam fel a krossz hirdetésbe ,nem pedig a supermotóba ,,mert igy is meg úgy is adnám ,,kinek mi kell hozzá.AZ extrákat nem számolhatom bele ,mert az nagyon sokban van ....
Ami nincs 01..az 00
Áááá nem jó. megyek el majd.
Hanem ez 2.00 kicsit erős
Ménem alszol még gumigyilkos? Délután hambi?
Szia,
Hát azért a hirdetésed sincs tutira megírva. Ami képen látható a vizuális birkáknak, az nem egyezik amit írsz róla...
"vannak extrák is de az plussz,,ár fix krosszként,és eredeti állapotban"

Hidd el a gyökér ha látja a fotót, el sem olvassa vagy csak érintőlegesen a hirdetést, folyik a nyála azonnal hív... van két pitypangja és Te milyen kurva jól jársz ha féláron megszabadít a rabságodból
Anno nekem telefonba 500e ret alkudtak a motorért és hogy azonnal jön és elviszi ott erőszakoskodott és persze többször is felhívott, mondtam neki hogy annyi pénzért csak nézegetheti.
Most nézem Kalmi. Újjitottal egy Husquarnat? Lássunk vmi képet hamar! duke elment már?
Lesz ez még 1milla is mikié meg 500