Tesóm is árulja az exc-t ott is olyan emilek jönnek néha hogy röhej... 750 be tette fel sm szettel együtt, mert picit csipegeti az olajat. Erre benyögte az ember, hogy 500 és indul érte... Azt hittem elküldöm a kurva anyjába.
nagy az isten állatkertje sajnos: nézzétek meg a hirdetésem ,,,szerintem egyértelmű.Most vagy kurva sokat kérek a motorért ,,,vagy pedig kifogom a pofátlan ingyér akarok motort venni de még ma :,,állatokat:,,volt ma olyan telefonáló aki ma megvette volna a motorom komlettan 370,000 forintér,,,de mindent adjak vele kerekek kipufogó stb...Mire lehiggadtam jött egy e-mail na ez már sok..Vagy én nem csinálok valami jót,vagy ezek ilyen pofátlanok ..Ez egy a sok közül és ez még a jobbikak közé tartozik
Feladó: Nagy Lajos
E-mail: lui05@freemail.hu
Szia nem akarok tiszteletlen lenni meg ilyenek és megsérteni sem ugy gondolom hogy a mai világba nem sok embernek van kp pénze csak ugy dobálozni az összegekkel nekem van 650000 ezer forintom a motorra ha neked ugy jo akkor ennyit tudnék érte adni igy ahogy van ebben az állapotában.....itt a hirdetésem, http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
2012 évi. Supermoto Superquad Amatőr Kupa
Nyilvános esemény · Krisztián Fodor szervezésében
Összes megjelenítése
Hirdetés
Heineken Serenade
Ezen a Valentin napon mutasd meg kedvesednek a bélyeggyűjteményed. Hozz létre sok-sok izgalmas Heineken Szerenádot!
SHEA vaj - EKCÉMÁRA
mannaszappan.hu
Ekcémára, száraz bőrre és csak úgy, mert megérdemled! Olvasd el a hozzászólásokat, klikk ide most!
Szilikon szakértő vagy?
Nos milyen jól ismered a plasztikai beavatkozásokat? Válaszolj és tudd meg mennyire vagy szakértő! Sőt nyerj értékes ajándékot!
Nikolett Csajbók kedveli: Budapest Plasztikai Intézet.
Rákos gyermekekért
Egy like-kal és adója 1 százalékával segítse az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját!
1.280 ember kedveli a következőt: Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány.
Emelkedni fog az olaj?
plus500.hu
Kereskedjen olajjal online - Nincsenek jutalékok! Valós idejű árjegyzések grafikonon, 5 000 Ft bónusz - nincs szükség letétre!
Livil Girls
Magazin
Tetszik · 5.289 ember kedveli ezt.
Libero akció országszerte
libero.hu
A Tesco-ban most Mega Pack kiszerelésű pelenkák csak 4269 Ft-ért!
ads not by facebook
2012. május 13.
19:00 - 22:00
Gokartland, Gyöngyös-Visonta
Kezdő és amatőr, vagy csak Hobbizó motorosok és qadosok számára hoztuk létre ezt a Kupasorozatot. Célunk, hogy ellenőrzött , biztonságos versenykörülmények mellett hódolhasson minden versenyző szeretett sportjának. Itt ebben a kupasorozatban van lehetősége az abszolut kezdőknek is kipróbálni, illetve elsajátítani a Supermotozás és Superquadozás trükkjeit.
Tesóm is árulja az exc-t ott is olyan emilek jönnek néha hogy röhej... 750 be tette fel sm szettel együtt, mert picit csipegeti az olajat. Erre benyögte az ember, hogy 500 és indul érte... Azt hittem elküldöm a kurva anyjába.
Feladó: Nagy Lajos
E-mail: lui05@freemail.hu
Szia nem akarok tiszteletlen lenni meg ilyenek és megsérteni sem ugy gondolom hogy a mai világba nem sok embernek van kp pénze csak ugy dobálozni az összegekkel nekem van 650000 ezer forintom a motorra ha neked ugy jo akkor ennyit tudnék érte adni igy ahogy van ebben az állapotában.....itt a hirdetésem,
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ez a supermotos blogod!
Nyilvános esemény · Krisztián Fodor szervezésében
Összes megjelenítése
Hirdetés
Heineken Serenade
Ezen a Valentin napon mutasd meg kedvesednek a bélyeggyűjteményed. Hozz létre sok-sok izgalmas Heineken Szerenádot!
SHEA vaj - EKCÉMÁRA
mannaszappan.hu
Ekcémára, száraz bőrre és csak úgy, mert megérdemled! Olvasd el a hozzászólásokat, klikk ide most!
Szilikon szakértő vagy?
Nos milyen jól ismered a plasztikai beavatkozásokat? Válaszolj és tudd meg mennyire vagy szakértő! Sőt nyerj értékes ajándékot!
Nikolett Csajbók kedveli: Budapest Plasztikai Intézet.
Rákos gyermekekért
Egy like-kal és adója 1 százalékával segítse az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját!
1.280 ember kedveli a következőt: Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány.
Emelkedni fog az olaj?
plus500.hu
Kereskedjen olajjal online - Nincsenek jutalékok! Valós idejű árjegyzések grafikonon, 5 000 Ft bónusz - nincs szükség letétre!
Livil Girls
Magazin
Tetszik · 5.289 ember kedveli ezt.
Libero akció országszerte
libero.hu
A Tesco-ban most Mega Pack kiszerelésű pelenkák csak 4269 Ft-ért!
ads not by facebook
2012. május 13.
19:00 - 22:00
Gokartland, Gyöngyös-Visonta
Kezdő és amatőr, vagy csak Hobbizó motorosok és qadosok számára hoztuk létre ezt a Kupasorozatot. Célunk, hogy ellenőrzött , biztonságos versenykörülmények mellett hódolhasson minden versenyző szeretett sportjának. Itt ebben a kupasorozatban van lehetősége az abszolut kezdőknek is kipróbálni, illetve elsajátítani a Supermotozás és Superquadozás trükkjeit.
Eladó smr sport dob. http://www.kepesmotor.hu/offro...