tárgyalásban vagyok a GoPro-val, hogy május 5-6.-án legyen GoPro tesztelhetőségi lehetőség. Aki hoz adathordozót, annak a helyszínen le is mentjük amit alakított!
Albi én még csak GoPro-val próbálkoztam, összehasonlítási alapom nem nagyon van. Eleve nem vagyok az a borzasztóan videózós fajta. De azt tudom, hogy csakis nyers felvételek alapján lehetne komolyabb véleményt alkotni, egy igencsak izmos procival, komoly video kártyával ellátott gépen. ezt most találtam.
Tavasszal az airsoft rajunk szeretne egy két felvételt amikor....
szóval a kialakítás hang kép és minden egyéb ami az én benyomásom és sokunké az xtrame camerákban mind a "kontúr hádészra" esett a választás!
A hádész volt kölcsönbe és csak szuper latívuszokba tudok róla nyilatkozni minden tekintetben!
Goprot csak messziről láttam és anit később visszanéztünk azzal sem voltam annyira megelégedve!
Hozzá teszem még a kezemben sem volt soha ilyen gopro cucc csak ott voltam és láttam a kocka gépet Pl. CQB-be és ringen is!
Gondolom neked már mind kettőhöz volt szerencséd sőt az utóbbit ezek szerint árulod is tehát...
mondj nekem érveket a kamera mellett kontra "kontúr hádész"!
attól függ milyen verzió:
HD HERO NAKED 239 Euro
HD HERO2 Outdoor Edition 349 Euros
HD HERO2 Motorsports Edition 349 Euros
HD HERO2 Surf Edition 349 Euros
Használt, de pályázásra alkalmas Soft KR106-osom van, mind a régi 125/80 R17 (286 - 1comp., 6614 - 2comp.), mind pedig az új 120/70 R17 (6743 - 2comp.) is (2011-től már csak ez a méret van). Illetve van egy ritkaság is, 125/75 R17 Moto2 Front, de az nem Soft, hanem Med/hard (717).
250es 2t-t ,hogy kell berúgni?Vagy én csinálom rosszul vagy a moci de hidegen nem indul.