Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muhahaha
Én már 3at szavaztam,de még fogok kettőt!
Igen.
Ok küldöm.
Majd beszélünk.
És ez a jobb? Ha jó, akkor dobd már fel holnap, és átutalom!
Haló!
Ment a mail!
üdv.
küldtem levelet
Ez biztos?
van aki már hétfőn leadta a voksát
én szavaztam
Mondod Te akinek a motorján több a fékkar mint égen a csillag!
Ment a szavazat!
A francia kollégának szintén tisztelet, el sem tudom képzelni hogy tudnám megszokni balkézzel cibálni a gázt...
Sziasztok!
Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a blikk év embere szavazáson, "Az Év Civil Hőse" kategóriában, sikerült bekerülni a legjobb öt jelölt közé. Innentől kérném szépen a Ti segítségeteket is!
Pár kattintás az egész (mind az 5 kategóriában kell egyet választani...)
Egészen különleges, váratlan dolog ez nekem, így kérlek szavazzatok, persze ha időtök engedi... ;)
Hálás Köszönet!
Év Embere szavazás a blikk.hu-n ;)

Továbbá tavaly év végén volt szerencsém segíteni egy nagyon lelkes, fiatal francia tehetségnek. Személyesen jöttek átvenni egy mocis mancsot :) 2 héttel a távozás után már trükközős bringás képet küldött...
...most meg már szerelik a Rekluse-t a zsír új SM EXC-be ;)
Szóval nyárra lesz kis "roki" versenytársam ;))))

Kívánom Mindenkinek a legjobbakat!

Baloo
Itt a számom 0620 3498275
Szia!
Engem érdekelne a fékcső.
Ha erre az emailre tudnál írni elérhetőséget, akkor felhívnálak:
kraniczgabor@freemail.hu
Hali!Eladó Goodridges kevlár fékcső 68cm hosszú 8.000 ft
Most is ő fogja küldeni, csak az elnökség hatásköre, és ők február elsején gyűlnek össze...
ha csak ez a gond akkor a időpontot meghosszabbítják február 15-ig
na szóval 'meg kell'
ezek szerint supermotoban nem mehet ilyen egyszerűen, ezt megg kérdezni "fennt" is... vicc az egész...
nem akarok nagyon belemenni,csak olvasgatom mi a téma...
tavaly októberben meghívtak minket romániába krosszversenyre,és nekünk is kérnünk kellett igazolást a mamsz-tól hogy itthon nem állunk velük kapcsolatba,nincs semmilyen liszenszünk... írtunk a mamsznak ennyit:

"Tisztelt Hölgyem/Uram!

Egy igazolást szeretnék kérni Önöktől, hogy nincs érvényes licencem Magyarországon, tehát a MAMS-el nem állok kapcsolatban."
jött válasz:
Zólyomi Andrea vagy kicsoda a főtitkár, hogy mikor születtem és hogy hol és milyen szakágban szeretnénk versenyezni.
Erre írtam választ, Románia és motokrossz.
ennyi volt, még aznap elküldte.

egy pdf-et küldött kinyomtatod és azzal indulhattunk is volna a versenyen az ottani klubb színei alatt...

Srácok! Ez nem a mams faszsága, ez FIM szabály. Ergo minden szövetségnél így működik, aki FIM tag. Itt maximum azzal nem értek egyet, hogy miért kell hozzá az elnökség, miért az ő hatáskörük...
Nektek nem jó ha mi napi licenszel megyünk? Értem én hogy biztos nevezők kellenek hogy megrendezzék ezeket a versenyeket. Biztos van rá más megoldás is mint ez a mamszos faszság! Olyat nem lehet csinálni hogy például ha én 2 versenyen akarok elindulni akkor elutalok 2szer 20eurót a napi licenszre előre?
bürokrácia...bürokrácia....
ez komoly ? egy igazolasbol ilyen huzavona