Na kijottek a dugattyuk 11barral fujtam ra... kesz a legtelenito csavar is. van karmantyu gyarto ember is! Egy problemam lesz ha lesz..habar eddig mukodott de eleg szarul nez ki sajna az egyik dugattyunal a nyereg..a gasgas topicban talalsz kepeket!(telorol nem akarom ide is feltolteni meg 1x). Az emailt megkaptad a radialis atalakito qtm cuccrol? Ha nagyon nyerget keresel ugy nez ki lesz meg egy ilyen braking nyergem ha erdekel.
Az első a "verseny" nyereg, mart meg merevebb meg keskenyebb meg sokkal drágább. A második a mezei öntött arany Brembo ami gyárilag a KTM-eken meg sok más gépen is van.
Már régóta keresek olyat mint az első képen van, ha tudsz szólj kérlek! Termosztát ház jó lett?
Cső Norbi!
Nem úgy van, hogy foglalt a pálya? Valami szlalom miatt!Amúgy én mennék. Ha mégsem foglalt,szóljatok már mert 10órakor legkésőbb el kell indulnom! Köszi!
Hali.
Fotók?
Elfogadhatók?
Mikor tudsz nyeregbe pattanni?
Szeretnénk csinálni valami motoros partit a reptéren.
Kibéreljük és rakunk fel sm nek való pályát.
üdv.
angol ebay-en nemrég ért véget egy aukció nyereg+adapter+radiális pumpa+fékcső 300Fontért
Már régóta keresek olyat mint az első képen van, ha tudsz szólj kérlek! Termosztát ház jó lett?
Néha ,de tényleg ritkán..
Gyerekekkel itt körözünk az udvarban ,néha pest,.
Múltkor állt a nullás,és csapattam a kocsisorok között több km- hosszan.
Nem úgy van, hogy foglalt a pálya? Valami szlalom miatt!Amúgy én mennék. Ha mégsem foglalt,szóljatok már mert 10órakor legkésőbb el kell indulnom! Köszi!
katus
Fotók?
Elfogadhatók?
Mikor tudsz nyeregbe pattanni?
Szeretnénk csinálni valami motoros partit a reptéren.
Kibéreljük és rakunk fel sm nek való pályát.
üdv.
Igen, úgy döntött hogy átveszi az irányítást Veled mi van, használod még a vasat?
ledobott a ló?
az enyém az istállóban nyerít,de ma is esett
Ki megy holnap Visontára?
Fikter Tomi? Ti mentek,vagy most is Pócs?
Állitólag az agromókus kollegák már nem dolgoznak a hétvégén !
Dudi?
Supermoto első és hátulsó kerék + első zsír új tárcsa.
20ezer ft/szett
orozoli2002@yahoo.com
30/435-1769
Mennek!