Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kijottek a dugattyuk 11barral fujtam ra... kesz a legtelenito csavar is. van karmantyu gyarto ember is! Egy problemam lesz ha lesz..habar eddig mukodott de eleg szarul nez ki sajna az egyik dugattyunal a nyereg..a gasgas topicban talalsz kepeket!(telorol nem akarom ide is feltolteni meg 1x). Az emailt megkaptad a radialis atalakito qtm cuccrol? Ha nagyon nyerget keresel ugy nez ki lesz meg egy ilyen braking nyergem ha erdekel.
igen köszönöm,
angol ebay-en nemrég ért véget egy aukció nyereg+adapter+radiális pumpa+fékcső 300Fontért
Az első a "verseny" nyereg, mart meg merevebb meg keskenyebb meg sokkal drágább. A második a mezei öntött arany Brembo ami gyárilag a KTM-eken meg sok más gépen is van.
Már régóta keresek olyat mint az első képen van, ha tudsz szólj kérlek! Termosztát ház jó lett?
Mitől különbözik az első nyereg a másodiktól technikailag?
Az jó lehetett Nekem mostanában marad a járókeret
Norbi tegnap este úgy beb@szott itt nálunk Egerben, hogy 10ig biztosan nem jelentkezik. viszont a pálya foglalt!
Szia

Néha ,de tényleg ritkán..
Gyerekekkel itt körözünk az udvarban ,néha pest,.
Múltkor állt a nullás,és csapattam a kocsisorok között több km- hosszan.
Cső Norbi!
Nem úgy van, hogy foglalt a pálya? Valami szlalom miatt!Amúgy én mennék. Ha mégsem foglalt,szóljatok már mert 10órakor legkésőbb el kell indulnom! Köszi!
ha nem esik az eso akkor delutan indulunk visontara

katus
Hali.
Fotók?
Elfogadhatók?
Mikor tudsz nyeregbe pattanni?
Szeretnénk csinálni valami motoros partit a reptéren.
Kibéreljük és rakunk fel sm nek való pályát.
üdv.
Hali
Igen, úgy döntött hogy átveszi az irányítást Veled mi van, használod még a vasat?
szia

ledobott a ló?
az enyém az istállóban nyerít,de ma is esett
Szerencsésen megúsztad Mondjuk én is, mert ha ezt műteni kell..
Hali!
Ki megy holnap Visontára?
Fikter Tomi? Ti mentek,vagy most is Pócs?
Állitólag az agromókus kollegák már nem dolgoznak a hétvégén !
Dudi?
Be akarták gipszelni, de nem engedtem. Így maradt a dúcolás, meg nyomókötés meg fásli. Egész héten vezettem vele, már sétálni is elég jól birok!
Méret, ár
eladó gyári ktm elsőkerék komplettan- gumi, tárcsa, tengely, távtartó,csapágyak- ráf cserére szorul- gecso89@freemail.hu
Eladó!

Supermoto első és hátulsó kerék + első zsír új tárcsa.

20ezer ft/szett

orozoli2002@yahoo.com

30/435-1769
balos.vékony nyereg kell
volt itt szó régen erről a QTM radiális adapterről. tud valaki valamit?
Szia! Balost vagy jobbost?
95 mm furattávolságú féknyerget keresek!
Igen, hát, most ennek a következményét nyögöm Neked mit mondtak a dokik?
Csak egyesével tudom!
Mennek!
Perec volt neked is?