Bocsánat, hogy én is szólok de minek vetted meg azt a kurva kereket. Egy hete még nem voltál ilyen súlyos beteg? Ráadásul nem is a te motorodba való, egy csomó munka és pénz kell még mire belefaragod.
Amúgy jobbulást.
minden apróságba bele lehet kötni.............hibát mindenkiben lehet találni de magyarországon azis szar aki jót akar! igen ezért utálják a külföldiek a magyarokat mert csak azt látják hogy egymást húzzák és hogy a másikat ássák....
köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólást.........igen szólás szabadság van.. remélem sohasem fogtok olyan helyzetbe kerülni hogy az vezéreljen benneteket hogy az egészségetek miatt azt nézzétek ami saját érdeketek és még véletlenül se bántsatok meg senkit azzal ,amit más alkalommal énsem tennék meg...
Ha visszateszed azt az 1et amit már kinyomtál, akkor jöhet a következő és így tovább. A végén meg már talán bejáródik annyira, hogy ki tudd szedni. Ha szétszeded azzal nem jutsz előrébb, esetleg kell még 1-2 o-gyűrű a két fél közé.
De a karmantyú méretet már így is le tudod mérni. Vagy?
Ja, ha nem egyforma átmérőjű dugók vannak benne, akkor biztosan nem jó az enyém hozzá!
Mondjuk úgy hogy köze tényleg nincs - véleménye viszont lehet az "üzletpolitikádról", sőt mi több, azt le is írhatja egy internetes fórumon (állítólag szólásszabadság van vagy mi).
Nagyon sajnálom az állapotod, de semmi köze senkinek itt a problémáidhoz. Nem is kívánok felesleges szócsatába bocsájtkozni, de:
1. ha ekkora a baj, akkor miért nem annyiért árulod amennyiért vetted?
2. nem érzed, hogy egy kissé sértő az eljárás a fórumtagokra és főleg arra nézve, akitől vetted a cuccot?!
Ez utóbbi az ami miatt a hozzászólást tettem annak ellenére, hogy ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy mit és mennyiért árulsz...
Nem jonnek ki a dugattyuk sem egyenlore:( mar leszedtem a nyerget.hogy szedhem szet? 4db 7es imbusz tartja.azokat csavarjam ki? Olajjal csak egyet tudtam kinyomni de a tobbi be van allva. a felso munkahengerem legfelenito menete pedig elnyalodott szoval oda meg persely kell..agyrem:/
ezt most bocs de nem értem............senkinek smemi köze ahoz hogy mennyiért veszek az interneten tárygakat és hogy az interneten mennyiért adom tovább!
én egy kis csóró senki vagyok aki éppen kiköhögte a 70 ropit a felnire mert éppen nem doldolgozom egészségügyi okok miatt......és családban történt oylan amire hirtelen kellett a pénz! szóval azt adok el amit akarok!és annak akinek akarom!
ha nekled lenne szükséged felnire mert olcsón hozzájutsz akkor teis megvetted volna.....én azért vettem most, mert csak jövőre tudok ujra motorra ülni....addig tilos......nem terveztem hogy eladom....de a pénz hiánya és az egészség nagy úr....vagy adsz nekem őssejtterápiára 3 milió forintot hogy az izomsorvadásom meggyógyuljon?a szüleim sem tudtak......mindenem eladom amim van fényképezőgép-felnik-apriliámat-stb stb--- köszi hogy ilyen dolgok miatt kötsz belém.............állítom több pénzed van mint itt az egész kurva panelsornak...
Szeva Gyuri!
Szerintem itthon nemigen kapsz. Mérd meg a karmantyú méretet, mert van itthon egy szett karmantyúm valami tuning nyereghez, ha mákod van jó lehet. Emilemre írd majd meg, holnap tudom megnézni.
Két kérdésem lenne, az egyik, hogy most akarok supermotót venni, melyik márkát ajánljátok? Én a husaberg és a ktm között gondolkodok, melyik jobb, melyikhez olcsóbb a cucc?
A másik, hogy valahol hallottam egy átalakítóról, amivel lejebb lehet vinni az ülés magasságot, sajna a magasságom miatt alapból túl magas lenne, tudom a középtelónál is lehet állítani, de nem szeretném ha pattognék a túl feszesre húzott teló miatt.
Előre is köszi a válaszokat!
Peti
anyagi gondjaim lettek .....eladok mindenemet motoromat,felniket -fényképezőgépet másik mocimat.....sajnáloma felnit de én csak jővőre tavasszal tudok motorozni mert műtöttek........amuyg bárcsak nekéne eladnom a felnit...olyan dolog történta családban amire nme számítottunk.....anyagi gondjaim lettek de nagyok..én amugyis jővőre vettem a felnit
Amúgy jobbulást.
Illetve nem akarja.
De a karmantyú méretet már így is le tudod mérni. Vagy?
Ja, ha nem egyforma átmérőjű dugók vannak benne, akkor biztosan nem jó az enyém hozzá!
1. ha ekkora a baj, akkor miért nem annyiért árulod amennyiért vetted?
2. nem érzed, hogy egy kissé sértő az eljárás a fórumtagokra és főleg arra nézve, akitől vetted a cuccot?!
Ez utóbbi az ami miatt a hozzászólást tettem annak ellenére, hogy ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy mit és mennyiért árulsz...
én egy kis csóró senki vagyok aki éppen kiköhögte a 70 ropit a felnire mert éppen nem doldolgozom egészségügyi okok miatt......és családban történt oylan amire hirtelen kellett a pénz! szóval azt adok el amit akarok!és annak akinek akarom!
ha nekled lenne szükséged felnire mert olcsón hozzájutsz akkor teis megvetted volna.....én azért vettem most, mert csak jövőre tudok ujra motorra ülni....addig tilos......nem terveztem hogy eladom....de a pénz hiánya és az egészség nagy úr....vagy adsz nekem őssejtterápiára 3 milió forintot hogy az izomsorvadásom meggyógyuljon?a szüleim sem tudtak......mindenem eladom amim van fényképezőgép-felnik-apriliámat-stb stb--- köszi hogy ilyen dolgok miatt kötsz belém.............állítom több pénzed van mint itt az egész kurva panelsornak...
Szerintem itthon nemigen kapsz. Mérd meg a karmantyú méretet, mert van itthon egy szett karmantyúm valami tuning nyereghez, ha mákod van jó lehet. Emilemre írd majd meg, holnap tudom megnézni.
Két kérdésem lenne, az egyik, hogy most akarok supermotót venni, melyik márkát ajánljátok? Én a husaberg és a ktm között gondolkodok, melyik jobb, melyikhez olcsóbb a cucc?
A másik, hogy valahol hallottam egy átalakítóról, amivel lejebb lehet vinni az ülés magasságot, sajna a magasságom miatt alapból túl magas lenne, tudom a középtelónál is lehet állítani, de nem szeretném ha pattognék a túl feszesre húzott teló miatt.
Előre is köszi a válaszokat!
Peti
Mesélte az Oliver mi történt.
Para nagyon!
Vegyél 1 pályagépet azt kennyük neki!
Az SM az kell!
Dobj 1 mail címet nekem!
Jobbulást!
üdv.