Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet róla szó! e-mail címem koo14@citromail.hu látom nem vagyunk messze egymástól ha gondolod valahol összefuthatunk meglesni a gépeket!
Hú de szép
Mit akarsz helyette? CBR-nem kell ?
sziasztok! eladtam egy cross csizmát(41-42) és volt hozzá egy fémtalp motozni, kell e vkinek? nem tudom mennyiért csinalnak hozza altalaban, de írjatok vagy hívjatok ha esetleg kell vkinek üdv motosok
30 6052541
sziasztok!
vasárnap Máriapócsra valaki megy/tervezi?
szándékosan olyan, mer' ez a nyomás felel meg itt falun a tehénszaros betonyon driftelni, meg 2-3 sör után még 2telivel simán elfordulok a zuccánk sarkán
Foglalt a pálya erre az időpontra.

Szeptember 3.-4.? Jó lehet?
fújjál a hátsó kerékbe nehogy firka legyen a kocsma után, ez a bőrruha nem úgy véd mint a másik.
okés,meglesem neked
Gitáros nélkül nincs buli!
Nem baj. Nincs az időponyt kőbe vésve.
Agyaljatok, én addig ellépek kocsmázni
nekem az aug.27-28. nem faja
én ahogy ígértem kajával, és a fotómasinával benne vagyok!
jaja Atys igazad lehet,vannak aki nálam sokkal nagyképűbbek azok érnek felet
nekem jó az időpont
Negyedet akartál írni, nem?
Na agyaljatok az időponton, aztán egyeztetek a pályával.
valakinek nem kell egy küllős 17collos SM felni,gumival? 2.5coll széles,15mm es tengelyátmérőhöz.
20ropi
engem beleszámolhatsz Z igaz csak egy felet érek
Hali,
Olyan mindig lesz akinek nem jó az időpont. Beszéljek a pályabérlővel az időpont miatt?
szia dyno jet kittet tudsz akkor szerezni? utánanézni neki hogy van e?drzhez.......
gabor8181@freemail.hu címre tudsz nekem árajánlatot küldeni köszi
Igyekszem!
PÁLYANAP
küldtem neked egy mailt !
Én benne vagyok! Nyomás!
Üdv!
Volt itt a múltkorában nagyba szó egy supermotyó-fánbájkos összebandázásról Kecsón .
Mi van azzal?
Ha az Aug 27. v 28. időponty megfelelne sokunknak, akkor csinázhatnánk +int egy kis racsingolást( kupákat újfent elkészíttetem),és ezenkívül vinném azt az embert, akiben látok lehetőséget, h jövőre tető alá hozna nekünk a fullhivatalos , teljes kupasorozatot.
Persze, csak ha volnánk v egy tucatnyian, akit frankón érdekel.