sziasztok! eladtam egy cross csizmát(41-42) és volt hozzá egy fémtalp motozni, kell e vkinek? nem tudom mennyiért csinalnak hozza altalaban, de írjatok vagy hívjatok ha esetleg kell vkinek üdv motosok
30 6052541
szándékosan olyan, mer' ez a nyomás felel meg itt falun a tehénszaros betonyon driftelni, meg 2-3 sör után még 2telivel simán elfordulok a zuccánk sarkán
Üdv!
Volt itt a múltkorában nagyba szó egy supermotyó-fánbájkos összebandázásról Kecsón .
Mi van azzal?
Ha az Aug 27. v 28. időponty megfelelne sokunknak, akkor csinázhatnánk +int egy kis racsingolást( kupákat újfent elkészíttetem),és ezenkívül vinném azt az embert, akiben látok lehetőséget, h jövőre tető alá hozna nekünk a fullhivatalos , teljes kupasorozatot.
Persze, csak ha volnánk v egy tucatnyian, akit frankón érdekel.
Mit akarsz helyette? CBR-nem kell ?
30 6052541
vasárnap Máriapócsra valaki megy/tervezi?
Szeptember 3.-4.? Jó lehet?
Agyaljatok, én addig ellépek kocsmázni
nekem jó az időpont
Na agyaljatok az időponton, aztán egyeztetek a pályával.
20ropi
Olyan mindig lesz akinek nem jó az időpont. Beszéljek a pályabérlővel az időpont miatt?
gabor8181@freemail.hu címre tudsz nekem árajánlatot küldeni köszi
Volt itt a múltkorában nagyba szó egy supermotyó-fánbájkos összebandázásról Kecsón .
Mi van azzal?
Ha az Aug 27. v 28. időponty megfelelne sokunknak, akkor csinázhatnánk +int egy kis racsingolást( kupákat újfent elkészíttetem),és ezenkívül vinném azt az embert, akiben látok lehetőséget, h jövőre tető alá hozna nekünk a fullhivatalos , teljes kupasorozatot.
Persze, csak ha volnánk v egy tucatnyian, akit frankón érdekel.