Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek van kedve vasárnap egy kis Kakucsi pörgésre?
Helló!Valaki tudna pár dolgot mondani nekem a husaberg fe 550ről.
Ilyenekre gondolok hogy szervízigényesség meg ilyenek. Végülis ez cross vagy enduro? Mundjuk exc 525höz képest hasonlóságok és külömbségek?
Ott leszünk!
Háy!
Valaki készül vasárnap Visontára? Én mennék ha lehet.
Felkerült az első saját készítésű matricám.
szeva! kaptál gumikat?
nekem van... nekem meg olyan óra kell mint a tied
Meg átnézetem vele az egészet ha széthúzza a blokkot: csapágyakat, szelepeket, szelepszár szimeringeket mindent, mert inkább most kifizetek egy nagyobb összeget mint később sokszor kevesebbet.
Holnap viszem az emberhez, KTM-ben eléggé otthon van.
Azt mondta igy látatlanban hogy valszeg dugattyú győrő tört el.
Majd holnap kiderül pontosan, kompresszió mondjuk elég jó nem vettem benne észre változást, de bizzunk a legjobban hogyha ez is a probléma és nem mart bele a hengerbe vagy nem kell dugót cserélni mert az eléggé zsebbenyúlós téma lenne
Szerencsére.nincs tapasztalat ezzel kapcsiban! De egyértelmü,hogy hozzáértő orvos nézze meg!
nincs valakinek a kocka lc4 digitális órához szenzorja?
giraffe64@freemail.hu a címem, írj egy mailt oda.
Nekem Drz 400 S-hez tudsz vmi sportdobot vagy kipufogót? :) Ha igen mennyiért? :)
titán rendszer karbon dobokkal, mennyi lenne?
Sziasztok!
Akadt egy kissebb fajta problémám a KTM-el (LC4 660)
A probléma ma jött elő.
Leirom az egészet töviről hegyire.
Tehát ma gondoltam guruluk egy lazát a környéken.
Első rúgásra beindult a gép hagytam hagy melegedjen egy kicsit.
Amikor ráültem és elakartam indulni húztam egy gázt és leállt.
Az istennek sem tudtam beinditani
Viszont észrevettem hogy olaj ég el a bal oldali leömlőnél (a bal oldalánál) és ki is csöppent vagy 2 csepp a vizcsőre és az szépen füstölt, néztem is hogy mi lehet de elállt nem folyt tovább.A jobb oldali leömlőnél nincs semmi.
Szétkaptam gyorsba, szikra van, szivni sziv, karbi nincs eltömődve.
Azt is észrevettem hogy a karter csőnél ami megy a vázból a légszűrőbe fújja a levegőt amikor rárógok.Gyanús nekem hogy ezt nem kéne neki művelnie
Hengerfejes lett vagy kiesett a főtengely szimmering vagy miféle baj lehet ez?
Köszönöm a választ előre is.
Újat tudok WRP-ben. Rozsdamentes alu dobokkal, vagy titán rendszer titán, vagy carbon dobokkal. Meg persze Akra is van, de az a csillagos ég...
dupla kipufogót szeretnék a 450 SMRemre. hol tudok utána nézni? valaki tud segíteni? lehetőleg használtan...
hello ! felkerultek a vasarnapi motorozasrol a kepek
hali srácok.
nem kell véletlenül valakinek 17es fűzött első kerék ,gumival? vagy egy újszerű 43as W2 csizma?
20forint/darab:D
Hatra mik lesznek es milyen arban?
Pár darab lesz, meg 17"-os elsők is.
lesz több is?
Spíler!

A jövő héten hétfő-kedd körül lesz elvileg gumi, és felrakni is feltudom...
hétközben?
ha minden jól megy én szeretnék végre körözni.