Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,
Eladó cuccok: 04.-07. Fekete sm idomszett.
20.000.-
Rajtsegítő KTM új: 10.000.-

Michelin slick szett: ÚJ! 17coll medium-medium/hard
40.000.-
Vagy a te kerekedben nincs is ilyen gumi menesztő hanem egyből az agyra van csavarozva a lánckerék.
Szerintem fel tudok menni holnap. Arra tudsz mondani valamit, hogy a féktárcsa és a lánckerék egy az egyben áttehető? Gondolok itt a menesztőre az minden Ktm-be való keréknél egyforma?
amugy nekem a 4.5 ös felnimen van méretre pont hozzávaló 150 es és az pont rá való de tuti hogy a szakik már nem ajánlják rá az 5 ös felnire a 150 est de énis megpróbálom hogy hogy illik rá...ha minden oksa akkor megtartom ha meg nemjó rá akkor ma este felhívlak miatt.......de ha úgy van akkor tudnánk miatta találkozni pesten?mert még arra nem válaszoltál...mentettema szémodat köszi
semmi baj nem volt vele. tény hogy jobban tetszik neki a 160,de jó az 150 is.
Na, tudtam, hogy megjelenik egy okopali. Persze, hogy rámegy de nem rávaló és pont. Csak azt nem tudom ilyenkor hol vannak a valóban hozzáértők. Nekem is fent van a 4.25-ön a 170, de nem áll jól.

70/984 78 71
xlzx remélem az usa rendszámosra gondoltál.......mert ha azon frankón felfekszik akkor minden oksa....megnyugtattál...köszi szépen a képet és segítséget.........de mindenképpen el kell mennem gumishoz mert van 4 db felnim amikről a gumit kell átpattintani...köszi mégeccer...
én pályáztam anno 5ös felnivel és 150es gumival.http://www.sportmotor.hu/motor... itt a kép. így állt rajta
szia tapsztalatból monod hogy 150 es guma jól áll az 5 ös felnin vagy csak szerinted? mert jó hogy rámegy csak éppen jól áll rajta? úgy van rajta ahoyg kell? mert lemértem hogy a felni belső része amin felfekszik a gumi az 12.5 cm a 150 es gumi pedig ahol felfekszik az pedig 11 cm!
http://kepesmotor.hu/suzuki-en...

na az van hogy elmegyek este 6 kor gumishoz mert csak akkor lesz kocsi aztána felnikrőla botküllősről amia képen is van átrakom a 150 es gumit a behr felnire próba képpen aztán ha aztmondja gumis hogy nemjó rá akkor este én amint megjöttem megbeszéljük hogy mi legyen...ha akrod küld ela mobilszámodat és akkor megbeszéljük h mi leygen mert nekem holnap már pesten kell lennem ha ott tudnánk cserélni akkor oksa de ezt még ma letisztázom gumissal meg utána veled is hogy mit hogyan oksa?
30 605 6883
rámegy,ne aggódj
A 150 biztos nem jó az 5-ös felnire. Az pont a 4.25-re való ha jól tudom.
figyu nekem a drz be max 150 megy bele és azt is akarom rárakni.....szóval szerinted az 5 colos felnire nemjó a 150 es gumi?
mert a lánctól elféra gimi....csak nemtom hogy az 5 ös felnivel kompatibilis e?
vélemény?
Most egy kicsit összekavartál Most akkor jó neked a felni. Amúgy arra figyelj, hogy a gumi szélesebb mint a felni és nehogy beleérjen a láncba. Mert a felni biztos befér viszont a rávaló 170-180 gumi már necces szerintem.
szia amugy 5 colos bocs és behr felni..ELVILEG BEFÉR cmre lemérve simán bemegy..
tudod tegnap vettem és csak itthon fiygeltem fel rá hogy oylan széles minta suzuki swiftemé:)
amugy holnap meygek pestre ha akarod összefuthatunk ott pl a jános kórháznál és neked is féluton van meg nekem is..
jobbat nemtudok mondani
én még ma megnézem hogy befér e....ha nem akkor holnap akár üzlet is lehet....most pedig leugrom garázsba lefotózom és megnézema pontos tipusát csak azt láttam rajta hogy bele van ütva hogy ktm
Gondoltam, hogy az ország másik végében vagy miért is ne.
Én szeged mellett lakom nem tudom hogyan tudnánk kivitelezni a cserét. Amúgy milyen márkájú a felnid az enyém Akront.
szia nekem szuper lenne a 425 ös mert ezen is agyaltam hogy cserélek valakivel...amugy lc4 ben voltak benne és a srác is duke kerekeket rakotta helyére...csaka tengeléye nem stimmelt enneka ktm felninek az övébe mert más volt a csapágyméret
Hali, ha esetleg nem menne bele nekem van egy 4.25-ös felnim és én meg szélesebbet keresek. Bár azt még nem tudom, hogy nekem beférne-e? Duke-om van de már úgy vettem, hogy valaki fűzött kerekeket rakott bele. Hibátlan a felni viszont csak pályán használom és többnyire csak 170-es gumit tudok szerezni ami a 4.25-ön nem valami fasza.
SZIASZTOK kérdésem volna hogy drz 400 ba hátra bele megy e egy 5.5 ös lc4 es sm hátsó felnije.......köszi
Én is csak egyedül mennék! most kezdenék pakolni..
Kedves Motorosok!

Örömmel jelentem be, hogy a 2011.07.31-én Kakucs-ringen tartandó Red Line Motoros Versenynap további \\\"finomságokkal\\\" bővült.

A 15.000 forint az első helyezetteknek(adók és egyéb juttatások levonásra kerültek) mellé az alábbi díjazásban részesülnek a dobogós nevezők.

Red Line Motoros Versenynapra a Mescapo Kft MOTUL kenőanyag nagykereskedése az alábbi felajánlásokat tette:

 Minden hivatalosan regisztráló versenyző részére, 1-1db 1000 Ft értékű vásárlási utalványt függetlenül a nevezők számától.

 Minden kategóriában, az első három helyezett részére 1-1db MOTUL sapkát, mint tárgynyereményt. (18 db)

 Minden kategóriában, a helyezéstől függően vásárlási utalványt kapnak a nevezők a következők szerint:

I. helyezett : 1 db 5000 Ft-os utalvány (összesen 6db)
II. helyezett : 1 db 3000 Ft-os utalvány (összesen 6db)
III. helyezett : 1 db 1000 Ft-os utalvány (összesen 6db)

 Összesen 3 darab nyereménycsomag a különdíjban részesülő nevezőknek

A vásárlási utalvány beváltható a helyszínen, MOTUL standon, vagy a kereskedőnél:

Mescapo Kft. Mezőcsát, Széchenyi út 59. Tel: 06/30-565-9296
E-mail: gbc.mescapo@gmail.com

Leszarom® www.leszarom.com az alábbi termékekkel járul hozzá a díjazásban.

Minden kategória első helyezettje kap egy Leszarom® csomagot , benne (mindben):
1 Leszarom® Hátizsák, 1 Leszarom® Övtáska, 4 flakon Leszarom® Tabletta, 1 Leszarom® Poszter, 1 Leszarom® Baseball sapka, 1 Leszarom® Matrica, 1 Leszarom® Hűtőmágnes .

GeorgeDesign www.motormatricak.hu felajánlásából a rendezvényen tudunk biztosítani nevezők számára rajt számot. Egyéb rendezvényi motormatricák elkészítésében is vállaltak minden feladatot.

Amennyiben 5 fő nevezőt (rajtad kívül) magaddal hozol a rendezvényre, abban az esetben a te nevezési díjad INGYENES. Tehát nem kell kifizetned a nevezési díjat és ugyan úgy részt vehetsz a kategóriádon belüli első helyezésért való küzdelemben. A kedvezmény kizárólag úgy érvényes, ha a 5 (+ a tiedet) fő nevét elküldöd nekünk e-mailbe 2011.Július.28 24.00 időpontig és a rendezvény napján az összes általad megjelölt fő megjelenik, mint nevező:

E-mail címünk: redlinehungary@gmail.com

Egyéb újdonságok:

A rendezvényen nevező motorosok számára 8 darab pavilont helyezünk el, székekkel.
Hűtött italokat biztosítunk az a nézők és nevezők számára egy bizonyos mennyiségig.
Leszarom® termékek osztogatása (hűtőmágnes, tabletta, matrica)
A rendezvényen amerikai Hot-Dog-os autó lesz.

Továbbá egyéb meglepetésekkel is szolgálunk, de ezeket csak az tapasztalhatja, akik kilátogatnak rendezvényünkre.

Sokan kérdezték, hogy lesz-e újabb rendezvény?

Abban az esetben, ha sikeres lesz ez a rendezvény, akkor természetesen igen, de ehhez ti is kelletek!
Ha sokan eljöttök, akkor nagyobb pályákat is ki tudunk bérelni és még több támogatót tudunk meghívni rendezvényeinkre és jövőben még nagyobb tétekért lehet küzdeni!

Bővebb Információ:
www.red-line.hu
Üdvözlettel
Red Line Hungary Kft
Nem tudom,megint nem jön senki,lehet én sem megyek.