Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, Goldentyre meghivta öt és még max verderosa es fabrizio bartolinit ... Jo buli volt. Csak VDB mast mondana
101% VDB in Dortmund
Itt kezdődik az SM...és itt is ér véget
Mindenki, aki tud olvasni...
Most elég jó az euro-forint árfolyam, érdemes venni az új SMR-t.
9.100.- EUR a 2012 évjárat.
VDB
Ki ismeri fel ?
ha 13k tükrös (iridium) lencsével, akkor ott valaminek kamu szaga van.
Köszi szépen a válaszokat, megrendelem akkor Hétfőn! (13k postával együtt) ez a Red Digi Slash ezzel a tükörlencsével, de néztem hogy lehet hozzá venni mindenféle lencsét, meglátjuk hogy így milyen, de jól hangzik, amit írtál Apraszaki :)
Szerintem is jó, bár endurozni inkább a duplalencsés kivitel alkalmas.
Csak ajánlani tudom az Oakley-t, vagy 2 éve használom már, kényelmes, bírja a strapát, a tükrösplekó pedig nagyonjó napsütésben és faszán néz ki nem utolsó sorban!
Én innen szereztem be:
http://www.hasznosholmik.eu/
Sziasztok!
Érdekelne, hogy érdemes -e vennem Oakley O Frame szemüveget(tükör lencsés) ? Sokak szerint jó szemüveg, utcára,terepre kellene . Ha jól tudom, lehet hozzá többféle lencsét is venni. Egyébként mennyire jó ez a "mirror" lencsés így napsütésben? Gondolom nem véletlen találták ki, sőt .... de azért érdekelne pár vélemény , mert akkor megveszem. Kell vegyek egy normálisat ... régebben vettem egy gagyeszt .... ilyen noname kezdő cucc ... (5k volt ) ... kb. annyit is ér vagy még kevesebbet :) Előre is köszönöm!
Üdv: Viktor
Megyünk Pócsozni! Egy traktoros már tuti jön, a másik hajthatatlan!
Tomi, te vasárnap mész Pócsra?
Vasárnap magy valaki Visontára esetleg?
Valoszinüleg csak délutánra mennék mert ez az idö igen durva....
gyere msn-re
És ha esetleg a gyári agyakra más felniket fűzetnék rá?
Itt is árul, egy kicsit lejjebb
nem passzol bele gyárilag semmi. legegyszerűbben cagiva mito kerekekkel próbálkozz. de az rx fórumban van olyan aki árul is talán,kompletten távtartókkal...
Sziasztok!
Egy Aprilia RX 125-ös endurot szeretnék átalakítani supermotora.Valaki meg tudná mondani,hogy megy utcai,esetleg gyári supermoto kerekei passzolnak bele?

Előre is köszi!
Ha valaki pont keres:mitó felnik valóban 75°% dunlop gumikkal jó féktárcsákkal minden szemponból tökéletes 40 e.
Mi ma voltunk...hát nem fáztam
Ok, csörögj.
A pannóniaring oldalán nemigen irkálják ki a gokartos eseményeket.
Aug. 20 szerintem nem jó,mert akkor lesz a győri buli,de valami időpont kell
börni6

fenn van valahol a www ben mikor mi van,a gokartpalyan?