Köszi szépen a válaszokat, megrendelem akkor Hétfőn! (13k postával együtt) ez a Red Digi Slash ezzel a tükörlencsével, de néztem hogy lehet hozzá venni mindenféle lencsét, meglátjuk hogy így milyen, de jól hangzik, amit írtál Apraszaki :)
Csak ajánlani tudom az Oakley-t, vagy 2 éve használom már, kényelmes, bírja a strapát, a tükrösplekó pedig nagyonjó napsütésben és faszán néz ki nem utolsó sorban!
Én innen szereztem be: http://www.hasznosholmik.eu/
Sziasztok!
Érdekelne, hogy érdemes -e vennem Oakley O Frame szemüveget(tükör lencsés) ? Sokak szerint jó szemüveg, utcára,terepre kellene . Ha jól tudom, lehet hozzá többféle lencsét is venni. Egyébként mennyire jó ez a "mirror" lencsés így napsütésben? Gondolom nem véletlen találták ki, sőt .... de azért érdekelne pár vélemény , mert akkor megveszem. Kell vegyek egy normálisat ... régebben vettem egy gagyeszt .... ilyen noname kezdő cucc ... (5k volt ) ... kb. annyit is ér vagy még kevesebbet :) Előre is köszönöm!
Üdv: Viktor
nem passzol bele gyárilag semmi. legegyszerűbben cagiva mito kerekekkel próbálkozz. de az rx fórumban van olyan aki árul is talán,kompletten távtartókkal...
9.100.- EUR a 2012 évjárat.
Én innen szereztem be:
http://www.hasznosholmik.eu/
Érdekelne, hogy érdemes -e vennem Oakley O Frame szemüveget(tükör lencsés) ? Sokak szerint jó szemüveg, utcára,terepre kellene . Ha jól tudom, lehet hozzá többféle lencsét is venni. Egyébként mennyire jó ez a "mirror" lencsés így napsütésben? Gondolom nem véletlen találták ki, sőt .... de azért érdekelne pár vélemény , mert akkor megveszem. Kell vegyek egy normálisat ... régebben vettem egy gagyeszt .... ilyen noname kezdő cucc ... (5k volt ) ... kb. annyit is ér vagy még kevesebbet :) Előre is köszönöm!
Üdv: Viktor
Valoszinüleg csak délutánra mennék mert ez az idö igen durva....
Egy Aprilia RX 125-ös endurot szeretnék átalakítani supermotora.Valaki meg tudná mondani,hogy megy utcai,esetleg gyári supermoto kerekei passzolnak bele?
Előre is köszi!
Ok, csörögj.
fenn van valahol a www ben mikor mi van,a gokartpalyan?